Survivor spoiler 26/4: Ανατροπή! Αυτοί κερδίζουν σήμερα – Οι 5 υποψήφιοι

Survivor spoiler 26/4: Τρίτη ασυλία σήμερα. Ποια ομάδα κερδίζει; Ολοι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση. Δείτε αναλυτικά…

Αυτοί είναι οι πέντε υποψήφιοι προς αποχώρηση στο Survivor All Star – Στενεύει ο κλοιός για τη μία ομάδα.

Οι Διάσημοι προσπαθούν να βρουν τι πήγε λάθος στο δεύτερο αγώνισμα ασυλίας και ξαφνικά βρέθηκαν στο Συμβούλιο με δύο υποψήφιους παίκτες για αποχώρηση.

Survivor spoiler 26/4: Αυτοί κερδίζουν σήμερα

Ωστόσο τα πράγματα δεν φαίνεται να αλλάζουν και πολύ… Οι Μαχητές κάνουν το 2-1 και ξαναστέλνουν τους Διάσημους στον τάκο για να αναδείξουν ακόμα δύο παίκτες για αποχώρηση.

Έτσι οι Κόκκινοι ψηφίζουν και βγάζουν υποψήφιους τη Μελίνα Μεταξά και τον Τάκη Καραγκούνια.

Survivor spoiler 26/4: Οι 5 υποψήφιοι

Οι 5 υποψήφιοι λοιπόν «κλείδωσαν» και κατά πλειοψηφία είναι Κόκκινοι!

Σπύρος Μαρτίκας
Εύη Σαλταφερίδου
Γιώργος Κόρομι
Μελίνα Μεταξά
Τάκης Καραγκούνιας

«Δεν έπρεπε να ψηφιστεί χθες»

Την υποψηφιότητα του Σπύρου Μαρτίκα στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor All Star, σχολίασε ο Κωνσταντίνος Βασάλος: «Κατ’ εμέ ο Σπύρος δεν έπρεπε να ψηφιστεί χθες, αντικειμενικά. Είχε μια πάρα πολύ καλή εβδομάδα. Και στο πασχαλινό τραπέζι έφερε δύο πόντους. Πέντε νίκες με τους τούρκους. Όλοι βγήκαν και είπαν “Ε, ο mvp”. Βγήκε όλους και τους κέρδισε. Και τους κέρδισε με ευκολία, κακά τα ψέματα. Οπότε για μένα μία μικρή επιβράβευση από την ομάδα του θα έπρεπε να του είχε δοθεί».

Με τη σειράς της η Εύη Σαλταφερίδου είπε: «Χθες το βράδυ ψηφίστηκε ο Σπύρος. Ακούστηκαν δια΄φροες γνώμες, εγώ πιστεύψ ότι σωστά ψηφίστηκε γιατί αντικειμενικά από την αρχή του παιχνιδιού είναι ο πιο αργός παίχτης. Οπότε σύμφωνα με αυτό πρέπει να ψηφίζεται. Από την άλλη, αυτό που είπε ο Κωνσταντίνος ότι του αξίζει μια ευκαιρία, να πάρει μια ανάσα, γιατί είχε μια εβδομάδα πάρα πολύ καλή και δεν του δίνεται ποτέ η ευκαιρία να πάρει μια ανάσα. Είναι συνέχεια υποψήφιος».

«Μου ρίχνετε λάσπη, κάτι βλέπετε…»

Ο Νικόλας Αγόρου νιώθει ότι βάλεται σκοπίμως. Μάλιστα σχολιάζοντας τις ψήφους που πήρε ανέφερε ότι: «Μου ρίχνετε λάσπη, κάτι βλέπετε…».

«Πήρα 3 ψήφους. Δικαίως με ψήφισαν. Καθένας έχει τη δική του κρίση και μπορεί να κινείται όπως θέλει προφανώς. Σίγουρα όμως χθες δεν έφταιξα εγώ που χάσαμε με 10-3. Ήταν συνολικό το πρόβλημα.

Αυτό που έχω να τονίσω είναι ότι καλά έκαναν και με ψήφισαν χθες, γιατί δεν έπαιξα. Όμως χθες είχα σοβαρό θέμα, δεν μπορούσε να ανοίξει το μάτι μου, ζαλιζόμουν, δεν μπορούσα να εστιάσω. Υπήρχε πολύ σοβαρό θέμα από αυτή τη δηλητηριώδη σφήκα.

Εν πάση περιπτώσει κάποιοι έτσι ήταν λίγο παραπάνω κακοπροαίρετοι, γιατί πλησιάζουμε και προς το τέλος και προσπαθούσαν να με διαβάλλουν και να μου ρίξουν λάσπη κατά κάποιον τρόπο για τη συνολική μου επίδοση. Το είχα δηλώσει εγώ ότι είχα κάποιο θέμα, πλέον υπάρχει ανάκαμψη», είπε χαρακτηριστικά ο Νικόλας Αγόρου.

Τα μαργαριτάρια του Καραγκούνια

Μια καινούργια φράση δημιούργησε ο Τάκης Καραγκούνιας. Σχολιάζοντας την υποψηφιότητα του Μαρτίκα ανέφερε: «Βουβός εν τη ερήμω, πως την λένε την παροιμία. Δεν καταλαβαίνω γιατί το κάνει αυτό».