Survivor Spoiler 26/4: Ανατροπή! Αυτοί κερδίζουν σήμερα την πρώτη ασυλία

Μπλε ή κόκκινοι; Αυτοί κερδίζουν σήμερα την ασυλία

Εδώ και μέρες σας έχουμε τονίσει πως πλέον τα πράγματα έχουν δυσκολέψει στον Άγιο Δομίνικο. Και δεν μιλάμε μόνο για τις δυσκολίες των παικτών στο Survivor, αλλά και για τις διαρροές που βγαίνουν προς τα έξω.

Ο Ατζούν έχει γίνει έξαλλος και σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, μετέφερε Έλληνες της παραγωγής στο τούρκικο και το ρουμάνικο Survivor για να σταματήσουν τα spoilers, ενώ απείλησε και με απολύσεις. Έτσι όπως καταλαβαίνετε, πλέον μαθαίνουμε τα πάντα με το… σταγονόμετρο.

Νωρίτερα σας αναφέραμε πως οι μπλε θα είναι οι νικητές της πρώτης ασυλίας και πως υποψήφιος θα είναι ο Τριαντάφυλλος. Αυτό όμως αλλάζει εν μέρει!

Η ανατροπή έγινε και οριστικά σήμερα τη νίκη παίρνει η κόκκινη ομάδα. Έτσι οι μπλε θα οδηγηθούν στο συμβούλιο του νησιού για να ψηφίσουν τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση. Αυτός θα είναι ο Κώστας Παπαδόπουλος, ενώ την ατομική ασυλία θα πάρει ο Παύλος Γαλακτερός.

Όσο για τη νίκη των μπλε και την υποψηφιότητα του Τριαντάφυλλου; Αυτό φαίνεται πως θα συμβεί αύριο τελικά, όμως κρατάμε μικρό καλάθι γιατί όπως σας αναφέραμε τα πράγματα πλέον έχουν γίνει δύσκολα.

-Ad-