Survivor Spoiler 22/1: Επιστρέφει η Κάτια Ταραμπάνκο;

Survivor Spoiler 22/1: Την τηλεοπτική βόμβα της ημέρας έριξε η Κατερίνα Καινούργιου, αποκαλύπτοντας σκέψεις επιστροφής της Κάτιας Ταραμπάνκο στο Survivor…

Η Ταραμπάνκο επέστρεψε το βράδυ της Πέμπτης στην Ελλάδα, χωρίς να κάνει ιδιαίτερες δηλώσεις, ευδιάθετη ωστόσο και δείχνοντας σε καλή κατάσταση.

Επιφυλάχθηκε να μιλήσει τα επόμενα 24ωρα και σίγουρα μετά το τέλος της επταήμερης καραντίνας, στην οποία μπαίνει για προληπτικούς λόγους καθώς είχε ταξιδέψει σε χώρα εκτός ευρωπαϊκής Ενωσης.

Κι ενώ η Κάτια αναμένεται να ανοίξει τα χαρτιά της για όσα συνέβησαν στον Αγιο Δομίνικο και την υποχρέωσαν να επιστρέψει στην Αθήνα, προκαλεί αίσθηση η… βόμβα που έριξε η Κατερίνα Καινούργιου, αποκαλύπτοντας σκέψεις των ανθρώπων της παραγωγής, αν φυσικά το επιτρέπει η υγεία της Κάτιας, ακόμα και για την επιστροφή της στο Survivor.

Survivor Spoiler 22/1: Επιστρέφει η Κάτια Ταραμπάνκο; 

Αντιλαμβάνεστε πως κάτι τέτοιο, αν μπορεί να συμβεί απ’ τους κανονισμούς και αν θελήσει η ίδια η Κάτια να πραγματοποιηθεί, εφόσον της προταθεί εκ νέου απ’ την παραγωγή, θα ανατρέψει όλες τις ισορροπίες στο παιχνίδι και θα προκαλέσει νέο γύρο συζητήσεων.

Το πιο ακραίο σενάριο; Αυτή της ταυτόχρονης επιστροφής στο Survivor τόσο της Κάτιας, όσο και της Ελίζαμπεθ Ελέτσι, η οποία κατάφωρα έχει αδικηθεί από όσα προηγήθηκαν με την Ανθή Σαλαγκούδη, με αποτέλεσμα η πίεση προς την παραγωγή για αποκατάσταση (με κάθε τρόπο) της τάξης και της εικόνας του παιχνιδιού προς το τηλεοπτικό κοινό, να είναι τεράστια.

Αναμένοντας, λοιπόν, τις ραγδαίες εξελίξεις…

 

Πηγή: dokari.gr

-Ad-