Survivor Spoiler 21/6: Οριστικό! Ο 2ος υποψήφιος – Ποιος κερδίζει την ασυλία

Survivor Spoiler 21/6: Δείτε την οριστική διπλή διαρροή για τις σημερινές εξελίξεις. Ποιος είναι ο δεύτερος υποψήφιος και ποιος κερδίζει την ασυλια σήμερα.

Ολες οι σημερινές εξελίξεις στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ!

Survivor: Οι παρέες βγάζουν τους προτεινόμενους – Αυτή είναι η πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση

Ένα ακόμα συμβούλιο ψηφοφορίας παρακολούθησαν το βράδυ της Δευτέρας (20/6) οι τηλεθεατές του Survivor.

Συγκεκριμένα, οι τηλεθεατές είδαν το πρώτο αγώνισμα ασυλίας της εβδομάδας, ενώ στο συμβούλιο του νησιού έμαθαν και τον πρώτο υποψήφιο παίκτη προς αποχώρηση.

Οι παίκτες που έχουν απομείνει θέλουν να φτάσουν ένα βήμα πιο κοντά στον τελικό και δεν υπάρχει άλλος δρόμος από το να κερδίσουν τον ατομικό αγώνα ασυλίας.

Survivor: Με ίωση ο Σχίζας

Στον πρώτο αγώνα ασυλίας για αυτήν την εβδομάδα συμμετείχαν έξι παίκτες, καθώς όπως ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός ο Στάθης Σχίζας λόγω ίωσης είχε μεταφερθεί στην κλινική για να κάνει εξετάσεις.

«Εδώ είμαστε και πάλι, δεν είχα συνηθίσει αυτή την εικόνα! Να στέκεστε όλοι μαζί στην ίδια γραμμή. Πλέον τα άτομα έχουν μειωθεί. Λείπει ο Στάθης από την παρέα μας, οφείλω να σας ενημερώσω ότι ταλαιπωρείται από την μικρή ίωση. Ο Στάθης, λοιπόν, θα μεταφερθεί στην κλινική για να κάνει και τις συμπληρωματικές εξετάσεις και να ξέρουμε πως είναι ακριβώς η κατάσταση της υγείας του και πότε θα επιστρέψει στην ενεργό δράση», είπε ο παρουσιαστής του Survivor.

Νικητής αναδείχθηκε ο Άρης σε έναν αγώνα που εξελίχθηκε σε ντέρμπι, καθώς ο ποδοσφαιριστής ξεκίνησε με το δεξί, με τη Σταυρούλα να ισοφαρίζει και τις δυο φορές που βρέθηκε πίσω. Όλα κρίθηκαν στο 5ο run με τον Άρη να κάνει το 3-2 και να φοράει το κολιέ της ατομικής ασυλίας στο λαιμό του.

Survivor Spoiler 21/6: Συμβούλιο και υποψηφιότητα – έκπληξη

Στο συμβούλιο του νησιού που ακολούθησε επικράτησε ένταση.

Στη συνέχεια έγινε η ψηφοφορία που έβγαλε μια μεγάλη έκπληξη, καθώς δεν βγήκε στον… τάκο ο Σπύρος Μαρτίκας, αλλά η Ασημίνα Χατζηανδρέου.

«Χαίρομαι πάρα πολύ που φτάσαμε δυο βδομάδες πριν τον τελικό και μιλάμε με πραγματικότητες και τη λέξη στρατηγική. Αυτό ακριβώς βλέπω αυτή τη στιγμή μπροστά μου και την δέχομαι», είπε η Ασημίνα.

Από την πλευρά του, ο Άρης Σοϊλέδης υποστηρίζοντας την φίλη του είπε πως «την προηγούμενη εβδομάδα έλεγαν ότι τα παιδιά ψηφίζουν αγωνιστικά την Ασημίνα και τώρα το είπαν στρατηγική και ψήφισαν πάλι την Ασημίνα. Δεν μπορούμε να πούμε κάτι γιατί έχουμε την μειοψηφία».

Survivor Spoiler 21/6: Οριστικό! Ο 2ος υποψήφιος – Ποιος κερδίζει την ασυλία

Οι στρατηγικές ξεκίνησαν για τα καλά στο Survivor, τώρα που το παιχνίδι έγινε ατομικό. Μεγάλη απόδειξη το χθεσινό (20/6) επεισόδιο, όπου ο Άρης κατέκτησε την ατομική ασυλία και αργότερα στο συμβούλιο, υποψήφια για αποχώρηση βγήκε η Ασημίνα, με τον Σπύρο Μαρτίκα να την γλιτώνει με «μαγικό» τρόπο.

Τώρα φαίνεται πως ξεκινάει το… καλό στο ριάλιτι επιβίωσης και ίσως να έχουν να δουν πολλά ακόμη τα ματάκια μας. Ας πάμε όμως στο αποψινό επεισόδιο και τη «μάχη» της δεύτερης ατομικής ασυλίας.

Ένας παίκτης θα πάει στο συμβούλιο του νησιού ήσυχος και μάλιστα όχι μόνο σήμερα… Μιλάμε για τον Άρη Σοϊλέδη, ο οποίος κατακτά και σήμερα την ασυλία, όπως έκανε την προηγούμενη εβδομάδα κάτι που αυτόματα σημαίνει πως «κλειδώνει» την παρουσία του για άλλη μια εβδομάδα και φτάνει όλο και πιο κοντά στον τελικό.

Ποιος θα είναι ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση; Η Θωμαΐς