survivor spoiler 23/2: «Σοκ» σήμερα! Ποιος αποχωρεί, ποιοι κερδίζουν

survivor spoiler 23/2: Πολύ μεγάλο το ενδιαφέρον σήμερα με αποχώρηση και έπαθλο φαγητού. Δείτε αναλυτικά…

Γεμάτο ανατροπές, αναμένεται να επιστρέψει το βράδυ της Πέμπτης (23/2) το Survivor All Star στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ. Στις παραλίες τα νεύρα είναι πολλά, με τους Κόκκινους να τσακώνονται για τις δουλειές της καλύβας.

Οι δύο ομάδες το βράδυ της Πέμπτης θα διεκδικήσουν το έπαθλο φαγητού και οι παίκτες είναι αποφασισμένοι να δώσουν τα πάντα για την πολυπόθητη νίκη.

survivor spoiler 23/2: Ποιοι κερδίζουν

Όπως φαίνεται αυτή την εβδομάδα η είσοδος των παικτών έφερε ανακατατάξεις με τους Μαχητές να αναβαθμίζονται αγωνιστικά και τους Διάσημους να παραμένουν στα ίδια με λίγη περισσότερη δόση από «ριάλιτι».

Προς το παρόν στα αγωνίσματα οι δύο ομάδες είναι 2-2 με τους Μαχητές να προηγούνται στα αγωνίσματα ασυλίας αυτή την εβδομάδα και τους Διάσημους να μην έχουν χάσει ούτε ένα έπαθλο επικοινωνίας από την αρχή του παιχνιδιού. Σήμερα (23/02) οι Διάσημοι κάνουν το 3-2 και κερδίζουν ακόμα ένα έπαθλο φαγητού.

Survivor All Star Spoiler: Ο παίκτης που αποχωρεί

Πριν από το Συμβούλιο του Νησιού η νικητήρια ομάδα θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει το έπαθλο φαγητού και να πάρει δύναμη για τα επόμενα αγωνίσματα.

Τέσσερις παίκτες, Κώστας Παπαδόπουλος, Γιώργος Κόρομι και Αφροδίτη Σκαφίδα από Διάσημους και Μελίνα Μεταξά από Μαχητές βρίσκονται στον «τάκο» και περιμένουν να ακούσουν την απόφαση του κοινού για την παραμονή τους στις παραλίες του Αγίου Δομινίκου.

Ο Κώστας Παπαδόπουλος είναι ο εύκολος στόχος των Διασήμων καθώς πάντα τον επιλέγουν για υποψήφιο. Από την άλλη η υποψηφιότητα του Κορόμι αποτελεί σοκ καθώς είναι από τους δυνατούς παίκτες ενώ της Αφροδίτης Σκαφίδα ίσως ήταν από τις αναμενόμενες καθώς δεν είναι από τις πιο δυνατές παίκτριες.

Από την άλλη οι Μαχητές πάνε πιο ήσυχοι στο Συμβούλιο του Νησιού καθώς έχουν αυτή τη φορά μόνο έναν παίκτη υποψήφιο προς αποχώρηση. Η Μελίνα Μεταξά ήταν ο εύκολος στόχος λόγω του τραυματισμού της.

Στο τέλος όμως το κοινό είναι ο κριτής και εκείνο αποφασίζει ποιος παίκτης μένει και ποιος παίκτης φεύγει.

Η Αφροδίτη Σκαφίδα εξασφαλίζει την παραμονή της στον Άγιο Δομίνικο. Το ίδιο και η Μελίνα Μεταξά, η οποία ελπίζει να επιστρέψει δριμύτερη στους στίβους μάχης. Ο Γιάννης Κόρομι δεν κινδυνεύει επίσης και επιστρέφει στην καλύβα των Κόκκινων.

Έτσι λοιπόν ο ζαχαροπλάστης δεν αντέχει αυτή την εβδομάδα και παίρνει τις λιγότερες ψήφους από το κοινό με αποτέλεσμα να αποχωρήσει.

Εξώδικο της Ασημίνας στον Ατζούν – «Μου έδιναν τρία ηρεμιστικά τη μέρα»

Σε τεντωμένα σκοινιά βρίσκονται οι σχέσεις της Ασημίνας Χατζηανδρέου με την τουρκική παραγωγή μετά το παρασκήνιο με τη χρήση ή μη κινητού τηλεφώνου κατά την παραμονή της στο παιχνίδι, το οποίο έφερε την αποβολή της μαζί με την Κατερίνα Δαλάκα.

Η δικηγόρος της Βάσια Καπερνάρου τοποθετήθηκε για το εξώδικο στην Acun Medya και τα όσα έζησε μετά την αποβολή της η πρώην παίκτρια του Survivor All Star.

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου αναφέρει: «Ουδέποτε μέχρι και σήμερα ανέλαβα το πρωτότυπο υπογεγραμμένο σε κάθε σελίδα έγγραφο της μεταξύ μας ισχύουσας συμφωνίας. Εξαιτίας του πραγματικού αυτού γεγονότος, δηλαδή της μη περιέλευσης εις χείρας μου του μεταξύ μας υπογεγραμμένου συμφωνητικού, αδυνατώ να προχωρήσω σε ενέργειες, για να προστατεύσω τα νόμιμα δικαιώματα και συμφέροντά μου, τα οποία έχουν παραβιαστεί κατάφορα εκ μέρους σας και με έχουν άγει σε ιδιαιτέρως δυσμενή θέση, σε σημείο βλαπτικό πλέον και για την υγεία μου».

Σε άλλο σημείο του εξώδικου η παίκτρια καταγγέλλει ότι παρά τη θέλησή της παρέμεινε έγκλειστη σε δωμάτιο ξενοδοχείου μαζί με έναν υπάλληλο της Acun για δέκα ημέρες. Μάλιστα της χορηγούσαν καθημερινά τρία ηρεμιστικά χάπια, τα οποία χρειαζόταν για να αντιμετωπίσει τη δύσκολη ψυχική κατάσταση που βρισκόταν.

Η δικηγόρος της κ. Καπερνάρου ανέφερε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» τις δύσκολες στιγμές της παίκτριας και τα όσα διεκδικεί από την τουρκική παραγωγή

Η δικηγόρος της Ασημίνας Χατζηανδρέου, Βάσια Καπερνάρου, μίλησε στην εκπομπή Super Κατερίνα, όπου μίλησε για τις δύσκολες στιγμές που βίωσε η εντολέας της και εξηγεί όσα η ίδια διεκδικεί από την Acun Medya.

«Ένιωθε άγχος, δεν της επέτρεπαν να επικοινωνήσει με τα μέλη της οικογένειάς της, για να τους ενημερώσει ότι είναι καλά. Η τελευταία τους εικόνα που είχαν από αυτήν ήταν η ίδια να αποχωρεί ταραγμένη από το Συμβούλιο», καταγγέλλει η δικηγόρος και αναφέρει ότι ζητούν αντίγραφο του συμβολαίου που υπέγραψε η Ασημίνα Χατζηανδρέου, προκειμένου να διευκρινιστεί εάν έχει υπάρξει παραβίαση των όρων.

-Ad-