Survivor Spoiler 25/1: Βόμβα! Τι συμφώνησαν Πρίαμος και Ελευθερίου

Survivor Spoiler 25/1: Χαμός γίνεται με τα ειδύλλια στο ριάλιτι επιβίωσης – Τι είπε η παίκτρια που άφησε πριν λίγες μέρες τον Άγιο Δομίνικο. 

Η Ευριδίκη Βαλαβάνη που πρόσφατα αποχώρησε από το Survivor παραχώρησε συνέντευξη.

Survivor Spoiler 25/1: Τι είπε η Βαλαβάνη

Πίσω στην Ελλάδα, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη βρέθηκε σήμερα στο πλατό της εκπομπής της Φαίης Σκορδά, «Πρωινό μας», και όλοι έπεσαν επάνω της για τα παραλειπόμενα της «σχέσης» Μάριου Πρίαμου – Καρολίνας Καλύβα στο «Survivor All Star».

Η πρώτη αντίδραση της τέως παίκτριας έδειχνε έκπληξη. Όπως και οι υπόλοιποι συμπαίκτες της δεν ήξερε ότι υπήρχε το πλάνο του Μάριου και της Καρολίνας στην καλύβα που πρόδωσε τη σχέση τους. Το μόνο που γνώριζε σχετική ήταν η «επίπληξη» που τους έγινε από τον Γιώργο Λιανό στο συμβούλιο.

Όμως, για τα μέλη του πάνελ και τους τηλεθεατές, η έκπληξη ήταν άλλη. Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, η οποία πέρασε από δοκιμαστικό μαζί με την Ελευθερία Ελευθερίου, δεν είχε ιδέα πως η τραγουδίστρια και ο Μάριος Πρίαμος ήταν ζευγάρι. Το αντίθετο.

«Σε μια συζήτηση που είχαμε με τον Μάριο off camera -δεν ξέρω ποιος είχε πει τι για σχέσεις- ο Μάριος είχε πει ότι δεν είναι σε σχέση. Δεν είναι σε κάποια σχέση. Είχε πει ότι είχε μια σχέση, χώρισε… Δεν αναφέρθηκε ποτέ το όνομα της Ελευθερίας» είπε η παρουσιάστρια και δημοσιογράφος του αθλητικού ρεπορτάζ, η οποία ευχήθηκε η Ελευθερία Ελευθερίου να μπει τελικά στο παιχνίδι, αφού προφανώς αυτή είναι η επιθυμία της.

Survivor Spoiler 25/1: Η αποκάλυψη

Σε αυτό το σημείο ο Νίκος Γεωργιάδης, διευθυντής του περιοδικού ΟΚ, έκανε μια αποκάλυψη.

«Αυτό που ξέρω είναι ότι είχαν συμφωνήσει ο Μάριος με την Ελευθερία, όταν θα έμπαινε η Ελευθερία στο παιχνίδι -ας μην ξεχνάμε πως αρχικά ήταν να μπει στην πρώτη φουρνιά και τελικά της είπαν ότι θα μπει στη συνέχεια-, ότι δεν θα δίνανε τροφή στο reality κομμάτι. Δεν θέλανε καθόλου να απασχολήσουν για τη σχέση τους. Θέλανε να εστιάσουν στο αγωνιστικό και ειδικά ο Μάριος» είπε

«Μα είναι δυνατόν να μην φαινόταν μετά ότι ήταν μαζί;» αναρωτήθηκε η Φαίη Σκορδά.

«Το τι πιστεύει ο καθένας με το τι γίνεται είναι διαφορετικά πράγματα και ο Μάριος επίσης δεν ξέρει μέχρι στιγμής ότι υπάρχει αυτό το επίμαχο πλάνο» απάντησε ο δημοσιογράφος, με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη να υπερθεματίζει. «Εγώ θεωρώ ότι τα παιδιά δεν γνωρίζουν για το πλάνο. Είμαι σίγουρη. Μπορεί να είδαν ότι υπάρχει drone γιατί κοίταξε και ο Μάριος, όμως η παραγωγή δεν τους είπε».

«Όμως, όταν θα μπουν οι νέοι παίκτες θα τους το πουν και τότε θα αλλάξουν πολλά» παρατήρησε ο Νίκος Γεωργιάδης.

Όσο για τις «καταγγελίες» του Νίκου Μπάρτζη ότι τα ζευγάρια, παλιά και καινούργια, του παιχνιδιού βρίσκουν συχνά ευκαιρίες για να δίνουν κρυφά ραντεβού, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη ήταν κάθετα αρνητική.
«Είπε ο Νίκος ότι έχει δει τον Σάκη και τον Μάριο να φεύγουν συχνά αλλά έχω τύχει να δω κι εγώ τον Νίκο και τον Στάθη (Σχίζα) να φεύγουν κι αυτοί στην άλλη πλευρά. Δεν ξέρω τι κάνουν εκεί πέρα αλλά έχει τύχει πολλές φορές ο Νίκος με τον Στάθη να φύγουν.

Εμείς τις περισσότερες ημέρες μένουμε στο fake camp, στα πρόχειρα καταλύματα στο ποτάμι. Εκεί δεν υπάρχει να βρεθείς γιατί είναι πολύ μακριά. Οπότε, τις δύο ημέρες που είμαστε στην παραλία, εκεί μπορεί να βρεθούν. Οι δέκα φορές που λέει ο Νίκος, πολύ δύσκολο».

Ξέσπασε η Σταυρούλα Χρυσαείδη

Με ένταση ξεκίνησε το επεισόδιο της Τρίτης 24 Ιανουαρίου στο Survivor All Star με την παίκτρια των Διασήμων, την Σταυρούλα Χρυσαείδη να είναι αρκετά ενοχλημένη με τον τρόπο που η ομάδα της είχε ψηφίσει στο Συμβούλιο του Νησιού, όπου ο Σπύρος Μαρτίκας είχε βγει υποψήφιος ενώ κινδύνευε και η Ελένη Χαμπέρη.

Η παίκτρια έκανε λόγω για μια παρέα τεσσάρων αγοριών και ενός κοριτσιού που έχουν κανονίσει να ψηφίζουν γυναίκες, ενώ αυτές είναι που φέρνουν τους περισσότερους πόντους στην ομάδα.

«Με το χθεσινό συμβούλιο ένα έχω να πω: Ξεφτίλες. Αυτό. Μόνο αυτό, πραγματικά βλέπουμε τόσους που λένε “θα ψηφίζουμε αγωνιστικά, θέλουμε να βγαίνουν παίκτες οι οποίοι είναι αδύναμοι στον τάκο, να μην βγαίνουν οι δυνατοί να κερδίζουν ασυλίες, φαγητά”… τίποτα. Εγώ αυτό βλέπω, έχουν γίνει μια παρέα τέσσερα αγόρια και ένα κορίτσι και μου ψηφίζουν τις γυναίκες, που οι γυναίκες φέρνουν τους περισσότερους πόντους. Δηλαδή τώρα θα τρελαθούμε τελείως», είπε η Σταυρούλα Χρυσαειδή.

Survivor Spoiler 25/1: «Ο Μάριος έχει ξενερώσει φουλ και φαίνεται»

Σε προβληματισμό η Καρολίνα και η Μαριαλένα μετά την ένταση στο συμβούλιο του νησιού για… τα κρυφά ραντεβού.

Το επεισόδιο της Τρίτης 24 Ιανουαρίου 2023 είχε πολλά δρώμενα με τους Καρολίνα και Μάριο Πρίαμο να βρίσκονται σε προβληματισμό μετά τις εξελίξεις και τις καταγραφές των τρυφερών τετ-α-τετ.

Η παίκτρια που απασχολεί την τελευταία εβδομάδα σχολίαζε στην καλύβα μαζί με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη τον καβγά που έγινε ανάμεσα στον Σάκη Κατσούλη και τον Νίκο Μπάρτζη στο συμβούλιο του νησιού.

Τότε η Καρολίνα ανέφερε ότι ο «Ο Μάριος έχει ξενερώσει φουλ και φαίνεται» με τις διαστάσεις που έχει πάρει το θέμα για την κρυφή συνάντηση στο δάσος.

Η Μαριαλένα συμπλήρωσε τότε πώς το ίδιο έχει πάθει και ο σύντροφός της: «Κι ο Σάκης. Γιατί δεν έχουν δώσει κανένα δικαίωμα. Συμφωνείς ότι το κάνουν γιατί ο Σάκης είναι ο καλύτερος παίκτης και δεν μπορούν να τον διαβάλλουν με κάποιον άλλον τρόπο; Γιατί δεν τους δίνει δικαίωμα;».

-Ad-