Survivor spoiler 22/4: Οριστικό! Τελειώνει ο Τριαντάφυλλος από το παιχνίδι

Survivor spoiler 22/4: Οριστικό! Τελειώνει ο Τριαντάφυλλος από το παιχνίδι

Survivor spoiler 22/4: Χθες, στο παιχνίδι επιβίωσης είχαμε την αποχώρηση του Αλέξη Παππά. Ωστόσο την ίδια στιγμή φτάνουν… άσχημες πληροφορίες για τον Τριαντάφυλλο.

Στο επεισόδιο που παρακολουθήσαμε το βράδυ της Τετάρτης (21/4) αποχώρησε ο Αλέξης Παππάς.

Υποφήφιοι επίσης προς αποχώρηση ήταν ο Τριαντάφυλλος και ο Γιώργος Ασημακόπουλος. Ποιον στήριξε περισσότερο το τηλεοπτικό κοινό όμως;

Η αποκάλυψη έγινε στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή στον ALPHA, Happy Day!

Σύμφωνα με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή λοιπόν, ο νεαρός σχεδιαστής ήταν το πρόσωπο που συγκέντρωσε τις περισσότερες ψήφους υποστήριξης σε σχέση με τον Τριαντάφυλλο. Φαίνεται πως ο Γιώργος Ασημακόπουλος είναι ιδιαίτερα δημοφιλής και αγαπητός στο κοινό και αυτό φάνηκε και στην ψηφοφορία.

Αυτό σημαίνει ότι ο άλλοτε δημοφιλής τραγουδιστής χάνει τη δυναμική του και όπως όλα δείχνουν τα «τελειώσει» από το ριάλιτι τις επόμενες εβδομάδες.

Survivor spoiler 22/4: Οριστικό! Τελειώνει ο Τριαντάφυλλος από το παιχνίδι

Να θυμίσουμε πως ο Κώστας Παπαδόπουλος λίγο πριν την έναρξη του αγωνίσματος χθες έκανε λόγο για κωλοτούμπες του Τριαντάφυλλου και εξομολογήθηκε πως ο τραγουδιστής νιώθει αδύναμος επειδή βγήκε στο… ντάκο με δυο δυνατούς παίκτες και φοβήθηκε ότι θα χάσει με τον “κατηγορούμενο” να αρνείται τα όσα του πρόσαψε ο ζαχαροπλάστης.

Κόκκινοι και Μπλε έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό στο αγώνισμα επάθλου επικοινωνίας κι η ομάδα που κατάφερε να κερδίσει και να μιλήσει με τα αγαπημένα της πρόσωπα ήταν η Κόκκινη.

Λίγο αργότερα, παρακολουθήσαμε τον Γιώργο Ασημακόπουλο να προτείνει να γκρεμίσουν τις δυο καλύβες και να κατασκευάσουν μια καλύβα για όλους τους παίκτες.

Το Συμβούλιο αποχώρησης έφτασε με τον Γιώργο Λιανό να καλωσορίζει τους παίκτες και να δίνει την σκυτάλη στους υποψήφιους να μιλήσουν. James και Νίκος Μπάρτζης ήθελαν όσο τίποτε άλλο να αποχωρήσει από το ριάλιτι ο Αλέξης Παππάς και το εξομολογήθηκαν για ακόμη μια φορά στο Συμβούλιο. Και ο Κώστας Παπαδόπουλος συμπλήρωσε πως αν φύγει ο Παππάς θα καλυτερεύσει όλος ο Άγιος Δομίνικος.

-Ad-