survivor spoiler 23/5: Αυτη η ομαδα κερδιζει σημερα τη 2η ασυλια

survivor spoiler 23/5: Δευτερη ασυλια σημερα στο ριαλιτι του ΣΚΑΪ. Ποια είναι η ομάδα που θα κερδίσει; Ισοφάριση ή 2-0;

Η μπλε ομάδα έκανε το 1-0 στις ασυλίες και οι κόκκινοι θέλουν απόψε να δώσουν απαντήσεις!

Survivor: Ο Τάκης Καραγκούνιας έφυγε και πήρε μαζί του και προμήθειες

Με γεμάτη τσάντα έφυγε από το Survivor ο Τάκης Καραγκούνιας, καθώς όπως αποκάλυψαν οι συμπαίκτες του, πήρε μαζί του και το μερίδιο από τις προμήθειες που του αναλογούσε, αντί να τις αφήσει στην παραλία για να τις μοιραστούν όλοι.

«Πως σου φαίνεται το γεγονός ότι ο Τάκης έχει πάρει μαζί του τις προμήθειες; Δεν μας τις άφησε τις προμήθειες! Τις πήρε και δεν άφησε τίποτα εδώ. Πήρε ωμό ρύζι, πήρε φακή και πήρε και πατάτες. Τα πήρε μόνος του» είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Ταλάντσεβ μιλώντας με την Θωμαϊδα Εμμανουηλίδου.

«Ο Τάκης έφυγε και δεν άφησε πίσω του τις προμήθειες. Δεν μπορούμε να σκεφτόμαστε όλοι το ίδιο. Εγώ σίγουρα θα τις είχα αφήσει στους συμπαίκτες μου ότι προηγούμενα και αν είχα με εκείνους. Το θεωρώ μικροπρέπεια γιατί ξέρει πόσο δύσκολα περνάμε εδώ και ότι οι προμήθειες είναι ελάχιστες. Ας μαγειρέψει στην Ελλάδα το ελάχιστο ρυζάκι που έχει πάρει μαζί του» δήλωσε η εκείνη στην κάμερα.

«Δεν υπάρχει θέμα! Ας τις πήρε, δικές του ήταν… Δεν υπάρχει θέμα… Θα το παλέψουμε και έτσι όπως είμαστε και εδώ να ήταν ο Τάκης πάλι δεν θα τις τρώγαμε οπότε τι είχαμε, τι χάσαμε. Απλά δεν μου άρεσε σαν κίνηση» τόνισε ο Στάθης.

Survivor: Καυτά φιλιά για τη Βρισηίδα Ανδριώτου και τον Σπύρο Μαρτίκα

Τον έρωτά τους ζουν στο Survivor η Βρισηίδα Ανδριώτου και ο Σπύρος Μαρτίκας και πλέον δεν το κρύβουν.

Tο ζευγάρι αποκάλυψε επίσημα ότι είναι μαζί και από τότε, η κάμερα τους πετυχαίνει διαρκώς σε τρυφερές στιγμές, όπου κάθονται αγκαλιά και ανταλλάσουν φιλιά.

Αυτή τη φορά, μετά το αγώνισμα ασυλίας, εκεί όπου η μπλε ομάδα και η Βρισηίδα, πήραν τη νίκη, όλοι μπήκαν στη θάλασσα και ο Σπύρος, άρπαξε την αγαπημένη του και τη φίλησε στο στόμα.

survivor spoiler 23/5: Μεγάλη ένταση στον αγώνα ασυλίας

Χαμός επικράτησε στο Survivor και στο αγώνισμα ασυλίας ανάμεσα στην μπλε και την αποδεκατισμένη κόκκινη ομάδα.

Οι «κόκκινοι», χωρίς τη Μαίη, ήταν λιγότεροι από τους «μπλε», όμως έδειξαν ικανοί να κερδίσουν, γεγονός που προβλημάτισε τους αντιπάλους.

Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ, βλέποντας ότι δεν μπορούσε να βρει τον στόχο, ζήτησε να πάει στον γιατρό, καθώς όπως είπε δεν ένιωθε καλά, όμως ο γιατρός του είπε να συνεχίσει να παίζει και δεν τον άφησε να πάρει πέναλτι.

Μάλιστα, από την μπλε ομάδα κανείς δεν πίστεψε την αδιαθεσία του Κωνσταντίνου. Λίγο αργότερα, ο Στάθης Σχίζας ήταν εκείνος που δεν αισθάνθηκε καλά με αποτέλεσμα να πάει στον γιατρό και να πάρει απαλλαγή με την εντολή του, γεγονός που εκνεύρισε τους «κόκκινους» και κυρίως τον Άρη Σοϊλέδη.

Ο Άρης μάλιστα και σύσσωμη η μπλε ομάδα, απείλησε ότι θα αποχωρήσει από το αγώνισμα αν ο Στάθης δεν παίξει, αφού δεν δόθηκε απαλλαγή και στον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ.

Ο Στάθης στο επόμενο run πήγε στη θέση του απέναντι στον Άρη Σοϊλέδη, όμως δεν έτρεξε και τον άφησε να κερδίσει, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει μεγάλος καβγάς ανάμεσα στις δύο ομάδες.

survivor spoiler 23/5: Αυτη η ομαδα κερδιζει σημερα τη 2η ασυλια

Η μπλε ομάδα έκανε το 1-0 στις ασυλίες και οι κόκκινοι θέλουν απόψε να δώσουν απαντήσεις!

Σήμερα θα γίνει το 1-1. Η κόκκινη ομάδα θα κερδίσει!