Survivor spoiler 28/2: Ποιοι κερδίζουν την ασυλία – Οι 4 υποψήφιοι

Survivor spoiler 28/2: Τους δύο υποψήφιους που θα συμπληρώσουν την τετράδα θα μάθουμε στο αποψινό επεισόδιο του ριάλιτι.

Υπενθυμίζεται πως Παναγιώτης Κωνσταντινίδης και Χριστίνα Κεφαλά είναι οι δύο παίκτες που έχουν ψηφιστεί μέχρι στιγμής.

Ποιοι θα είναι οι νέοι υποψήφιοι προς αποχώρηση;

Survivor spoiler 28/2: Τι έγινε εχθές

Η εβδομάδα ξεκίνησε «ανάποδα» στην παραλία των Κόκκινων.

Συγκεκριμένα, η Αφροδίτη Σκαφιδά έπαθε αλλεργικό σοκ, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει από την καλύβα με ασθενοφόρο, ενώ οι συμπαίκτες της είχαν αγχωθεί αρκετά.

«Πρέπει να πάει στο νοσοκομείο η κοπέλα, δεν πρέπει να παίζουμε. Η Αφροδίτη ήρθε ξαφνικά στην καλύβα τουμπανιασμένη, είχε πρηστεί στα μάτια, στο αφτί, στα άκρα, είχε κοκκινίσει κιόλας. Φοβήθηκα γιατί ξέρω ότι αρχίζει και φράζει ο λαιμός σου και δεν μπορείς να πάρεις ανάσα», δήλωσε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου στην κάμερα του Survivor.

«Μόλις ξύπνησα άκουσα κάποιες φωνές, κατευθείαν αντιλήφθηκα ότι η Αφροδίτη δεν ήταν καλά. Έπαθε ένα αλλεργικό σοκ όπως καταλάβαμε όλοι, δεν ένιωθε καλά, είχε πρηστεί πάρα πολύ. Δεν ένιωθε ούτε το πρόσωπό της ούτε τα χέρια της. Ευτυχώς ήρθε πολύ γρήγορα το ασθενοφόρο, της εύχομαι περαστικά και να επιστρέψει δυνατή», είπε ο Σάκης Κατσούλης.

«Aν δεν ταχθείς στην κλίκα, είσαι το πρώτο δόλωμα»

H Χριστίνα Κεφαλά που είναι υποψήφια προς αποχώρηση από το «Survivor All Star», μετά το συμβούλιο του νησιού, άφησε κάποια υπονοούμενα για τους λόγους που ψηφίστηκε.

Συγκεκριμένα η παίκτρια είπε: «Υποψήφια για πρώτη φορά στο Survivor All Star. Δεν μπορώ να πω ότι δεν το περίμενα, αναμενόμενο ήταν να βρεθώ σε αυτή τη θέση. Σαν τηλεθεάτρια αλλά και σαν παίκτρια πρώην Survivor γνωρίζω ότι το σύστημα λειτουργεί κάπως έτσι. Αν είσαι νέος παίκτης είσαι ο πρώτος για υποψηφιότητα και βέβαια… αν δεν ταχθείς στην κλίκα, στο παρεάκι πολλών στην πλειοψηφία είσαι το πρώτο δόλωμα τους».

«Εκείνοι διατάζουν, εκείνοι κάνουν ότι θέλουν οπότε κατευθείαν γιατί να μην βρεθείς υποψήφιος. Εγώ δεν είμαι από τα άτομα που έχουν ενταχθεί στο μεγάλο παρεάκι οπότε ήταν αναμενόμενο. Τα άλλα δυο κορίτσια που έχουν ενταχθεί και κάνουν παρέα για αυτό δεν βρέθηκαν», συμπλήρωσε.

Survivor spoiler 28/2: Νικητές οι Κόκκινοι

Έναν αμφίρροπο αγώνα παρακολούθησαν το βράδυ της Καθαράς Δευτέρας οι τηλεθεατές του Survivor All Star.

Διάσημοι και μαχητές, ρίχτηκαν στο στίβο μάχης με σκοπό τη νίκη που θα τους απαλλάξει από τη διαδικασία ψηφοφορίας.

Τελικά, νικήτρια αναδείχθηκε η Κόκκινη ομάδα με σκορ 10-8.

Η συμπεριφορά του Μπάρτζη προκαλεί αναστάτωση

Kατά τη διάρκεια του αγωνίσματος στο στίβο της μάχης είδαμε έναν καβγά που εκτυλίχθηκε ανάμεσα στον Νίκο Μπάρτζη και τον Νικόλα Αγόρου. Αφορμή για να ξεσπάσει ο καβγάς στάθηκε όταν ο Γιώργος Ασημακόπουλος πέρασε αντικανονικά ένα εμπόδιο, πράγμα που εξόργισε τον Μπάρτζη.

Έτσι ο αγώνας επαναλήφθηκε. Κατά τη διάρκεια του αγώνα ο Νίκος Μπάρτζης ακούγεται να λέει: «Σιγά που δεν είναι τίποτα, όταν γίνεται σε εσάς μάς ζαλίζετε τον…»

Τα νεύρα, όμως, είχαν τεντωθεί από νωρίς, με τον Στάθη Σχίζα να έχει αντιπαράθεση με τον Τάκη Καραγκούνια για μια βολή…

Ακολούθησε η ειρωνεία του Νίκου Μπάρτζη προς τους Μαχητές, με τη Στέλλα Ανδρεάδου να εκνευρίζεται, τον Μπάρτζη να το συνεχίζει και τον Νικόλα Αγόρου να σηκώνεται απειλητικά από τον πάγκο.

Εν τέλει, από το replay αποδείχθηκε ότι ο Μπάρτζης είχε δίκιο και ο Ασημακόπουλος είχε περάσει αντικανονικά εμπόδιο. Ο αγώνας επαναλήφθηκε, με τον Μπάρτζη αυτή τη φορά να είναι νικητής.

Ο καυγάς, ωστόσο, δεν σταμάτησε καθώς οι Μαχητές ήταν ιδιαίτερα εκνευρισμένοι. Ο Γιωρίκας Πηλίδης «έβραζε» με τον Νίκο Μπάρτζη και οι δύο παίκτες αντάλλαξαν αρκετά «γαλλικά» μέχρι να τους ηρεμήσουν οι πιο ψύχραιμοι και να αποφευχθούν τα χειρότερα.

Υποψήφιος ο πιο αδύναμος παίκτης

Στο συμβούλιο του νησιού, η κάλπη της μπλε ομάδας έβγαλε το το όνομα του Παναγιώτη Κωνσταντινίδη.

Παναγιώτης για την υποψηφιότητά του: «Αναμενόμενο, δεν έχω πάει καλά αγωνιστικά».

Ο Παναγιώτης σύμφωνα με τα στατιστικά, είναι ο παίκτης με τις περισσότερες ήττες.

Survivor spoiler 28/2: Ποιοι κερδίζουν την ασυλία – Οι 4 υποψήφιοι

Πάντως σύμφωνα με τα spoilers, o παίκτης των «Μαχητών», θα είναι ο μοναδικός υποψήφιος από την ομάδα του σύμφωνα με τις διαρροές από τον Άγιο Δομίνικο.

Στην τρίτη ασυλία της εβδομάδας, οι μπλε αναμένεται να επιστρέψουν στις νίκες και έτσι οι κόκκινοι θα πρέπει να αναδείξουν άλλους δύο υποψήφιους, πέραν της Χριστίνας Κεφαλά. Αυτές, διότι θα πρόκειται για γυναίκες παίκτριες της ομάδας, θα είναι η Ελένη Χαμπέρη και η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.