Survivor Spoiler 26/6: Ποιος κερδίζει την ασυλία σήμερα – Ο 1ος υποψήφιος

Survivor Spoiler 26/6: Η πρώτη ατομική ασυλία σήμερα. Ποιος παίκτης θα την κερδίσει; Ο πρώτος υποψήφιος για αποχώρηση.

Survivor Spoiler 26/6: Με γοργούς ρυθμούς συνεχίζονται τα γυρίσματα στον Αγιο Δομίνικο, καθώς σε μια εβδομάδα η παραγωγή επιστρέφει στην Ελλάδα.

Ποιος κατέκτησε την τρίτη ασυλία και ποιος είναι (ξανά) πρώτος υποψήφιος για αποχώρηση;

Survivor Spoiler 26/6: Ποιος κερδίζει την ασυλία σήμερα

Καρμπόν ο νικητής της τρίτης ασυλίας, αφού ο Σάκης Κατσούλης δεν μπορεί να νικηθεί εύκολα από τους αντιπάλους του.

Survivor Spoiler 26/6: Ο 1ος υποψήφιος

Καρμπόν και ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση, αφού ο Νίκος Μπάρτζης έγινε ξανά αποδέκτης των περισσότερων ψήφων από τους αντιπάλους του και βγήκε ξανά στον τάκο.

Φυσικά, ο Μπάρτζης δεν πρόκειται να αποχωρήσει αφού είναι ο πρώτος σε… σταυρούς προτίμησης των τηλεθεατών και πλέον το ενδιαφέρον έχει να κάνει με το ποιον ή ποια θα επιλέξει ο Κατσούλης (εκτός απροόπτου) στη διαδικασία ανάδειξης του τρίτου υποψηφίου.

Survivor All Star Spoiler: Αυτοί είναι οι δύο παίκτες που πάνε τελικό!

Η διαρροή της 24ωρης ψηφοφορίας έχει δείξει το πώς θα κινηθούν οι επόμενες ψηφοφορίες και οι επόμενες αποχωρήσεις στο Survivor All Star.

Ήδη έχει γίνει γνωστό ότι την επόμενη εβδομάδα αποχωρούν ο Ηλίας Μπόγδανος και η Σταυρούλα Χρυσαειδή, με την παίκτρια να είναι από τις πιο δυνατές αλλά να ψηφίζεται από τον Σάκη Κατσούλη γιατί θεωρείται αποδυναμωμένη στη στήριξη του κοινού.

Σάκης Κατσούλης και Νίκος Μπάρτζης είναι εκείνοι που το κοινό αγαπάει περισσότερο και θέλει να δει στον τελικό του Γαλατσίου. Ο Μάριος Πρίαμος δείχνει να μην έχει δυναμική και έτσι ίσως δεν μπορέσει να σπάσει το δίδυμο αυτό αλλά να βρεθεί μόνο στον ημιτελικό.

Από την άλλη Στέλλα και Μαριαλένα έρχονται πλέον τελευταίες στη ψηφοφορία και έτσι αποχωρούν πριν καν επιστρέψουν Ελλάδα.

Ο τελικός είναι ανάμεσα σε Σάκη Κατσούλη και Νίκο Μπάρτζη με τις περισσότερες πιθανότητες να πέφτουν στον νικητή του 2021!