Survivor Spoiler 25/1: Αυτη η ομαδα κερδιζει σημερα – Ποιος αποχωρεί;

Survivor Spoiler 25/1: Διπλό είναι απόψε το ενδιαφέρον. Ποια ομάδα κερδίζει το έπαθλο, ποιος παίκτης αποχωρεί;

Θα πέσουν κορμιά για ακόμη μια μέρα στο ριάλιτι επιβίωσης!

Ξεσπάθωσε η Σταυρούλα Χρυσαειδή – «Ξεφτίλες»

Στο αποψινό επεισόδιο του Survivor All Star, η Σταυρούλα Χρυσαειδή εξέφρασε την ενόχλησή της με την τελευταία ψηφοφορία της κόκκινης ομάδας.

Ο Σπύρος Μαρτίκας είναι ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση, ενώ η Ελένη Χαμπέρη παραλίγο να βρεθεί και εκείνη στον τάκο, αφού δέχτηκε αρκετές ψήφους από την ομάδα της.

Σχολιάζοντας τα όσα συνέβησαν, η Σταυρούλα Χρυσαειδή ξέσπασε.

Μιλώντας στην κάμερα του ριάλιτι επιβίωσης είπε: «Με το χθεσινό συμβούλιο ένα έχω να πω: Ξεφτίλες. Αυτό. Μόνο αυτό, πραγματικά βλέπουμε τόσους που λένε “θα ψηφίζουμε αγωνιστικά, θέλουμε να βγαίνουν παίκτες οι οποίοι είναι αδύναμοι στον τάκο,

Η παίκτρια έκανε λόγο για κλίκα στην ομάδα των Κόκκινων, λέγοντας: «Εγώ αυτό βλέπω, έχουν γίνει μια παρέα τέσσερα αγόρια και ένα κορίτσι και μου ψηφίζουν τις γυναίκες, που οι γυναίκες φέρνουν τους περισσότερους πόντους. Δηλαδή τώρα θα τρελαθούμε τελείως».

Νωρίτερα και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη σχολίασε το γεγονός ότι η Ελένη Χαμπέρη «προδόθηκε» όπως είπε από τον Νίκο Μπάρτζη στην ψηφοφορία.

Σε συζήτηση που είχε με τους συμπαίκτες της στην καλύβα τους, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη είπε:

«Θέλω να μιλήσω για την ψηφοφορία των Κόκκινων γιατί μας έκριναν εμάς ότι δεν ψηφίζουμε αγωνιστικά και τα έκαναν μαντάρα. Και η πεντάδα εννοείται που ψήφισε η Ελένη ήτανε πεντάδα Μαρτίκας, Στάθης, Μπάρτζης, Αφροδίτη τέρμα στημένο. Εγώ στεναχωριέμαι για τον Μπάρτζη γιατί τη γύρισε την μπιφτέκα ανάποδα, όπως λέει κι εκείνος. Στο δικό μας παιχνίδι την Ελένη την έλεγε ψυχάρα, φίλη του, την ήθελε και νικήτρια όχι απλά “ψυχάρα” και έλεγε φέρ’ το μας και τώρα την πρόδωσε».

Survivor Spoiler 25/1: «Δεν μας ενδιαφέρει η αγάπη, να φάμε θέλουμε»

Η συνάντηση Μάριου Πρίαμου Ιωαννίδη με την Καρολίνα Καλύβα είναι κάτι που εξακολουθεί να απασχολεί μερικούς παίκτες.

Στο επεισόδιο της Τρίτης 24 Ιανουαρίου, η Αφροδίτη Σκαφίδα εξέφρασε την ενόχλησή της με τη στάση των Μπλε απέναντι τόσο στους Πρίαμο – Καλύβα, όσο και στη Μαριαλένα Ρουμελιώτη και Σάκη Κατσούλη.

Μιλώντας στην κάμερα του ριάλιτι αλλά και σε σχετική συζήτηση με την Ασημίνα Χατζηανδρέου, η παίκτρια των Κόκκινων είπε:

«Αυτό που με στεναχωρεί πάρα πολύ είναι η χαλαρότητα των μπλε στο ενδεχόμενο για ποινές. δεν καταλάβαιναν την βαρύτητα των γεγονότων, ότι μία παίκτριά τους συναντιέται με ένα παίκτη μας ή μάλλον δύο συμπαίκτες τους με δύο δικούς μας παίκτες γιατί ασχοληθήκαμε πιο πολύ με το ένα δυστυχώς…».

Με τη σειρά της, η Ασημίνα Χατζηανδρέου σχολίασε: «Έχουμε όλες κι όλες έξι κουταλιές εβδομάδα για 13 άτομα και είναι πολύ σημαντικό».

«Δυστυχώς οι μόνοι που πήραν θέση είναι από τη δική μας την ομάδα. ‘Όλοι μιλάγανε για αγάπη δε μας ενδιαφέρει η αγάπη παιδιά, μας ενδιαφέρει αν θα φάμε. Άλλο το ότι γνωρίζαμε και δεν μιλάγαμε που σημαίνει ότι εν μέρει τους καλύπταμε, αλλά θα την πληρώσουμε όλοι. Αν η παραγωγή ξεκινήσει τις καμπάνες και μειώνουν προμήθειες και τα λοιπά, αυτοί είναι οι πρώτοι που θα τους ψηφίσουν» συνέχισε η συμπαίκτριά της.

Survivor Spoiler 25/1: Αυτη η ομαδα κερδιζει σημερα – Ποιος αποχωρεί;

Σήμερα το έπαθλο φαγητού το κερδίζει η μπλε ομάδα.

Η τετράδα των υποψηφίων θα είναι οι Τάκης Καραγκούνιας, Σπύρος Μαρτίκας, Γιώργος Ασημακόπουλος και Καρολίνα Καλύβα.

Ο πρώτος είναι το μεγάλο φαβορί για να πει αντίο!

-Ad-