Survivor Spoiler 22/02: «Κλείδωσε» η ανατροπή! Αυτός αποχωρεί

Survivor Spoiler 22/02: Τα πάνω κάτω έχουν έρθει στο ριάλιτι επιβίωσης – Ποιος θα αποχωρήσει από τον Άγιο Δομίνικο αυτή την εβδομάδα

Δύσκολα τα πράγματα στο Survivor All Star, όχι μόνο για τις δύο ομάδες αλλά και για την τουρκική παραγωγή η οποία πρέπει να σκεφτεί έναν τρόπο να ανεβάσει τα νούμερα τηλεθέασης καθώς όλα δείχνουν ότι δεν «τραβάει» όπως τις προηγούμενες χρονιές.

Μόνο η είσοδος της Ελευθερίας Ελευθερίου και ο μεγάλος καβγάς έφεραν νούμερα το βράδυ της Κυριακής αλλά μέχρι εκεί.

Χθες Τρίτη 21 Φεβρουαρίου η ομάδα των Μαχητών κέρδισε το έπαθλο ασυλίας και πήγε ήσυχη στο Συμβούλιο του Νησιού προκειμένου να παρακολουθήσει τους Κόκκινους να ψηφίζουν δύο δικούς τους παίκτες για αποχώρηση.

Γιώργος Κορομί, ένας πολύ δυνατός παίκτης και Αφροδίτη Σκαφίδα βγήκαν στον «τάκο» με την ομάδα να ξεσπάει για τις ψήφους αυτές. Και κάπως έτσι πλέον οι Διάσημοι κάνουν ριάλιτι και οι Μαχητές… αγωνίζονται.

Survivor All Star Spoiler: Η ομάδα που κερδίζει το έπαθλο επικοινωνίας

Σήμερα (22/02) λοιπόν δεν θα παρακολουθήσουμε έναν στίβο μάχης με στόχο την ασυλία αλλά με έπαθλο την επικοινωνία. Διάσημοι και Μαχητές ζουν για να επικοινωνήσουν με τον έξω κόσμο.

Οι Διάσημοι έχουν κερδίσει όλα τα έπαθλα επικοινωνίας μέχρι στιγμής ενώ οι Μαχητές παλεύουν αυτή τη φορά έστω να δούνε μερικά tweets από το κοινό.

Ωστόσο όπως φαίνεται όλα τριγύρω αλλάζουνε κι όλα τα ίδια μένουν. Τι κι αν οι νέοι παίκτες έδωσαν στους Μπλε έναν αέρα στα αγωνίσματα για ακόμα μια φορά δεν μπορούν να κερδίσουν τους Κόκκινους και δεν θα μπορέσουν να δουν μηνύματα από τον έξω κόσμο.

Έτσι λοιπόν οι Διάσημοι θα επικοινωνήσουν ξανά με αγαπημένα τους πρόσωπα.

Και φυσικά από τα πρόσωπα αυτά δεν θα λείψει η Καρολίνα, η οποία για ακόμα μια φορά θα στείλει το μήνυμα της στον νέο της έρωτα, τον Μάριο Πρίαμο.

Survivor Spoiler 22/02: «Κλείδωσε» η ανατροπή! Αυτός αποχωρεί

Όπως αναφέρουν τα spoilers από τους Γιώργος Κορόμι, Αφροδίτη Σκαφίδα, Κώστα Παπαδόπουλο και Γιώργο Ασημακόπουλο… ο Κώστας Παπαδόπουλος αποχωρεί!

Σύμφωνα με όλες τις εκτιμήσεις η Αφροδίτη είναι η παίκτρια που μάλλον θα αποχωρήσει αφού η Μελίνα έδειξε και την περασμένη εβδομάδα πως έχει το δικό της κοινό που τη στηρίζει.

-Ad-