Survivor spoiler 23/1: Η ομάδα που κερδίζει σήμερα την ασυλία

Survivor spoiler 23/1: Η δεύτερη ασυλία της εβδομάδας σήμερα στο ριάλιτι επιβίωσης. Ποια ομάδα θα κερδίσει;

Χθες Κυριακή οι κόκκινοι ήταν εκείνοι που κατάφεραν να πάρουν την πρώτη ασυλία και να γίνει 1-0.

Survivor spoiler: «Μην μασάτε με στημένα πράγματα»

Μαζικές μοιάζουν οι εξελίξεις στο Survivor All Star και ο Τριαντάφυλλος δεν δίστασε να… απασφαλίσει, με τον δικό του τρόπο, στα social media για όλα. Αφορμή, βεβαίως, στάθηκε το συμβάν που έλαβε χώρα ανάμεσα στον Μάριο Πρίαμο Ιωανίδη και την Καρολίνα, για το οποίο οι δύο παίκτες δέχθηκαν την παρατήρηση του Γιώργου Λιανού αλλά και η τηλεοπτική αντίδραση του Μπο.

«Μην μασάτε με στημένα πράγματα! Όλα γίνονται και όλα θα γίνουν για ένα σκοπό. Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε και όποιος δεν κατάλαβε, πάλι κατάλαβε. Ευκολάκι πολύ. Λέτε να μπει ο Μπο τώρα ξαφνικά μέσα στο παιχνίδι που ήταν τραυματίας και δεν θα πήγαινε αλλά με όλο αυτό θα μπει για να δούμε τι θα γίνει και για αυτό έφυγε η Ευρυδίκη και εκείνη η κάποια Καρολίνα;;;» έγραψε, αρχικά, ο γνωστός τραγουδιστής στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

«Α και κάτι ακόμα.

Θα περιμένουμε όλοι και καλά να δούμε όταν θα μπει ο Μπο τι θα γίνει. Δηλαδή έφυγε μια σταρ του παιχνιδιού, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη για όλο αυτό που από όπου κι αν το δεις έχει στήσιμο, βγαλμένο από πρωτάθλημα Γ Βραζιλίας και έμεινε, το ξαναλέω, κάποια Καρολίνα για όλο αυτό; Άντε οκ, θα περιμένω να δω να έρχεται ο Μπο να συναντήσει τον Μάριο και την Καρολίνα. Τόλμη και γοητεία».

«Α κάτσε, γαμώτο, δεν τελείωσα. Λένε να μπει τώρα και η Ελευθερία Ελευθερίου; Πως; Τι; Ποιος; Γιατί; Νιαου» κατέληξε ο Τριαντάφυλλος στις συνεχόμενες ιστορίες που δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Survivor spoiler 23/1: «Ντροπή μόνο, ανθρωπάκια»

Πλήθος αντιδράσεων έχει προκαλέσει τις τελευταίες ώρες το Survivor All Star και η «σύνδεση» του Μάριου Πρίαμου Ιωαννίδη με την Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα, για την οποία και θα δεχθούν την έντονη παρατήρηση του Γιώργου Λιανού στο επερχόμενο συμβούλιο του νησιού που θα προβληθεί στο νέο επεισόδιο της Κυριακής.

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, μάλιστα, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας θέλησε να εκφράσει την δική του άποψη για όσα λαμβάνουν χώρα στο ριάλιτι επιβίωσης όπου και συμμετείχε ο ίδιος την περσινή σεζόν. «Πολύ λυπάμαι και είμαι έξαλλος ταυτόχρονα με όσα είδα στο τρέιλερ του Survivor».

«ΝΤΡΟΠΗ ΜΟΝΟ. Ανθρωπάκια» σημείωσε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος στην ιστορία που δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό για να ακολουθήσει μία ακόμη στην οποία βάζει από ένα Χ στα ονόματα του Μάριου Πρίαμου Ιωαννίδη και της Καρολίνας Ζακλίν Καλύβα.

Μένει να δούμε όσα όσα… έρχονται στο Survivor All Star για τους δύο παίκτες!

Survivor spoiler 23/1: Η ομάδα που κερδίζει σήμερα την ασυλία

Η δεύτερη ασυλία της εβδομάδας σήμερα στο ριάλιτι επιβίωσης. Ποια ομάδα θα κερδίσει;

Χθες Κυριακή οι κόκκινοι ήταν εκείνοι που κατάφεραν να πάρουν την πρώτη ασυλία και να γίνει 1-0.

Σήμερα, σύμφωνα με τα spoiler θα έχουμε 1-1, νίκη μπλε ομάδας.

-Ad-