Survivor spoiler 27/6: Οι 4 υποψήφιοι σήμερα – Ποιος κερδίζει τη 2η ασυλία

Survivor spoiler 27/6: Η οριστική διαρροή σήμερα για τον παίκτη που κερδίζει τη δεύτερη ατομική ασυλία της εβδομάδας…

Παράλληλα θα έχουμε ακόμη δύο υποψήφιους προς αποχώρηση…

Survivor: Οι παίκτες έπαθαν… Ναυσικά!

Η αλήθεια είναι ότι το φετινό Survivor διαφέρει από τα προηγούμενα καθώς έχει σπάσει πολλές πρωτιές.

Για πρώτη φορά φέτος είδαμε παίκτρια να εκνευρίζεται με εμπόδιο λίγο μετά την έναρξη της προσπάθειάς της, να το παρατά, να πηγαίνει να κάθεται στον πάγκο και με ειρωνικό ύφος να περιμένει την αντίπαλό της να ολοκληρώσει την προσπάθειά της.

Πρόκειται φυσικά για μια αξέχαστη αναμέτρηση της Ναυσικάς με την Μαίη.

Στον πρώτο αγώνισμα ασυλίας της εβδομάδας οι παίκτες φάνηκε να δυσκολεύτονται ιδιαίτερα σε ένα συγκεκριμένο εμποδιο πριν φτάσουν στον τελικό στόχο.

Αυτό οδηγησε ορισμένους, όπως ο Νίκος Γιάννης και ο Άρης Σοϊλέδης, στο να εγκαταλείψουν την προσπάθεια και να επιστρέψουν στον πάγκο να παρακολουθήσουν την ολοκλήρωση της προσπάθειας του αντιπάλου τους.

Survivor: Το έκανε ξανά ο Άρης – Οι δύο υποψήφιοι προς αποχώρηση

Ο Άρης Σοϊλέδης είναι ο πραγματικός survivor των αγωνιστικών χώρων, καθώς δεν έχει χάσει καμία ασυλία από όλες όσες έχει διεκδικήσει.

Έτσι και στο πρώτο αγώνισμα ασυλίας της τελευταίας εβδομάδας του παιχνιδιού, ήταν εκείος που κέρδισε το κολιέ.

Survivor: Στη «μετά Μαρτίκα» εποχή κάποιων γελάνε τα μουστάκια τους

Στην τελική ευθεία πριν από τον μεγάλο τελικό βρίσκεται το Survivor, καθώς απομένουν μόλις 10 μέρες για να δούμε ποιος θα είναι ο νικητής!

Αυτή τη στιγμή, στον Άγιο Δομίνικο έχουν μείνει έξι παίκτες. Ο Άρης, η Ασημίνα, ο Νίκος Γιάννης, ο Στάθης, η Μαίη και η Σταυρούλα, ύστερα από την τελευταία αποχώρηση, αυτή του Σπύρου Μαρτίκα, την οποία κανείς δεν περίμενε.

Ο Professor ήταν από τους παίκτες που έσπασε το ρεκόρ των υποψηφιοτήτων προς αποχώρηση και τη 12η φορά τελικά αποχαιρέτησε, με τους συμπαίκτες του να σχολιάζουν την απουσία του από την παραλία.

Κάποιοι πάντως δεν στεναχωρήθηκαν και τόσο πολύ με την αποχώρησή του, όπως για παράδειγμα η Σταυρούλα, που το χαμόγελό της ήταν μέχρι τα αυτιά για το αποτέλεσμα της ψηφοροίας.

«Μάλλον έπρεπε να βγω εγώ στον τάκο για να φύγει ο Σπύρος. Δεν το περίμενα. Τώρα είμαστε 3 και 3 στις παρέες, αν και στην ουσία δεν χάσαμε κάποιον. Ήδη ο Σπύρος ψυθήριζε με την Ασημίνα. Είχαν ξεκινήσει να μαγειρεύουν κάποια πράγματα, θα γίνονταν κολλητοί», είπε χαρακτηριστικά η Σταυρούλα.

Τα λόγια της αυτά δεν σχολιάστηκαν θετικά από το Twitter, που τη «δίκασε» για ακόμα μία φορά, χαρακτηρίζοντάς την «κακίστρω».

Στο Συμβούλιο που ακολούθησε οι δύο παρέες δεν πρωτοτύπησαν και διάλεξαν τους φαινομενικά τουλάχιστον πιο αδύναμους σε δημοτικότητα. Οι παίκτες που είναι υποψήφιοι καθώς ισοψήφισαν είναι η Μαίη και ο Νίκος Γιάννης.

Survivor spoiler 27/6: Ποιος κερδίζει τη 2η ασυλία

Απόψε θα δούμε τη δεύτερη ατομική ασυλία.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι κερδίzει ο Νικος Γιαννης!

Survivor spoiler 27/6: Οι 4 υποψήφιοι σήμερα

Επίσης θα δούμε ακόμη δύο παίκτες να βγαίνουν στον τάκο.

Σταυρούλα Χρυσαειδή και Άρης Σοιλέδης συμπληρώνουν το παζλ της τετράδας!

-Ad-