Survivor spoiler 23/4: Αυτοί οι 3 παίκτες επιστρέφουν στον Άγιο Δομίνικο

Survivor spoiler 23/4: Αυτοί οι 3 παίκτες επιστρέφουν στον Άγιο Δομίνικο

Survivor spoiler 23/4: Αλλαγές και ανατροπές έρχονται στο Survivor μετά το Πάσχα.

Το παιχνίδι από ομαδικό, γίνεται ατομικό και φθάνει η ώρα για τις επιστροφές των παλιών παικτών.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Ευτυχείτε» και την Έλενα Πολυκάρπου, σε ένα μήνα από τώρα, στις 15 με 20 Μαΐου θα εμφανιστούν στον Άγιο Δομίνικο τρεις από τους παίκτες που έχουν αποχωρήσει. Δυο άνδρες και μια γυναίκα. Αυτό θα γίνει την πρώτη εβδομάδα, αφού θα έχει γίνει ατομικό το αγώνισμα.

Ωστόσο, οι τρεις αυτοί παίκτες δεν επιστρέφουν για να διαγωνιστούν, αλλά θα μπουν στο παιχνίδι για μία μέρα για μια γιορτή που θα γίνει από τον Ατζούν.

Survivor spoiler 23/4: Αυτοί οι 3 παίκτες επιστρέφουν στον Άγιο Δομίνικο

Όπως αναφέρει μάλιστα το ρεπορτάζ, μέχρι στιγμής έχει «κλείσει» σίγουρα το όνομα της γυναίκας που θα επιστρέψει, ενώ τα ονόματα των δυο ανδρών δεν έχουν οριστικοποιηθεί, μιας και μέχρι εκείνη την ημέρα θα υπάρξουν και άλλες αποχωρήσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες επιστρέφουν η Ανθή Σαλαγκούδη, ο Αλέξης Παππάς και ο… τρίτος παραμένει γρίφος.

Για παράδειγμα, αν αποχωρήσει πριν από το… πάρτι ο Τριαντάφυλλος, τότε ίσως επιστρέψει κι εκείνος ξανά.

Πάνος Καλίδης: «Δεν ξέρω αν συνεχίζει να υπάρχει η σχέση της Μαριαλένας έξω»

Στη Μαίρη Αρώνη από το «Πρωινό» μίλησε ο Πάνος Καλίδης για τη σχέση του Σάκη και της Μαριαλένας.

«Προσπαθώ να επανέλθω, έχω πάρει 3-4 κιλά. Από το Survivor μου λείπει η προσπάθεια, τα αγωνίσματα και όσοι ήταν καθημερινότητά μου για τρεις μήνες. Το κριτήριο της παραγωγής ήταν ο χαρακτήρας μου. Ήταν γνωστός από πριν ο Πάνος Καλίδης. Οι ισορροπίες αλλάζουν κάθε μέρα στο Survivor. Μου έκανε εντύπωση που ο Τριαντάφυλλος ζήτησε από τον κόσμο να μην τον στηρίξει. Μπορεί να κουράστηκε» είπε.

«Ο Σάκης και η Μαριαλένα είναι φιλαράκια, καλά παιδιά, καλοί χαρακτήρες. Θα επιδιώξω να κάνω παρέα. Τα περισσότερα, ειδικά για σχέσεις θα σας τα πουν οι ίδιοι. Δεν είμαι εγώ ικανός να μιλήσω. Δεν ξέρω αν συνεχίζει να υπάρχει η σχέση της Μαριαλένας έξω» είπε.