Survivor Spoiler 27/2: Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα – Ο 2ος υποψήφιος

Survivor Spoiler 27/2: Δείτε ποια είναι η ομάδα που κερδίζει σήμερα την δεύτερη ασυλία για αυτή την εβδομάδα.

Παράλληλα, ποια είναι η διαρροή για τον παίκτη που θα είναι ο δεύτερος υποψήφιος.

Survivor Spoiler 27/2: Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα

Χθες οι Κόκκινοι ήταν εκείνοι που ηττήθηκαν και ψήφισαν έναν δικό τους παίκτη, τη Χριστίνα Κεφάλα.

Σήμερα, όμως, τα δεδομένα αλλάζουν. Πιο συγκεκριμένα, η ομάδα που θα κερδίσει θα είναι η Κόκκινη.

Survivor Spoiler 27/2: Ο 2ος υποψήφιος

Ετσι, οι μπλε θα βγάλουν παίκτη τους στον τάκο. O Παναγιώτης Κωνσταντινίδης είναι ο δεύτερος υποψήφιος.

Στέλιος Χανταμπάκης: Η σύζυγός του σχολιάζει την συμμετοχή του στο ριαλιτι

Η Όλγα Πηλιάκη το πρωί της Κυριακής βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Γεια σου» του ΣΚΑΪ μίλησε για τον Στέλιο Χανταμπάκη και τη συμμετοχή του στο Survivor All Star.

«Ασχολείται περισσότερο με το να προσφέρει στην ομάδα και να είναι καλός στα αγωνίσματα. Κάνει υπερπροσπάθεια γιατί μπήκε και με περισσότερα κιλά φέτος. Βλέπω ότι υπάρχει καλή σχέση με όλα τα παιδιά και θεωρώ ότι όλοι τον συμπαθούν πάρα πολύ», ανέφερε η Όλγα Πηλιάκη για τον σύζυγό της.

Η ερώτηση που ακολούθησε από τον Κωνσταντίνο Αρτσίτα έκανε την Όλγα Πηλιάκη να αντιδράσει αμέσως, αποφεύγοντας τυχόν κακόβουλα σχόλια για την πρώτη συμμετοχή του Στέλιου στο Survivor.

«Υπήρξε κάποιος φόβος, επειδή στο πρώτο Survivor ο Στέλιος είχε βγάλει μια άλλη εικόνα και είχε συζητηθεί κάπως αρνητικά;», την ρώτησαν.

«Σε ποια άλλη εικόνα αναφέρεσαι;» απάντησε η Όλγα Πηλιάκη κοιτώντας τον δημοσιογράφο της εκπομπής.

Και ολοκλήρωσε την απάντησή της: «Θεωρώ ότι και τότε και τώρα ήταν και είναι εξαιρετικός. Είναι ένα πάρα πολύ καλό παιδί που προσπαθεί να κάνει τους πάντες να περνούν καλά και να γελάνε. Είναι πολύ δοτικός, τώρα από εδώ και πέρα, δεν μπορούμε να αρέσουμε σε όλους», είπε η Όλγα Πηλιάκη στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

«Πέρασα τα ίδια με την Ασημίνα, αυτό δεν υπήρχε πουθενά στο συμβόλαιο»

Τη δική της τοποθέτηση για το εξώδικο που έστειλε η Ασημίνα Χατζηανδρέου στην Acun Medya έκανε η Σοφία Μαργαρίτη. Η πρώην παίκτρια του Survivor μίλησε στον αέρα του Super Κατερίνα και κατήγγειλε πως βίωσε ακριβώς την ίδια αντιμετώπιση από την παραγωγή του reality επιβίωσης, όταν τραυματίστηκε και αναγκάστηκε να αποχωρήσει από το παιχνίδι.

«Δεν απορώ με την κατάσταση που βίωσε η Ασημίνα, γιατί κι εγώ τα ίδια πέρασα. Μία εβδομάδα σε αυτό το δωμάτιο του ξενοδοχείου είχα έναν άνδρα υπάλληλο της παραγωγής, που δεν με άφηνε να βγω ούτε μέχρι το μπαλκόνι», ανέφερε αρχικά η Σοφία Μαργαρίτη.

«Ούσα τραυματισμένη, μέχρι να οριστικοποιηθεί η αποχώρησή μου, να παιχτεί το επεισόδιο και ενώ προσπαθούσαν τις πρώτες τρεις μέρες να με μεταπείσουν με διάφορους τρόπους που δεν θέλω να αναφερθώ… είχα φύλακα. Δεν μπορούσα να πάω πουθενά. Αυτό δεν υπάρχει πουθενά στο συμβόλαιο, δεν είχε οριστεί και δεν μου το είπε κανείς», τονίζει.

«Μου έφεραν έναν άνθρωπο της παραγωγής που δεν γνώριζα και μου τον… φόρτωσαν για μια βδομάδα. Δεν είχα ούτε ταξιδιωτικά έγγραφα, ούτε χρήματα, ούτε κινητό και με το πόδι στον γύψο πού μπορούσα να πάω; Καταλαβαίνετε πόσο καταπιεστικό και απαξιωτικό είναι για την προσωπικότητά σου», περιγράφει η Σοφία Μαργαρίτη για τη δική της εμπειρία στον Άγιο Δομίνικο.

«Παραπονέθηκα για πολλά πράγματα στην παραγωγή. Ήθελα να μάθω τι έγινε με τις ακτινογραφίες που έβγαλα, που ποτέ δεν μου έδωσαν… ήθελα να μάθω τι συμβαίνει με το πόδι, που ποτέ δεν μου είπαν. Έπρεπε να γυρίσω στην Ελλάδα, να κάνω το χειρουργείο για να μάθω τι έγινε. Ακόμα ταλαιπωρούμαι, έχω ακόμα δύο χειρουργεία και περιλαμβάνονται όλα αυτά στην αγωγή που έχουμε καταθέσει», σημειώνει η πρώην παίκτρια του Survivor για τον τραυματισμό της.

«Η παραγωγή το μόνο που ξέρει να κάνει είναι να στέλνει εξώδικα και δελτία Τύπου και να ισχυρίζεται ότι είναι η πιο τέλεια παραγωγή στον κόσμο. Δεν είναι έτσι τα πράγματα όμως. Αν συνέβησαν όντως αυτά που λέει η Ασημίνα και είχε έναν άνθρωπο στο δωμάτιο, πώς να κοιμηθείς το βράδυ; Πώς να λειτουργήσεις φυσιολογικά;», ανέφερε κλείνοντας η Σοφία Μαργαρίτη.