Survivor Spoiler 28/3: Χαμός στο πάρτι

Ένα αξέχαστο πάρτι αναμένεται να ζήσουν οι παίκτες του Survivor.

Στο επεισόδιο της Κυριακής (28/3) αναμένεται να δούμε την ένωση των ομάδων και ο ΣΚΑΙ μας έδωσε τις πρώτες εικόνες από το trailer με όσα θα ζήσουν οι παίκτες και θα παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές.

Οι κόκκινοι και οι μπλε θα απολαύσουν το μπάνιο τους και θα φορέσουν τα καλά τους, με τις πρώτες εικόνες να δείχνουν τους παίκτες και να είναι πραγματικά αγνώριστοι! Οι γυναίκες είναι άκρως εντυπωσιακές, ενώ και οι άντρες δεν θυμίζουν σε καμία περίπτωση την εικόνα που έχουν εδώ και τρεις μήνες στο παιχνίδι.

Χαμός αναμένεται να γίνει όταν πιάσουν τα μικρόφωνα και ερμηνεύσουν στο διαγωνισμό τραγουδιού. Στο trailer ακούμε να τραγουδούν η Νικολέτα, ο Κόρο, ο Γιώργος Ασημακόπουλος σαν άλλος Σάκης Ρουβάς, ενώ Ελευθερία Ελευθερίου και Τριαντάφυλλος βρίσκονται στο… φυσικό τους περιβάλλον και λένε τις δικές τους επιτυχίες.

Φυσικά στο trailer, βλέπουμε και το φαντασμαγορικό θέαμα που έχει στήσει η παραγωγή με τον Jason Derulo. Σε μία εντυπωσιακή σκηνή, ο σούπερ σταρ θα τραγουδήσει με τους παίκτες του ελληνικού, του τούρκικου και του ρουμάνικου Survivor να βρίσκονται από κάτω και να απολαμβάνουν αυτή την… ιδιωτική συναυλία.

Τι θα γίνει στην κόκκινη καλύβα μετά την ένωση

Ο Γιώργος Λιανός μίλησε στη ραδιοφωνική εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο Sfera 102,2 και αποκάλυψε κάποια πράγματα σχετικά με τη συνέχεια του παιχνιδιού. Ο παρουσιαστής του φετινού Survivor, αποκάλυψε μία σημαντική διαφορά σε σχέση με τους προηγούμενους κύκλους του ριάλιτι επιβίωσης.

Σε κάθε Survivor όταν γινόταν η ένωση των ομάδων, οι παίκτες ξεκινούσαν να αγωνίζονται ατομικά. Αυτό δεν θα συμβεί φέτος!

Οι μπλε θα μετακομίσουν στην κόκκινη καλύβα μεν, όμως θα παραμείνουν οι δύο ομάδες δε, δίνοντας κανονικά τις μάχες τους. Σύμφωνα με όσα είπε ο Γιώργος Λιανός, μόλις στο παιχνίδι μείνουν 10 παίκτες, τότε θα ξεκινήσουν να αγωνίζονται ατομικά!