Survivor Spoiler 28/1: Η Σαλαγκούδη τους «διώχνει» όλους

Survivor Spoiler 28/1: Το Fan Club της Ανθής Σαλαγκούδη χτύπησε… ξανά και τα πράγματα εξελίσσονται, ακριβώς όπως σας έχουμε προετοιμάσει εδώ και μέρες.

Η Ανθή Σαλαγκούδη, διαθέτοντας ένα άρτια οργανωμένο και «μπετόν» κοινό, το οποίο ψηφίζει μαζικά υπέρ της με εκατοντάδες θετικές ψήφους, θα εξουδετερώνει κάθε αντίπαλό της.

Σας είχαμε γράψει πρώτοι πως με αυτή τη διαδικασία ψηφοφορίας, δηλαδή της θετικής ψήφου και μικρό χρονικό διάστημα, δεν υπήρχε καμία απολύτως περίπτωση η δημοφιλέστερη παίκτρια των δύο προηγούμενων εβδομάδων να αποχωρούσε με αντιπάλους την Ασημίνα Ιγγλέζου και τον Περικλή Κονδυλάτο.

Από τώρα, μπορούμε με την ίδια βεβαιότητα να σας πούμε πως ακόμα και με αντίπαλο τον Γιώργο Κοψιδά να τεθεί σε 45λεπτη αντιπαράθεση θετικής ψήφου, η Ανθή Σαλαγκούδη θα έχει τεράστιες πιθανότητες να συγκεντρώσει περισσότερες και να τον πετάξει εκτός.

Μπορεί να σας ακούγεται τραβηγμένο, αλλά αυτή η μορφή ψηφοφορίας είναι… παιχνιδάκι για το κοινό που στηρίζει φανατικά την Ανθή Σαλαγκούδη. Και θα αποδειχθεί και στις επόμενες ψηφοφορίες.

Πηγή: dokari.gr