Survivor Spoiler 21/6: Ποιος κερδίζει σήμερα – Αυτός αποχωρεί

Survivor Spoiler 21/6: Τρίτη ατομική ασυλία σήμερα. Ποιος παίκτης κερδίζει. Οι υποψήφιοι, ποιος αποχωρεί…

Ανατροπή δεδομένων στο αγώνισμα της τρίτης ατομικής ασυλίας, με την Στέλλα Ανδρεάδου να κατακτά τη νίκη και φυσικά να εξασφαλίζει την παραμονη της στον Αγιο Δομίνικο, αφου η τρίτη ασυλία είναι και η πιο σημαντική για τους παίκτες που δεν έχουν βγει υποψήφιοι από τις δύο πρώτες.

Και μιλάμε για ανατροπή γιατί με βεβαιότητα θα ήταν υποψήφια η Στέλλα σε περίπτωση που δεν κατακτούσε την ατομική ασυλία, οπότε θα είχε και αυξημένες πιθανότητες αποχώρησης.

Survivor Spoiler 21/6: Οι υποψήφιοι

Νίκος Μπάρτζης, Κωνσταντίνος Βασάλος και Σταυρούλα Χρυσαειδή είναι οι τρεις υποψήφιοι της εβδομάδας.

Survivor Spoiler 21/6: Αυτός αποχωρεί

Ωστόσο το κοινό αποφάσισε να διώξει τον… Κωνσταντίνο Βασάλο.

«Ακούστηκε ότι τον γουστάρω, δεν ήταν λανθάνων ερωτισμός»

Η Μελίνα Μεταξά έδωσε συνέντευξη λίγες ημέρες μετά την αποχώρησή της από το Survivor All Star και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, στον Κωνσταντίνο Βασάλο.

Η πρώην παίκτρια βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» κι αρχικά, ξεκαθάρισε τις φήμες που την ήθελαν ερωτευμένη με τον συμπαίκτη της.

«Ακούστηκαν διάφορα, ότι εγώ γουστάρω τον Βασάλο. Έλα όμως, που εγώ γουστάρω άλλον κι είναι στην Κύπρο και περιμένει. Τα φιλιά μας στην Κύπρο όλη», είπε χαρακτηριστικά.

«Δεν ήταν λανθάνων ερωτισμός το σκάλωμα με τον Κωνσταντίνο. Ήταν λανθάνων εκνευρισμός μέσα μου. Ρώτα τους άλλους που θα βγουν αν υπήρχε ερωτισμός μεταξύ τους», συμπλήρωσε.