Survivor spoiler 21/2: «Κλείδωσε» Αυτοί είναι οι τέσσερις υποψήφιοι

Survivor spoiler 21/2: Το ριάλιτι επιστρέφει με ένα ακόμα δυνατό επεισόδιο γεμάτο εντάσεις, «μάχες» και δύο υποψήφιους

Κώστας Παπαδόπουλος, Μελίνα Μεταξά είναι οι δύο υποψήφιοι προς αποχώρηση μέχρι στιγμής. Ποιοι θα συμπληρώσουν την τετράδα;

1-1 το σκορ

Οι μπλε κέρδισαν την πρώτη ασυλία με σαρωτικό σκορ. Η δεύτερη ασυλία όμως είχε κόκκινη απόχρωση. Είδαμε σε Live μετάδοση το ότι οι Διάσημοι το βρήκαν με τον στόχο και έκαναν τη δουλειά τους. Βασικά, τη ματσάρα ήταν αυτή. Διότι, Μπάρζτης και Ασημακόπουλος στο τέλος τα έδωσαν όλα. Ανατροπή από 3-0 στα τοτέμ έκανε ο Νικόλας…

Επιπρόσθετα, οι μπλε απέδειξαν πως στα αγωνίσματα συνεργασίας δεν το έχουν. Ούτε με τις νέες προσθήκες.

Αυτό δεν σημαίνει όμως πως δεν έχουν βρει πατήματα οι Μαχητές. Είναι ολοφάνερο πως κάτι έχει αλλάξει στην μπλε καλύβα και μάλιστα προς το καλύτερο. Κύριος λόγος είναι ο Νικόλας Αγόρου που έχει οργανώσει πολύ τους συμπαίκτες του και τους έχει ανεβάσει την ψυχολογία. Αυτό είναι το κυριότερο.

Survivor spoiler 21/2: «Ήμασταν φίλες με την Ελευθερία -Ήμουν η coach της, όποτε ήθελε την προπονούσα»

Το ξέσπασμα της Ελευθερίας Ελευθερίου στον Μάριο Πρίαμο, κατά την είσοδό της στο Survivor All Star, σχολίασε η Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα.

Η πρώην παίκτρια του Survivor All Star μίλησε στην εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» μαζί με τη Σοφιάννα Αβραμάκη λέγοντας πως αν βρισκόταν στη θέση της τραγουδίστριας, δεν θα είχε ασχοληθεί καθόλου με το θέμα.

«Αν μου συνέβαινε κάτι παρόμοιο, όπως στην Ελευθερία, δεν θα ασχολούμουν. Βαριέμαι. Βαριέμαι όλη αυτή την ενέργεια που αναλώνεις κάπου που ίσως δεν πρέπει. Έχεις νου, μάτια και βλέπεις. Το έχεις περάσει αυτό το στάδιο μετά από έναν μήνα. Πλέον, μπαίνει μπροστά η λογική», δήλωσε.

«Με το που μπήκε δεν κρατήθηκε. Να είσαι εγκρατής σε αυτή τη ζωή είναι αρετή», είπε για την αντίδραση της Ελευθερίου στον Μάριο Πρίαμο.

«Ήμουν coach της Ελευθερίου»

Για το αν γνωρίζονταν με την τραγουδίστρια, η Καλύβα είπε: «Ήμασταν φίλες με την Ελευθερία, όποτε ήθελε εκείνη και επιθυμούσε την προπονούσα. Ήμουν η coach της».

Στην ερώτηση αν θεωρεί ότι υπάρχει πιθανότητα Μάριος και Ελευθερία να τα ξαναβρούν, η Καλύβα ξέσπασε σε δυνατά γέλια.

Survivor spoiler 21/2: «Κλείδωσε» Αυτοί είναι οι τέσσερις υποψήφιοι

Οι μπλε θα κερδίσουν σήμερα όπως έχει γίνει γνωστό και έτσι οι κόκκινοι θα αναγκαστούν να πάνε στο συμβούλιο και να ψηφίσουν.

Εκεί σύμφωνα με τις πληροφορίες θα επιλέξουν Κορόμι και Σκαφιδά.

Έτσι οι 4 υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι οι Κώστας Παπαδόπουλος, Μελίνα Μεταξά, Αφροδίτη Σκαφιδά και Γιώργος Κορόμι