Survivor Spoiler 24/3: Ανατροπή – Αυτός είναι ο παίκτης που αποχωρεί

Το κοινό «μίλησε» και έριξε τη «βόμβα» στο ριάλιτι επιβίωσης – Ποιος αποχωρεί σήμερα

Μια αποχώρηση που θα προκαλέσει αίσθηση θα δούμε σήμερα στο Survivor, καθώς η ψηφοφορία θα φέρει αναπάντεχα αποτελέσματα για την Μπλε ομάδα.

Στο συμβούλιο του νησιού δεν έλειψαν για άλλη μια φορά οι εντάσεις, ειδικά όταν ο Νίκος Μπάρτζης ψήφισε ως κάτοχος της ατομικής ασυλίας, την τραυματία Χριστίνα Κεφαλά.

Η παίκτρια της μπλε ομάδας «απασφάλισε» εναντίον του, ξεσπώντας σε κλάματα και απόψε αναμένεται να επικρατήσει χαμός!

Τον λόγο σας τον αποκαλύψαμε και νωρίτερα, καθώς τέσσερις παίκτες της μπλε ομάδα, αρνούνται να παίξουν στο αγώνισμα με έπαθλο την επικοινωνία, αφήνοντας την κλίκα των τριών να παλέψει μόνη της.

Ποιος θα αποχωρήσει σήμερα;

Ας πάμε στο αποτέλεσμα της ψηφοφορίας που για πολλούς, ίσως να είναι έκπληξη. Ο Τζέιμς γνωρίζαμε από την αρχή πως δεν πρόκειται να αποχωρήσει. Μπορεί να έχει haters, όμως έχει ακόμα περισσότερους fans και μιλάμε για έναν από τους πιο δυνατούς παίκτες στο Survivor. Οπότε έχει πολύ δρόμο ακόμα στο ριάλιτι επιβίωσης.

Η «μάχη» ήταν εξ΄αρχής ανάμεσα σε Χριστίνα και Άννα Μαρία και το κοινό πήρε τη μεγάλη απόφαση. Εκτός Survivor βγαίνει η Άννα Μαρία Βέλλη και έτσι αφήνει τους Νίκο Μπάρτζη και Τζέιμς Καφετζή μόνους. Η κλίκα των πέντε, φαίνεται πως κατάφερε αυτό που ήθελε και πλέον απομένουν… δύο. Όμως όλα αλλάζουν καθώς έρχεται η Ένωση. Κρατήστε το αυτό…

-Ad-