Survivor spoiler 29/1: Αυτή η ομάδα κάνει τη μεγάλη ανατροπή

Survivor spoiler 29/1: Μέχρι στιγμής οι μαχητές ήταν πολύ δυνατοί στα αγωνίσματα στο νερό, θα αλλάξει αυτό σήμερα; – Τι θα συμβεί.

Ανατρεπτικό αναμένεται το σημερινό επεισόδιο στο Survivor. Οι τηλεθεατές θα παρακολουθήσουν έναν δύσκολο αγώνα ασυλίας σε υδάτινο στίβο. Τις προηγούμενες φορές που οι Μαχητές και οι Διάσημοι αγωνίστηκαν μέσα στο νερό, οι Μπλε είχαν δείξει μεγαλύτερη άνεση και είχαν καταφέρει να πάρουν την ασυλία.

Αυτή τη φορά όμως οι «Κόκκινοι» θα κάνουν την ανατροπή, θα βάλουν τα δυνατά τους και, σύμφωνα με τις πρόσφατες διαρροές, θα πάρουν την ασυλία και το έπαθλο φαγητού.

Έτσι στο αποψινό συμβούλιο οι μπλε θα πρέπει να δώσουν τον πρώτο υποψήφιο για αποχώρηση της εβδομάδας ενώ οι Διάσημοι θα πάνε σαν παρατηρητές και με γεμάτο στομάχι.

Στη συνέχεια οι δύο ομάδες θα οδηγηθούν απόψε στο συμβούλιο του νησιού προκειμένου να μάθουν ποιος είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση.

Στο αποψινό συμβούλιο οι μπλε θα πρέπει να δώσουν τον πρώτο υποψήφιο για αποχώρηση της εβδομάδας ενώ οι Διάσημοι που θα κερδίσουν την ασυλία θα πάνε σαν παρατηρητές και με γεμάτο στομάχι.

Ο Γιώργος Λιανός θα καταμετρήσει τις ψήφους και θα ανακοινώσει πως ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση για αυτήν την εβδομάδα στο «Survirvor All Star» είναι ο Κρις Σταμούλης.

Survivor spoiler 29/1: «Ο Πρίαμος έβγαλε την ουρά του απ’ έξω. Στη θέση του θα ζητούσα να φύγω κι εγώ»

Ο τραγουδιστής σχολίασε το Survivor All Star και τη συμμετοχή του αδερφού του στο MasterChef

Το φετινό Survivor All Star, το ειδύλλιο ανάμεσα σε Μάριο Πρίαμο και Καρολίνα Καλύβα, αλλά και τον αδερφό του που μπήκε στο MasterChef, σχολίασε ο Βαλάντης στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται».

«Έβλεπα κάποια αγωνίσματα στο Survivor, είδα και τα τελευταία που έγιναν με τον Πρίαμο και την Καρολίνα. Μου θύμισε πολύ το περιστατικό με την Μυριέλλα και τον Κατσαούνη και απορώ τώρα ο Μαρτίκας πώς την είδε ξαφνικά, να λέει ότι έμπλεξαν δύο παιδιά από δύο διαφορετικές ομάδες και θα μάθουν τα μυστικά. Όταν τα έλεγα εγώ με έλεγε κακιά μάγισσα. Ήρθε η σειρά του να το πληρώσει», είπε αρχικά και συνέχισε:

«Εμένα αυτό που δεν μου άρεσε ήταν ότι ο Πρίαμος έβγαλε την ουρά του απ’ έξω και πήρε πάνω της την ευθύνη μια κοπέλα. Στη θέση του θα ζητούσα να φύγω κι εγώ».

Για το αν θα ήθελε να επιστρέψει στον Άγιο Δομίνικο, απάντησε: «Με τίποτα δεν θα πήγαινε στο All Star».

Για τον αδερφό του που μπήκε στο MasterChef: «Ειμαι πολύ χαρούμενος γιατί ο Τάκης είναι πολύ καλός μάγειρας. Αν αντέξει και μπορέσει να ανταπεξέλθει μέσα στο σπίτι, στο ριάλιτι κομμάτι, νομίζω θα είναι ο MasterChef. Εγώ του είπα να είναι πραγματικός και αληθινός, να μη φοβηθεί να δείξει τον εαυτό του».

Survivor spoiler 29/1: Τι δήλωσε η Καρολίνα

Η Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα υποστηρίζει πως θα προσπαθήσει να μιλήσει με τον Μπο για τα όσα έγιναν στο Survivor All Star και ανάμεσα σε εκείνη και τον Μάριο Πρίαμο.

Η Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα, λίγες στιγμές αφότου έφθασε στην Ελλάδα, παραχώρησε την πρώτη της συνέντευξη και μίλησε για όσα έγιναν στο Survivor All Star, καθώς και το ειδύλλιο που δημιουργήθηκε ανάμεσα στην ίδια και τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη.

Αρχικά, μίλησε για την αποχώρησή της από το παιχνίδι επιβίωσης και δήλωσε:

«Στεναχωρήθηκα που έφυγα, γιατί άφησα πίσω μου ανθρώπους που αγαπώ. Πρώτα απ’ όλους πήρα τηλέφωνο τη Σοφιάνα. Δεν έχω μετανιώσει για τίποτα. Η ψήφος εναντίον μου δεν ήταν δίκαιη, γιατί δεν ήταν αγωνιστική αλλά ο κόσμος ψηφίζει τη στιγμή»

Όπως ήταν φυσικό, η συζήτηση στράφηκε και προς τον Μπο και όσα έγιναν τις τελευταίες δύο εβδομάδες. Η Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα ανέφερε:

«Όταν βλέπεις μια αγάπη να ανθίζει, να φτιάχνεται, να δημιουργείται, κάποιοι δεν το αγκαλιάζουν και δεν το θέλουν, γιατί μπορεί να είναι και απειλή. Το μόνο μου μέλημα και το έλεγα και στον Μάριο, είναι να το μάθει όσο πιο γρήγορα γίνεται ο Μπο. Όταν κάνεις κάτι που είναι αληθινό και από μέσα σου, είσαι έτοιμος να αντιμετωπίσεις το καθετί»

Σε ερώτηση για το αν θα επιδιώξει να μιλήσει με τον γνωστό ράπερ και να ξεκαθαρίσουν την κατάσταση ανάμεσά τους, η ίδια απάντησε:

«Εννοείται ότι θα μιλήσουμε. Τι; Θα με σκοτώσει; Ο χρόνος τα γιατρεύει όλα, ο χρόνος τα δείχνει όλα»

«Εγώ δεν θα το δεχόμουν αυτό»

«Δεν έχουμε όλοι την ίδια καριέρα, πώς να το κάνουμε;», λέει ο Γιάννης Σπαλιάρας.

Συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ και τον Γιώργο Πράσινο έδωσε ο Γιάννης Σπαλιάρας. Το γνωστό μοντέλο και ηθοποιός μίλησε για το Survivor All Star, το λόγο που δεν πήγε και τις αμοιβές των παικτών.

Όσοι παρακολουθούν Survivor αναρωτιούνται γιατί δεν είσαι στον Άγιο Δομίνικο.

Είναι πολύ ευχάριστο να το ακούω αυτό, έως και τιμητικό, θα έλεγα. Έλαβα πολλή αγάπη μέσα από μηνύματα και πολύς κόσμος με ρωτάει στον δρόμο. Μέσα μου δεν ένιωθα ότι ήθελα να πάω. Δεν αισθάνθηκα την ανάγκη να βρεθώ εκεί. Βγαίνοντας από το παιχνίδι και παρακολουθώντας τα ελληνικά αλλά και τα τουρκικά Survivor, παρατήρησα πως ήμουν ο μοναδικός που ενώ βγήκα πέμπτος νικητής, δεν ήμουν και ο πέμπτος καλύτερος, γεγονός που δείχνει ότι βρέθηκα σε αυτή τη θέση από την αγάπη του κόσμου και από τον χαρακτήρα μου.

Σου έγινε η πρόταση να συμμετάσχεις στο Survivor All Star;

Ναι, φυσικά.

Ήταν το οικονομικό ένας από τους λόγους που είπες «όχι»;

Δεν παζάρεψα τα χρήματα, γιατί μέσα μου κάτι μου είπε «όχι».

Έχει γίνει γνωστό πως όλοι οι παίκτες παίρνουν 5.000 ευρώ την εβδομάδα. Σε ενόχλησε ότι όλοι οι συμμετέχοντες θα παίρνουν το ίδιο ποσό;

Δεν με ενόχλησε γιατί έχει λογική από την πλευρά της παραγωγής. Έτσι θα αποφύγουν τριβές μεταξύ των παικτών. Αν αποφάσιζα να πάω, δεν θα το δεχόμουν αυτό. Δεν έχουμε όλοι την ίδια καριέρα, πώς να το κάνουμε; Δεν είναι όλες οι περιπτώσεις ίδιες. Επίσης, κάποιοι θα πήγαιναν και με λιγότερα – ξέρω πολλούς που θα ήταν ευχαριστημένοι και με 2.000 ευρώ. Οπότε γιατί να δώσεις 5.000 ευρώ σε κάποιον που θα πήγαινε και με 2.000 ευρώ;

Ο Τριαντάφυλλος δήλωσε πως δεν θα πήγαινε στο Survivor ακόμη και αν του έδιναν 20.000 ευρώ. Εσύ θα πήγαινες με αυτό το ποσό;

Σίγουρα θα ήταν πολύ μεγάλο το κίνητρο. Είναι ένα μεγάλο ποσό που δεν το αρνείσαι χωρίς δεύτερη σκέψη.

-Ad-