Survivor Spoiler 26/1: Η ατομική ασυλία και η απόλυτη ανατροπή

Survivor Spoiler 26/1: Λίγο έλειψε για να προκληθεί καθολική… λιποθυμία του τηλεοπτικού κοινού, αφού η Ανθή Σαλαγκούδη αποδεικνύεται πολύ σκληρή για να… αποχωρήσει και μέσα από τις ατομικές ασυλίες.

Εφτασε στον… τελικό με τον Γιώργο Κοψιδά, εξουδετέρωσε όλους τους υπόλοιπους συμπαίκτες της και καταλαβαίνει κανείς τι θα συνέβαινε σήμερα αν η Ανθή μετά την ανάδειξή της, την περασμένη εβδομάδα, ως δημοφιλέστερη της κόκκινης ομάδας, κατακτούσε χθες και την ατομική ασυλία.

Τελικά, ο Γιώργος Κοψιδάς είναι αυτός που θα ορίσει τον δεύτερο υποψήφιο από την κόκκινη ομάδα, αφού μέσα από την ψηφοφορία των παικτών πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση δεν αναδείχτηκε η Ανθή, όπως σας είχαμε προϊδεάσει πως μετά τη δημοφιλία της θα κέρδιζε πόντους, αλλά η Ασημίνα Ιγγλέζου.

Ποιον παίκτη ή παίκτρια θα επιλέξει και θα βγάλει στον τάκο ο Κοψιδάς; Εδώ,το βασικό ρόλο παίζει η στρατηγική και γνωρίζοντας εκ των προτέρων πως η Ανθή Σαλαγκούδη έχει… ρεύμα και ισχυρό fan club ως προς τη θετική ψήφο, θα την προτείνει ως υποψήφια, στηριζόμενος στους καθαρά αγωνιστικούς λόγους, γνωρίζοντας πως έναντι της Ασημίνας Ιγγλέζου δύσκολα θα είναι αυτή που θα αποχωρήσει.

Κοινώς, αν προκύψει δίδυμο Ανθής – Ασημίνας η Ανθή μένει στο παιχνίδι, αν προκύψει δίδυμο Ασημίνας – Περικλή, τότε όλα είναι ανοικτά και βέβαια, όλα θα κριθούν και από τις εξελίξεις στο αγώνισμα για τη δεύτερη ασυλία, όπου αναμένεται να προκύψουν (;) ανατροπές και να προκύψουν ακόμα 2 υποψήφιοι προς αποχώρηση.

Μείνετε συντονισμένοι, η μέρα θα έχει άκρως ενδιαφέρουσες εξελίξεις στο Survivor…

Πηγή: dokari.gr