Survivor spoiler 27/1: «Βόμβα»! Αυτή μπαίνει στο ριάλιτι

Survivor spoiler 27/1: «Φωτιά» παίρνει το ριάλιτι επιβίωσης με τις νέες προσθήκες που ετοιμάζονται – Ποιοι θα μπουν – Τι δήλωσε η Καρολίνα

Όπως αναφέρθηκε μέσα από την εκπομπή «Happy Day» το πρωί της Πέμπτης (26/01) δύο ακόμα πρώην παίκτριες του Survivor ετοιμάζουν βαλίτσες για τον Άγιο Δομίνικο.

Η νέα προσθήκη στους παίκτες του Survivor All Star φαίνεται πως είναι η Ειρήνη Παπαδοπούλου η οποία κατάφερε να… ανάψει φωτιές με μια μόνο ανάρτησή της.

Η τραγουδίστρια και πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ φαίνεται να επιστρέφει στην παραλία του Αγίου Δομινίκου, 6 περίπου χρόνια μετά την πρώτη της συμμετοχή.

Αφού πόζαρε σε μια παραλία, φορώντας μόνο το μαγιό της το οποίο αναδείκνυε το καλογυμνασμένο της σώμα, απαθανάτισε την στιγμή και τη μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram.

Survivor spoiler 27/1: Η ανάρτηση

«Έτοιμοι;» έγραψε στη λεζάντα της δημοσίευσης η Ειρήνη Παπαδοπούλου με τα σχόλια των διαδικτυακών της φίλων να πέφτουν… βροχή και να της τονίζουν πως ανυπομονούν να τη δουν να αγωνίζεται στους στίβους μάχης του Survivor All Star.

Δυο ακόμα προσθήκες στο Survivor All Star

Όπως αναφέρθηκε μέσα από την εκπομπή «Happy Day» το πρωί της Πέμπτης (26/01) δύο ακόμα πρώην παίκτριες του Survivor ετοιμάζουν βαλίτσες για τον Άγιο Δομίνικο και μάλιστα η μία είναι άμεσα συνδεδεμένη με τον Μάριο Πριάμο Ιωαννίδη.

Ο λόγος για την τραγουδίστρια Ελευθερία Ελευθερίου η οποία θα μπει στο Survivor All Star, παρά το γεγονός ότι μετά το περιστατικό της Καρολίνας με τον φημολογούμενο σύντροφό της, Μάριο Πρίαμο, η ίδια σκεφτόταν να μην ταξιδέψει στην Καραϊβική.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μετέφερε η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η Ελευθερία Ελευθερίου θα εμφανιστεί στον Άγιο Δομίνικο μαζί με την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου την ερχόμενη Δευτέρα.

Survivor spoiler 27/1: Τι δήλωσε η Καρολίνα

Η Καρολίνα Καλύβα είναι η παίκτρια που αποχώρησε από το Survivor All Star, αλλά δεν είναι ο μόνος λόγος που βρίσκεται στην επικαιρότητα.

Αφορμή για την ξαφνική δημοσιότητα αποτελεί και το ειδύλλιο ανάμεσα σε εκείνη και τον Μάριο Πρίαμο – Ιωαννίδη, που έγινε ένα από τα πιο πολυσυζητημένα θέματα τόσο μέσα στο ριάλιτι, όσο και στις ψυχαγωγικές εκπομπές.

Η πρώην πλέον παίκτρια του Survivor All Star μίλησε για πρώτη φορά αναφορικά με τα όσα συνέβησαν με τον Κύπριο παίκτη, λίγες μέρες αφότου ο Μπο επιβεβαίωσε ότι είναι σε σχέση μαζί της.

Η Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα παραχώρησε την καθιερωμένη συνέντευξη που δίνουν όσοι αποχωρούν από το παιχνίδι στην εκπομπή «Πρωινό μας».

Σε απόσπασμα που αναρτήθηκε στα social media ΣΚΑΪ, η αθλήτρια ακούγεται να λέει:

«Είναι κάποια πράγματα τα οποία σου έρχονται απρόσμενα, κάτι που δεν το περιμένεις, κάτι το οποίο έρχεται ξαφνικά. Έτσι συνέβη και με τον Μάριο. Τώρα δεν μπορώ να αναφέρω παραπάνω, απλά έτυχε να συμβεί σε ένα παιχνίδι στο οποίο δεν υπάρχουν τηλεφωνικές γραμμές δείκτες επικοινωνίας, ώστε να ξεκαθαριστούν κάποια πράγματα έξω».

Η συνέντευξη θα προβληθεί την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου στο «Πρωινό μας».

Δείτε το απόσπασμα:

Τριαντάφυλλος: «Είχα δώσει 3.500 ευρώ σε ψήφους για τον Γιώργο Αγγελόπουλο»

Ο Τριαντάφυλλος παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Πρωινό Μας» και την Ελένη Μουστάκη. Ο δημοφιλής τραγουδιστής εκτός από παίκτης υπήρξε και φανατικός τηλεθεατής του Survivor καθώς αποκάλυψε ότι είχε δώσει 3.500 ευρώ σε ψήφους για να παραμείνει ο Ντάνος στο παιχνίδι.

«Είναι άδικο που αποχώρησε η Ευρυδίκη και δεν μπορώ να καταλάβω πώς γίνεται να μην την ψήφισε ούτε το 10% από τους followers της. Μιλήσαμε με την Ευρυδίκη, είχαμε κάνει μαζί και τα εργομετρικά. Έχει σε βίντεο και το πετσόκομμα που έκανα στον Κώστα Παπαδόπουλο.

Δεν θα πάω στο Survivor γιατί δεν θέλω να αφήσω το παιδί μου. Ήμουν φαν του Ντάνου και είχα δώσει και λεφτά για τον Ντάνο. Είχα δώσει 3.500 ευρώ σε ψήφους για τον Ντάνο», είπε αρχικά ο Τριαντάφυλλος.

Ο Τριαντάφυλλος είπε επίσης: «Η Καρολίνα μού είχε πει ότι είναι ερωτευμένη με τον Μπο. Το χειρότερο έγκλημα μετά το φόνο είναι η προδοσία. Αηδίασα όταν είδα τον Μάριο και την Καρολίνα να φιλιούνται».