Survivor Spoiler 21/2: Ποιοι κερδίζουν, οι 4 υποψήφιοι – Ανατροπή που δεν περίμεναν

Survivor Spoiler 21/2: Οριστική διαρροή για σήμερα. Ποια ομάδα κερδίζει την τρίτη ασυλία, ποιοι παίκτες θα είναι υποψήφιοι.

Απόψε ο τρίτος αγώνας ασυλίας βρίσκει τις δυο ομάδες στην πιο δύσκολη φάση τους στο Survivor All Star. Η ομάδα που θα χάσει ξέρει ότι τα προβλήματα που κρύβει «κάτω από το χαλάκι» θα βγουν στην επιφάνεια.

Στο στίβο μάχης οι δύο ομάδες τα δίνουν όλα και το τελικό αποτέλεσμα αποκαλύπτει συμμαχίες-έκπληξη!

Στο Συμβούλιο του νησιού η μια υποομάδα «χτυπάει» την άλλη και η ψηφοφορία βγάζει απρόβλεπτα αποτελέσματα!

Σύμφωνα με τις διαρροές από τον Άγιο Δομίνικο, τη σκληρή μάχη καταφέρνει να κερδίσει η μπλε ομάδα και έτσι για πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό, θα έχει μόνο έναν προτεινόμενο για αποχώρηση από το Survivor All Star.

Συγκεκριμένα, αυτή είναι η Μελίνα Μεταξά που αναδείχθηκε από την κάλπη στο Συμβούλιο του Νησιού, στο επεισόδιο της Τρίτης (20/2). Οι κόκκινοι μετά τη δεύτερη ήττα τους, θα αναγκαστούν να υποδείξουν δύο υποψήφιους για αποχώρηση.

Όπως αναφέρουν τα spoilers, στον τάκο θα βγει ο Γιώργος Κορόμι και η Αφροδίτη Σκαφίδα, συμπληρώνοντας το «καρέ» με τους Κώστα Παπαδόπουλο και Γιώργο Ασημακόπουλο.

Όπως είναι λογικό, η συγκεκριμένη υποψηφιότητα θα αναδείξει και πάλι τα προβλήματα που υπάρχουν και εντός των ομάδων του Survivor All Star και το Συμβούλιο αναμένεται… εκρηκτικό!

Survivor Spoiler 21/2: Αυτοί είναι οι δύο παίκτες που έφυγαν για Άγιο Δομίνικο

Δύο μήνες, σχεδόν, μετά την πρώτη επίσημη του «Survivor All Star» και οι νέες αφίξεις δεν σταματούν. Το πρωί της Τρίτης, δύο ακόμη παίκτες επιβιβάστηκαν στο αεροπλάνο με προορισμό τον Άγιο Δομίνικο και σίγουρα δεν θα περάσουν απαρατήρητοι.

Η κάμερα της εκπομπής «Πρωινό Μας» βρέθηκε στο Ελευθέριος Βενιζέλος και εντόπισε τον Γιωρίκα Πηλίδη και τη Νικόλ Μαυρίδη. Οι δυο τους, με ευγενικό τρόπο, χαιρέτισαν τους δημοσιογράφους με τον Γιωρίκα να δηλώνει ότι στόχος είναι το μεγάλο έπαθλο.

Να σημειωθεί ότι ο αθλητής της πάλης, που θεωρήθηκε το μεγάλο φαβορί στον κύκλο του 2022 και αποχώρησε οικειοθελώς για λόγους υγείας, επιστρέφει για να αποδείξει ότι μπορεί να φτάσει μακριά στο παιχνίδι με την αγωνιστικότητά του. Μάλιστα, θα «ταρακουνήσει» αρκετά και τους υπόλοιπους άντρες του ριάλιτι επιβίωσης που θα θεωρήσουν ότι απειλούνται!

Όσον αφορά στη Νικόλ Μαυρίδη, πρόκειται για μία ακόμη εντυπωσιακή παρουσία. Συμμετείχε στο «Survivor» το 2021 και είχε ξεχωρίσει «φτάνοντας» αρκετά μακριά στο παιχνίδι. Η 28χρονη χορεύτρια και pilates instructor, σίγουρα, θα αναστατώσει τις γυναίκες παίκτριες καθώς είναι δυνατή στα αγωνίσματα και θα «κλέψει τη δόξα» από πολλές.