survivor spoiler 25/1: Οι υποψήφιοι – Ποιος αποχωρεί;

survivor spoiler 25/1: Για μια ακόμα φορά στο συμβούλιου του Survivor οδηγήθηκαν Διάσημοι και Μαχητές, το βράδυ της Δευτέρας, προκειμένου να συναντήσουν τον παρουσιαστή του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, Γιώργο Λιανό.

Εκεί οι Μαχητές είχαν τον πρώτο λόγο καθώς ηττήθηκαν στο δεύτερο αγώνισμα ασυλίας από την αντίπαλη ομάδα.

Έτσι, η ομάδα των μαχητών κλήθηκε να ψηφίσει τον παίκτη που θα ήθελαν να βρεθεί με το ένα… πόδι πιο κοντά στην επιστροφή στην Ελλάδα.

Την ανακοίνωση, βεβαίως, θα έκανε ως είθισται ο Γιώργος Λιανός. Ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα, λοιπόν, είναι η Σοφιάννα Αβραμάκη.

Survivor: Σπάραξε η Μυριέλα Κουρεντή για τον μπαμπάκα της

Για μια ακόμα φορά στο φετινό Survivor η Μυριέλλα Κουρεντή, το βράδυ της Δευτέρας, λύγισε μιλώντας για τον μπαμπά της στο επεισόδιο που προβλήθηκε στον ΣΚΑΪ.

Πιο συγκεκριμένα, μετά το τέλος του δεύτερου αγωνίσματος ασυλίας, η γοητευτική ηθοποιός θυμήθηκε την νίκη που αφιέρωσε στον πατέρα της και εκφράστηκε με λόγια γλυκά στην κάμερα του ριάλιτι επιβίωσης.

«Προηγουμένως συγκινήθηκα πάρα πολύ γιατί θυμήθηκα ότι αφιέρωσα τη νίκη στον μπαμπά μου, τον Άγγελο. Ο μπαμπάς μου είναι ένα τεράστιο κεφάλαιο στη ζωή μου. Έχω νιώσει πάρα πολλές τύψεις που δεν πρόλαβα τις τελευταίες μέρες να αφιερώσω περισσότερο χρόνο μαζί του» σημείωσε χαρακτηριστικά η Μυριέλλα Κουρεντή στο Survivor.

«Δεν θα ξαναπεράσει μέρα που δεν θα σε δω, μπαμπάκα μου. Δεν θα ξαναπεράσει μέρα που δεν θα μιλήσουμε στο τηλέφωνο. Σε λατρεύω. Είσαι πάντα εκεί για μένα και είμαι πάντα εκεί για σένα» συμπλήρωσε η παίκτρια των Διασήμων.

survivor spoiler 25/1: Οι υποψήφιοι – Ποιος αποχωρεί;

Οι Μαχητές ψήφισαν και έβγαλαν ως πρώτη υποψήφια τη Σοφιάννα, κάτι που προκάλεσε έκπληξη καθώς είναι από τις πιο δυνατές παίκτριες των Μαχητών. Αυτό που προκάλεσε μεγαλύτερη όμως, ήταν η απόφαση του Σάββα να βγάλει… στον τάκο την Ασημίνα! Ναι, την καλύτερη παίκτρια της ομάδας τους.

Από την άλλη πλευρά, η Μυριέλλα πήρε την απόφαση να βάλει δίπλα στον Θανάση Βισκαδουράκη και τους δύο Μαχητές, την Αθηνά Ευμορφιάδη! Έτσι πάμε σε μία τετράδα «φωτιά» καθώς ο καθένας από τους παίκτες έχει φανατικό κοινό έξω. Αν είναι να κάνουμε μία πρόβλεψη, αυτή είναι πως η ο Βισκαδουράκης είναι σίγουρος στο να μείνει και πως τις περισσότερες πιθανότητες για να φύγει από τον Άγιο Δομίνικο, έχει η Αθηνά, αν κρίνουμε από όσα διαβάζουμε στα social media.