survivor spoiler 23/6: Ποιος κερδίζει σήμερα – Ποιος παίκτης αποχωρεί;

survivor spoiler 23/6: Σήμερα έχουμε αποχώρηση αλλα και επαθλο στο ριαλιτι επιβιωσης. Η διαρροή για το παίκτης παίκτης είναι φαβορί να αποχωρήσει…

Παράλληλα, θα δούμε και ατομικό έπαθλο. Ποιος είναι ο παίκτης που θα καταφέρει να το κερδίσει;

Ταλάντσεβ μετά το Survivor: «Θέλω από εδώ και στο εξής να ασχοληθώ με κάτι που να μην έχει ρουτίνα»

Καλεσμένος στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, Καλό Μεσημεράκι βρέθηκε την Τετάρτη 22/6 ο Γιώργος Ταλάντσεβ.

Ο πρώην παίκτης του Survivor πραγματοποίησε την πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση μετά την αποχώρησή του από το ριάλιτι επιβίωσης και, μεταξύ άλλων, μίλησε για την εμπειρία του στο παιχνίδι, ενώ αποκάλυψε ποιος παίκτης θα ήθελε να κερδίσει το μεγάλο έπαθλο.

«Είναι μια εμπειρία μοναδική, δεν νομίζω να μπορείς να ζήσεις εύκολα σε μια ζούγκλα. Πριν φύγω ήμουν υπεύθυνος σε γνωστό ξενοδοχείο της Βουλιαγμένης. Εγώ ασχολούμουν πολλά χρόνια με τον χορό και με τον αθλητισμό και ξαφνικά το παράτησα, μου έλειψε πολύ ο ανταγωνισμός, η διαφορετικότητα οπότε ήθελα να δοκιμάσω κάτι άλλο», είπε αρχικά ο Γιώργος Ταλάντσεβ.

«Μέσα από το παιχνίδι κατάλαβα πολλά πράγματα για τον χαρακτήρα μου, θα ήθελα από εδώ και πέρα να ασχοληθώ με κάτι που να μην έχει ρουτίνα. Έχω ένα κανάλι στο youtube, το οποίο έφτιαξα πριν μπω στο παιχνίδι και τώρα θα το συνεχίσω», είπε ο Γιώργος Ταλάντσεβ τονίζοντας πως θα ήθελε να κάνει και αυτός την εκπομπή του Νίκου Μουτσινά.

survivor spoiler 23/6: Η απάντησή του στις «κατινιές» Μαρτίκα και Σταυρούλας

Δεν έμεινε χωρίς απάντηση ο σεξιστικός και… κατινίστικος διάλογος Μαρτίκα και Σταυρούλας, που κατηγόρησαν την Ασημίνα ότι είναι στο Survivor με τις πλάτες του Χρήστου Δάντη.

Ο τραγουδιστής υπερασπίστηκε τον εαυτό του και την αγαπημένη του απαντώντας σε μία μία τις ατάκες τους και μάλιστα έκανε λόγο ακόμα και για αντιδικία.

«Αγαπητέ δεν ξέρεις μεγάλος άνδρας ότι η λέξη “βιτρίνα” δίπλα σε ένα επίθετο είναι λόγος αντιδικίας; Κρίμα, νόμιζα πως είσαι ευφυής».

Στην ατάκα της Σταυρούλας ότι δεν έχει πλούσιο άνδρα να την πληρώνει απάντησε: «Τα βρώμικα μυαλά, βρώμικα σκέφτονται»

Τριαντάφυλλος: Η σκληρή και επίπονη προετοιμασία του για το Survivor All Star

Είναι να μην πεισμώσει ο Τριαντάφυλλος και φαίνεται πως μετά την εμφάνισή του στο Survivor πέρσι που άκουσε τα μύρια όσα για τις αγωνιστικές του επιδόσεις αποφάσισε να κάνει στροφή.

Καθώς το Survivor All Star ετοιμάζεται και γίνονται τα πρώτα ραντεβού, ο τραγουδιστής μπήκε στο γυμναστήριο και ξεκίνησε εντατική προετοιμασία με ασκήσεις προσαρμοσμένες στα αγωνίσματα του ριάλιτι επιβίωσης.

Μάλιστα έγραψε με νόημα: «Τίποτα δεν θα είναι όπως παλιά !!! Προετοιμασία με @aggelos_vasiliou για πού;;;».

Ο πρώην παίκτης έχει εκφράσει έντονα την επιθυμία του να είναι στο νέο project της Acun Medya. Και γιατί όχι αφού ήταν πολύ αγαπητός στον κόσμο και μια πολύ ιδιαίτερη περσόνα στο παιχνίδι!

survivor spoiler 23/6: Ποιος κερδίζει σήμερα – Αυτός ο παίκτης αποχωρεί

Το ατομικό αγώνισμα το κερδίζει η Ασημίνα.

 

survivor spoiler 23/6: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί σήμερα

Σπύρος Μαρτίκας, Ασημίνα Χατζηανδρέου, Σταυρούλα Χρυσαειδή και Μαίη είναι οι παίκτες έχουν βγει στον τάκο…

Ανάμεσα στην Σταυρούλα και την Μαίη θα παιχτεί. Φαβορί αποχώρησης είναι η Σταυρούλα Χρυσαειδή.

ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΡΡΟΗ: Από το παιχνίδι αποχωρεί ο Σπύρος Μαρτίκας!

Survivor-Σταυρούλα: «Εγώ δεν έχω πλούσιo άντρα να με πληρώνει»

Με εντάσεις εξελίσσεται το επεισόδιο της Τρίτης στο Survivor αφού έπειτα από τις δηλώσεις της Θωμαΐς για την Σταυρούλα και την απάντηση του Σπύρου Μαρτίκα, στην παραλία της Καραϊβικής όπου βρίσκονται οι παίκτες σχολιάζεται έντονα η Ασημίνα Χατζηανδρέου και η σχέση της με τον Χρήστο Δάντη.

Νωρίτερα είδαμε την Ασημίνα να ξεσπά καθώς γυρνώντας στην καλύβα της μετά το συμβούλιο του νησιού είπε ότι ειπώθηκε πως παραμένει στο παιχνίδι λόγω του Χρήστου Δάντη.

Η ίδια μιλώντας στην κάμερα του Survivor ανέφερε: «Στο χθεσινό συμβούλιο βγήκα υποψήφια για τέταρτη φορά στους έξι μήνες που είμαι εδώ. Το πήρα χιουμοριστικά γιατί ήταν λες και έκαναν α, μπε, μπα, μπλομ στο ποιον θα βγάλουν και ο κλήρος έπεσε σε μένα! Το αποκορύφωμα ήταν ότι ενώ έχω ψηφιστεί και ενώ βρίσκομαι για άλλη μια φορά σε αυτή τη δύσκολη θέση, λίγο πριν τον τελικό, γυρνώντας στην καλύβα μας ειπώθηκε ότι παραμένω στο Survivor λόγω του συντρόφου μου».

Η παίκτρια και υποψήφια προς αποχώρηση από το Survivor συνέχισε λέγοντας:

«Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω κάποιοι άνθρωποι πόση κακία έχουν μέσα τους. Συγκεκριμένα αυτή τη φράση την είπε η Σταυρούλα! Εύχομαι πραγματικά να βλέπει αυτή τη συνέντευξη ο Χρήστος. Στην επόμενη μου ψηφοφορία να μην δώσει ούτε ένα ευρώ! Το λέω μέσα από την καρδιά μου και ο μόνος κόσμος που θα με στηρίξει να είναι πραγματικά αυτός που έχει ταυτιστεί μαζί μου. Ήταν άσχημο, δεν έχω πει ποτέ κακία για άνθρωπο εκεί έξω και κάποιοι εδώ μέσα το κάνουν με πολύ άσχημο τρόπο αλλά να είναι σίγουροι ότι θα τους γυρίσει μπούμερανγκ».

Η Ασημίνα επιβεβαιώθηκε, αφού ο Σπύρος Μαρτίκας και η Σταυρούλα συζήτησαν για αυτό, το βράδυ στην καλύβα. Σε αυτή τη συζήτηση, η Σταυρούλα του μετέφερε τα λόγια της Ασημίνας ότι πάει να μπει στο Γαλάτσι από την πίσω πόρτα, επειδή δεν έχει ψηφιστεί παρά μόνο μία φορά.

«Ποια το λέει αυτό», είπε ο Σπύρος Μαρτίκας και συνέχισε: «Η Ασημίνα που έχει τον Δάντη “βιτρίνα” για να τη στηρίζουν;».

«Εγώ δεν έχω πλούσιο άντρα για να με πληρώνει και δεν θέλω να με πληρώνει», είπε η Σταυρούλα.