Survivor spoiler 20/6: Ποιος κερδίζει τη 2η ασυλία σήμερα – Ποιος αποχωρεί

Survivor spoiler 20/6: Η δεύτερη ατομική ασυλία σήμερα στο ριάλιτι επιβίωσης. Ποιο το φαβορί για αποχώρηση…

Στην τελική ευθεία για την ανάδειξη του μεγάλου νικητή έχει μπει το Survivor All, καθώς όπως ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός το βράδυ της Κυριακής (19/06), το παιχνίδι γίνεται ατομικό.

Έπειτα από χθεσινό αγώνα επάθλου, οι οκτώ παίκτες που παραμένουν στον Άγιο Δομίνικο ρίχονται στη μάχη για την κατάκτηση της πρώτης ασυλίας.

Survivor spoiler 20/6: Ποιος κερδίζει τη 2η ασυλία σήμερα – Ποιος αποχωρεί

Όπως έχει γίνει γνωστό από τις διαρροές την πρώτη ασυλία κατέκτησε ο Σάκης Κατσούλης, ενώ την σημερινή Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Όσον αφορά στους υποψήφιους, αυτός που θα ψηφιστεί σήμερα είναι ο Νίκος Μπάρτζης, ενώ ο Κωνσταντινός Βασάλος είναι ο δεύτερος υποψήφιος που θα ψηφιστεί την Τρίτη.

Η ανατροπή έρχεται στο αγώνισμα της τρίτης ατομικής ασυλίας, με την Στέλλα Ανδρεάδου να κατακτά τη νίκη και να εξασφαλίζει την παραμονή της στον Αγιο Δομίνικο.

Survivor spoiler 20/6: Ποιος αποχωρεί

Πλέον δυσκολεύει η κατάσταση για τον Κωνσταντίνο Βασάλο, ο οποίος είναι φαβορί για αποχώρηση, την οποία ενδέχεται να αποφύγει μόνο αν βρεθεί αντιμέτωπος με την Μαριαλένα.

Υπενθυμίζεται ότι βρίσκεται σε εξέλιξη η μεγάλη 24ωρη ψηφοφορία, η οποία θα καθορίσει τις επόμενες αποχωρήσει από το ριάλιτι επιβίωσης.

Μπέττυ Μαγγίρα για Βασάλο: «Στην τρελίτσα η μικρή πεταλουδίτσα έφτασε στον τελικό του Survivor»

Τις εξελίξεις στο Survivor σχολίασαν στο Ποιος είναι πρωνιάτικα με την Μπέττυ Μαγγίρα. Η παρουσιάστρια εξέφρασε την συμπάθειά της προς τον γόη παίκτη του ριάλιτι, σημειώνοντας πως με τον έναν ή τον άλλον τρόπο έφτασε κοντά στον τελικό δίχως να είναι πολύ καλός αγωνιστικά.

«Πολύ τον γουστάρω τον Κωνσταντίνο Βασάλο» σχολίασε αρχικά η παρουσιάστρια του Open. Και συνέχισε ο Παναγιώτης Χατζηδάκης: «Δεν είναι πολύ σοφό ότι σχολιάζεις ότι εγώ είμαι μία πεταλουδίτσα. Λίγο του έχει γίνει εμμονή αυτό το beef με τη Μαριαλένα και δεν θα του βγει σε καλό. Τον είχε επηρεάσει το γεγονός ότι η Μαριαλένα τον ψήφισε. Το είπε, μία, το είπε δύο, τρεις, κούρασε. Αυτή η ψηφοφορία ήταν η αρχή όλου αυτού που βλέπουμε τώρα».

Η Μπέττυ Μαγγίρα πρόσθεσε για τον χαρακτηρισμό πεταλουδίτσα από την Μαριαλένα: «Στην τρελίτσα στην τρελίτσα η μικρή πεταλουδίτσα, έφτασε στον τελικό χωρίς να είναι ψηλά αγωνιστικά.»