Survivor spoiler 27/4: Κρίση! «Έπεσε πολύ παντόφλα από τη Μαριαλένα» (vid)

Survivor spoiler 27/4: Κρίση! «Έπεσε πολύ παντόφλα από τη Μαριαλένα» (vid)

Survivor spoiler 27/4:  Το ζευγάρι που έχει απασχολήσει όσο κανένα άλλο από την αρχή του παιχνιδιού, φαίνεται ότι περνάει σοβαρή κρίση…

Ένα από τα πλέον ιντριγκαδόρικα κομμάτια του φετινού Survivor, αφορά στη σχέση του Σάκη Κατσούλη με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη. Οι δυο τους ήταν ζευγάρι εκτός παιχνιδιού, είχαν ωστόσο χωρίσει πριν βρεθούν εν τέλει ξανά στον Άγιο Δομίνικο. Η Μαριαλένα είχε μπει εξαρχής στο παιχνίδι, ενώ στη συνέχεια μπήκε και ο Σάκης προκαλώντας αρχικά ένα… σοκ στην παίκτρια της μπλε ομάδας.

Μετά από ένα μικρό διάστημα, οι δυο τους ήρθαν και πάλι κοντά και «φούντωσαν» οι φήμες πως έχουν αναπτύξει σχέσεις εκ νέου. Ειδικότερα μετά την αντίδραση της Μαριαλένας όταν ο Σάκης έφυγε για την κόκκινη ομάδα, πείστηκαν οι περισσότεροι πως οι δυο τους τα έχουν βρει ξανά. Μάλιστα, μέχρι κι ο Τούρκος παραγωγός του παιχνιδιού, Ατζούν Ιλιτζαλί, φέρεται να επιθυμούσε ακόμα και τον… γάμο των δυο παικτών με εκείνον ως κουμπάρο.

Survivor spoiler 27/4: Κρίση! «Έπεσε πολύ παντόφλα από τη Μαριαλένα» (vid)

Ένα βίντεο, ωστόσο, που έδωσε στη δημοσιότητα ο ΣΚΑΪ σαν αποκλειστικό περιεχόμενο από όσα θα δούμε στη συνέχεια του Survivor, φέρνει «σύννεφα» στις σχέσεις Σάκη και Μαριαλένας. Οι δυο τους φαίνονται να έχουν μια έντονη συνομιλία με αφορμή έναν τραυματισμό της παίκτριας των μπλε. Η τελευταία έκανε παράπονα πως ο Σάκης δεν κάνει πράγματα τα οποία θα περίμενε να κάνει, ενώ μιλώντας στην κάμερα για το περιστατικό ήταν δακρυσμένη και δήλωσε ιδιαίτερα απογοητευμένη.

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με τον Γιώργο Λιανό «έπεσε πολύ παντόφλα»!

Δείτε το βίντεο:

-Ad-