survivor spoiler 23/5: Ποιοι κερδίζουν σήμερα, ποιος αποχωρεί

survivor spoiler 23/5: Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα την πρώτη ασυλία, ποιος παίκτης είναι φαβορί για να αποχωρήσει;

Λόγω των εκλογών της Κυριακής 21ης Μαΐου, το Survivor All Star θα προβληθεί ξανά στις οθόνες μας την Τρίτη 23/5.

Τα spoiler έχουν ήδη αρχίσει να παίρνουν φωτιά με αυτήν που κεντρίζει περισσότερο να είναι η αποβολή του Τάκη Καραγκούνια από το παιχνίδι μετά από τον έντονο καβγά με τον Νίκο Μπάρτζη.

Οι Διάσημοι φαίνεται να κερδίζουν το πρώτο αγώνισμα ασυλίας και οι Μαχητές οδηγούνται στο Συμβούλιο του Νησιού και επιστρέφουν στην κάλπη για να ψηφίσουν τον πρώτο παίκτη τους προς αποχώρηση. Σύμφωνα με τα ίδια spoiler αυτός δεν θα είναι άλλος από τον Σπύρο Μαρτίκα!

Στον δεύτερο στίβο μάχης για την κατάκτηση της δεύτερης ασυλίας, οι Διάσημοι κάνουν το 2-0 και πάλι και οδηγούν για ακόμα μια φορά τους Μαχητές στο Συμβούλιο.

Αυτό σημαίνει πως ο Τάκης Καραγκούνιας παραμένει στο Survivor All Star, αν δεν τεθεί θέμα αποβολής του από την παραγωγή.

Αυτό βέβαια έχει και μια δεύτερη ερμηνεία καθώς ο Σπύρος Μαρτίκας αντιμετωπίζει πιο σοβαρά από ποτέ τον κίνδυνο αποχώρησης.

Αυτοί είναι οι 4 υποψήφιοι για αποχώρηση

Οι Μαχητές ψηφίζουν για δεύτερο υποψήφιο προς αποχώρηση τον Γιώργο Ασημακόπουλο κάτι που δεν αποτελεί καθόλου έκπληξη.

Οι επόμενοι δύο υποψήφιοι θα είναι από την κόκκινη ομάδα καθώς εκείνη χάνει την τρίτη ασυλία. Έτσι λοιπόν οι Διάσημοι ψηφίζουν για αποχώρηση τον Νίκο Μπάρτζη και τον Ηλία Μπόγδανο.

Στον τάκο λοιπόν αυτή την εβδομάδα είναι:

Σπύρος Μαρτίκας
Γιώργος Ασημακόπουλος
Νίκος Μπάρτζης
Ηλίας Μπόγδανος

Survivor spoiler 23/5: Αυτός είναι φαβορί για αποχώρηση

Ποιος είναι το φαβορί για να αποχωρήσει;

Ας πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά, καθώς φαινομενικά η ψηφοφορία είναι εύκολη ως προς την ανάλυσή της, πρακτικά όμως, μπορεί και πάλι να κρύβει εκπλήξεις.

Εκπλήξεις υπό την έννοια πως η διαδικασία θα κριθεί ανάμεσα σε δύο από τους τέσσερις υποψηφίους, αφού δεν τίθεται θέμα αποχώρησης για Νίκο Μπάρτζη και Ηλία Μπόγδανο.

Οι Μαχητές χάνουν και τις δύο ασυλίες από τους Διάσημους και πλέον Σπύρος Μαρτίκας και Γιώργος Ασημακόπουλος βρίσκονται μια… ανάσα από την αποχώρηση με την οποία για πρώτη φορά φέτος φλερτάρουν τόσο έντονα.

Κοινώς, ένας στους δύο θα αποχωρήσει το βράδυ της Πέμπτης…

Η λογική λέει πως φαβορί αποχώρησης, σύμφωνα με τη δυναμική που έχουν οι δύο παίκτες στις προηγούμενες ψηφοφορίες, είναι ο Σπύρος Μαρτίκας.

Ωστόσο, αυτή τη φορά τα πράγματα θα είναι δύσκολα για τον Γιώργο Ασημακόπουλο, καθώς η παρουσία του στο ριάλιτι επιβίωσης είναι πολύ… χλιαρή, σε αντίθεση με εκείνη του Μαρτίκα που προσφέρει πολλά περισσότερα στο πρότζεκτ.

Οπότε, το 51% των πιθανοτήτων αποχώρησης αυτής της εβδομάδας θα το δώσουμε στον Γιώργο Ασημακόπουλο…