Survivor spoiler 23/9: Η είδηση που όλοι περιμέναμε για Σάκη – Μαριαλένα

Survivor spoiler 23/9: Η είδηση που όλοι περιμέναμε: Επιτέλους μάθαμε τι τρέχει με τον Σάκη Κατσούλη και τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη. Τι δήλωσαν…

Μπορεί γενικώς να προσπαθούν να μην πουν πολλά για τη σχέση τους, όμως… ουδέν κρυπτόν υπό την Ελίζαμπεθ Ελέτσι.

Η δημοσιογράφος συνάντησε τους πρώην συμπαίκτες της από το Survivor, Σάκη Κατσούλη και Μαριαλένα Ρουμελιώτη, κρατώντας το μικρόφωνο του Mykonos Live TV, και πίεσε το ζευγάρι (;) περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο στο παρελθόν.

Τι συμβαίνει, λοιπόν, μεταξύ τους τελικά;

Μπορεί οι δυο τους να μην απάντησαν ευθέως, όμως ο ερωτισμός μεταξύ τους ήταν εμφανής για άλλη μια φορά, όπως σχολίασε και η Ελίζαμπεθ Ελέτσι.

Ο Σάκης Κατσούλης σχολίασε για άλλη μια φορά ότι αγαπάει τη Μαριαλένα, χωρίς να πει αν είναι και σε σχέση μαζί της ή όχι, ενώ η Μαριαλένα Ρουμελιώτη κράτησε ακόμη πιο χαμηλό προφίλ.

Σε κάθε περίπτωση, και μόνο το γεγονός ότι οι δυο τους, που ως γνωστόν ήταν επισήμως μαζί στο παρελθόν, εξακολουθούν να αρμενίζουν μαζί το Αιγαίο, λέει πολλά!

Μην ξεχνάμε ότι κοιμούνται και ξυπνάνε μαζί κάθε μέρα μετά το Survivor. Οπότε και συμφωνία να υπάρχει για να το πουλήσουν προς τα έξω το love story, δεν γίνεται να τους υποχρεώνει κανείς να έοχυν τόσο στενή επαφή.

Και συνήθως σε αυτά, όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά. Θα το ανακοινώσουν και κάποια στιγμή οι δυο τους. Να είστε σίγουροι!

Survivor spoiler 23/9: παραλίγο να την πατήσει πολύ άσχημα η πρώην του Τούρκου παραγωγού. 

Γνωριμίες μεγάλες, προσωπικός φίλος του Ερντογάν, μεγάλος γυναικάς, βασιλιάς των ριάλιτι.

Τώρα μπήκατε στο πνεύμα πουλάκια μου. Για τον Ατζούν θα μιλήσουμε. Σας έλειψε;

Ο Ατζούν Ιλιτζαλί με την πρώην σύντροφό του, Seyma Subasi έχουν αποκτήσει μαζί μια κόρη, όμως δεν κράτησε πολύ καθώς και οι δυο επέλεξαν χωριστούς δρόμους.

Πριν από λίγο καιρό η πρώην σύζυγος του Ατζούν Ιλιτζαλί, Σεϊμά, ανακοίνωσε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram πως ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον αγαπημένο της.

Ωστόσο, λίγο καιρό αργότερα, μέσα από επίσης μια ανάρτηση ανακοίνωσε πως όχι μόνο αναβάλει τον γάμο, αλλά πρόσφατα βίωσε και μια αποβολή.

Όλα αυτά ανήκουν πλέον στο παρελθόν μιας και η ίδια μαζί με τον Αιγύπτιο μεγιστάνα Mohammed Alsaloussi είναι και πάλι μαζί.

Μάλιστα, η ευχάριστη είδηση έγινε γνωστή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram καθώς θέλησε να δημοσιεύσει μια φωτογραφία με τον αγαπημένο της. Η Seyma Subasi έγραψε χαρακτηριστικά: «Hi baby».

Μετά λοιπόν απ’ όλα αυτά τα γεγονότα, έσκασε σκάνδαλο μεγατόνων για τον μέλλοντα σύζυγό της, Mohammed Alsaloussi.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Sabah, που απευθύνθηκε σε Αιγύπτιο δημοσιογράφο, αναφέρει πως δεν ανήκει στις οικογένειες δισεκατομμυριούχων της Αιγύπτου και δεν είναι επιχειρηματίας, ενώ στη χώρα του δεν ήταν γνωστός παρά την οικονομική του ευρωστία.

Με λίγα λόγια ο αγαπημένος της Σεϊμά, τελικά δεν ήταν Αιγύπτιος δισεκατομμυριούχος, όπως ισχυριζόταν ο ίδιος.

Survivor spoiler 23/9: Σκάνδαλο… απάτη και στη μέση η πρώην του ΑΤζούν

Η απάτη που είχε στήσει ο Mohammed και έπεσε θύμα η πρώην του Ατζούν άρχισε να ξετυλίγεται μετά τη δημοσιοποίηση του δαχτυλιδιού των αρραβώνων που της προσέφερε στην πρόταση γάμου που της έκανε στο Μπαλί. (Από το δημοσίευμα του nassosblog)

Ο Ατζούν δεν το έχει με τον γάμο

Ο Ατζούν έχει χρήμα αλλά το μοιράζει. Το μοιράζει πέρα από τις επαγγελματικές του δραστηριότητες και στις ενδοοικογενειακές. Ο Τούρκος δίνει υπέρογκα ποσά σε τρία διαζύγια που έχει πάρει.

Ο ισχυρός άνδρας ο οποίος βρίσκεται πίσω από το Survivor έχει παντρευτεί τρεις φορές, ενώ άλλες τόσες έχει πάρει διαζύγιο.

Το 2017 παντρεύτηκε με την 30χρονη, Şeyma Subaşı, ενώ μόλις έναν χρόνος αργότερα χώρισαν. Η Şeyma είχε εξωσυζυγική σχέση την οποία έμαθε ο Ilicali και άλλες να θέλουν τον ισχυρό άνδρα να έχει ερωτευτεί άλλη. Αυτό ήταν το 3ο διαζύγιο στη σειρά.

Ο Ατζούν το 1998 είχε κάνει την αρχή με την Seda. Απέκτησε την κόρη τους μόλις 5 χρόνια αργότερα.

Το 2003 ξανά παντρεύτηκε την Zeynep με την οποία απέκτησε ακόμα δύο κόρες. Χώρισαν, αφού ξέσπασε σκάνδαλο για την… παράνομη σχέση του Acun Ilicali με την -κατά πολλά χρόνια νεότερη του- Seyma Subasi. Και έτσι, το διαζύγιο με τη Seyma Subasi είναι το τρίτο που πήρε ο Acun.

Εκείνη τη χρονιά, το ζευγάρι έβγαλε συναινετικό διαζύγιο και προχώρησε σε έγγραφη συμφωνία που αναφέρει ότι ο Ilicali θα καταβάλλει μηνιαίως το ποσό των 125.000 τουρκικών λιρών (21.000 ευρώ), στην Seyma.

Η Seyma δεν θα παντρευτεί ξανά. Αυτός είναι ο βασικός όρος που έβαλε ο Τούρκος. Σε περίπτωση που το κάνει, ο Τούρκος παραγωγός θα παύσει να της δίνει τη μεγάλη διατροφή.

Survivor spoiler 23/9: Γιώργος Κόρομι: «Αν ήμουν στη θέση του Αλέξη Παππά μπορεί να έκανα μήνυση στον Τριαντάφυλλο»

Μια συνέντευξη γεμάτη Survivor παραχώρησε ο Γιώργος Κόρομι στο περιοδικό Down Town και τον δημοσιογράφο Γιάννη Πουλόπουλο.

Μεταξύ άλλων, ο φιναλίστ του ριάλιτι επιβίωσης αναφέρθηκε στους πρώην συμπαίκτες τους, Αλέξη Παππά και Τριαντάφυλλο.

Ο Τριαντάφυλλος στον τελικό του παιχνιδιού είπε ότι το ζευγάρι που έκανε σ@ξ ήταν η Ελευθερία Ελευθερίου και ο Αλέξης Παππάς.

Δεν νομίζω να ήταν μπροστά για να το γνωρίζει. Είναι από τα κλασικά που κάνει ο Τριαντάφυλλος για να τραβήξει την προσοχή.

Ακόμα κι αυτά που είπε για τον Σάκη και τη Μαριαλένα, ότι άκουγε κάτι χρούτσου χρούτσου στην καλύβα τους, δεν τα πιστεύω.

Μακάρι η Ελευθερία και ο Αλέξης να έκαναν σ@ξ και να το απόλαυσαν κιόλας, γιατί το τοπίο ήταν ειδυλλιακό. Αλλά εγώ προσωπικά ούτε είδα ούτε άκουσα κάτι.

Αλλά ακόμα κι αν έγινε κάτι μεταξύ τους, τι τον κόφτει τον Τριαντάφυλλο και βγαίνει και το λέει δημόσια; Για εμένα ήταν πολύ κακό αυτό που έκανε

Survivor: «Το μόνο πράγμα που έμπαινε ανάμεσα στα πόδια μου»

Αρκετές ερωτήσεις για το Survivor δέχτηκε από τους ακολούθους της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Άννα Μαρία Βέλλη.

Μία από αυτές τις ερωτήσεις ήταν και η παρακάτω: «Πώς άντεξες χωρίς σ@ξ τόσο καιρό στο παιχνίδι»;

Θυμίζουμε πως ο Τριαντάφυλλος, κατά τη διάρκεια του live στον τελικό του Survivor, έκανε κάποιες άκομψες αποκαλύψεις για τον Αλέξη Παππά και την Ελευθερία Ελευθερίου.

Η Άννα Μαρία Βέλλη, λοιπόν, απάντησε: «Εδώ άντεξα χωρίς φαγητό, το σ@ξ θα με πείραζε;».

Παράλληλα, πάνω στη φωτογραφία της από το Survivor όπου έχει μπροστά της το boom, η Άννα Μαρία Βέλλη γράφει: «Το μόνο πράγμα που έμπαινε ανάμεσα στα πόδια μου».