Survivor spoiler 27/4: Αυτη η ομαδα κερδιζει σημερα

Survivor spoiler 27/4: Ποια είναι η ομαδα η οποια θα κερδισει σημερα το ριαλιτι επιβιωσης. Κόκκινοι ή μπλε οι νικητές;

Δεύτερο αγώνισμα με σημαντικό έπαθλο για τις δύο ομάδες του Survivor, που έκαναν τα πάντα για να το διεκδικήσουν.

Στο χθεσινό flag race η κόκκινη ομάδα ήταν αυτή που θριάμβευσε και κέρδισε με ελάχιστη διαφορά τον πολυπόθητο πόντο. Πέρα από την κόκκινη ομάδα, στο Μαϊάμι ταξίδεψαν τόσο ο Άρης Σοϊλέδης όσο κι ο Γιώργος Ταλάντσεβ από την μπλε ομάδα.

Απόψε, το σκηνικό επαναλήφθηκε στο Survivor και με τεράστια διαφορά το έπαθλο κέρδισε ξανά η κόκκινη ομάδα. Αυτήν τη φορά οι κόκκινοι μπορούσαν να επιλέξουν δύο κορίτσια από την αντίπαλη ομάδα για να απολαύσουν το έπαθλο.

Οι τυχερές ήταν η Σοφιάνα Αβραμάκη κι η Θωμαϊς Εμμανουηλίδου.

Η ομάδα που κέρδισε θα οδηγηθεί με λιμουζίνα σε μία βίλα όπου θα απολαύσει χαλαρωτικό μασάζ, ένα πλούσιο γεύμα, και ένα 80’s party!

Survivor: Ο Τάκης εκπέμπει SOS

Με τίποτα δεν μπορεί ο Μαρτίκας να ξεχάσει το σχεδόν… μαλλιοτράβηγμα Σοϊλέδη και Τάκη στο συμβούλιο του νησιού, ένα μεγάλο φάουλ για τα τηλεοπτικά δεδομένα ομολογουμένως.

«Τάκη μου εδώ είναι ένα παιχνίδι που θέλει δυνατούς χαρακτήρες και με απόλυτη ψυχραιμία» είπε στην κάμερα.

Ο Τάκης από την άλλη αποποιείται κάθε ευθύνης και θεωρεί πως στήνονται σκοτεινά παιχνίδια στο ριάλιτι με στρατηγική να χάνονται ασυλίες για να βγαίνει στον τάκο ο ίδιος.

«Πιθανόν στήνονται ασυλίες για να βγάλουν εμένα και τον Εμμανουήλ στον τάκο» δήλωσε.

Και είχε και άλλα πολλά να πει όπως ότι ο Ταλάντσεβ «θα φάει το κεφάλι του γιατί δεν ακούει», ότι βρίσκεται ανάμεσα σε ένα μεγάλο τσίρκο και κάνει παρέα με «σαλτιμπάγκους» που θέλουν να τον «ξεγελάσουν» και να τον «ξεζουμίσουν».

«Αυτό που ζω τις τελευταίες ημέρες είναι ένα τσίρκο με σαλτιμπάγκοιυς που περιφέρονται, να πάρουν ό,τι θέλουν από εμένα, να με ξεγελάσουν και να με ξεζουμίσουν, όπως το λεμόνι».

Survivor spoiler 27/4: Η «κατάθλιψη» του Άρη για τη Σοφιάννα

Μια super lux λιμουζίνα περίμενε τους Κόκκινους, που κέρδισαν το αγώνισμα επάθλου, για να τους οδηγήσει στην πολυτελή βίλα του Casa de Campo, την περιοχή «φιλέτο» του Άγιου Δομίνικου, που έχουν επιλέξει για προορισμό τους αγαπημένοι σταρ του Χόλιγουντ.

Μόλις έφτασαν τα επιφωνήματα έπεσαν βροχή, ενώ ακόμα πιο ενθουσιασμένοι ήταν όλοι μόλις αντίκρισαν τα δωμάτιά τους με τα υπέρδιπλα κρεβάτια τους.

Ο Κατσαούνης, ο Στάθης και η Ασημίνα τίμησαν δεόντως και το τραμπολίνο της βίλας.

Οι Κόκκινοι μαζί με τη Σοφιάννα και τη Μέι απόλαυσαν στη συνέχεια ένα χαλαρωτικό μασάζ που τους έστειλε στον 7ο ουρανό αλλά και beauté προσώπου και άκρων.

Όσο για το λουκούλλειο γεύμα που έταξε στους νικητές ο Acun τήρησε την υπόσχεσή του μέχρι τελευταίας λεπτομέρειας.

Η βραδιά έκλεισε με flashback πάρτι στα 80s, αγαπημένα τραγούδια, χρώμα και λάμψη!

Πίσω στην καλύβα όμως είχαμε νέο ρεσιτάλ από τον Κωνσταντίνο Εμμανούηλ που για άλλη μία φορά άφησε αιχμές για τον Άρη και τη Σοφιάννα.

«Κάνω τον σταυρό μου, είναι πρωτοφανές που ο Άρης τον πήρε ο ύπνος και τον βλέπω από το πρωί στην καλύβα. Τι συμβαίνει άραγε και ο Άρης είναι στην καλύβα; Θα σου πω αμέσως τώρα. Η Σοφιάννα έχει πάει στο έπαθλο αλλά δεν είναι μόνο αυτή που λείπει και δεν μπορεί να πάει στη ζούγκλα, λείπει και η Ναυσικά. Τον λυπάμαι πάρα πολύ αλλά ας καθίσει σαν και εμένα να αγναντεύει το πέλαγος» είπε.

Και εκεί που το κουτσομπολιό πήγαινε σύννεφο ο make up artist συνάντησε τον «βασιλιά της ζούγκλας», ένα ιγκουάνα και έπιασε ψιλή κουβέντα μαζί του.

Τον ονόμασε «Δρακούλη» και του ανέθεσε να του σφυρίξει άμεσα ό,τι… πονηρό παρατηρήσει ανάμεσα σε Άρη και Σοφιάννα μέσα στη ζούγκλα!

Survivor spoiler 27/4: Αυτη η ομαδα κερδιζει σημερα

Σήμετα θα κερδίσει ξανά η κόκκινη ομάδα!