Survivor spoiler 29/3: Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα, αυτός αποχωρεί

Survivor spoiler 29/3: Οι ασυλίες μας τελείωσαν, το παζλ των υποψηφίων ολοκληρώθηκε και πλέον περιμένουμε την αποχώρηση!

Ωστόσο στο σημερινό επεισόδιο θα δούμε αγώνισμα για την επικοινωνία.

Survivor spoiler 29/3: Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα, αυτός αποχωρεί

Οι μπλε έχουν τρόπο να πάρουν καμιά νίκη;

Η απάντηση είναι ναι.

Οι μπλε επιτέλους θα πάρουν μια νίκη.

Survivor spoiler 29/3: Αυτός αποχωρεί

Αύριο, Πέμπτη, θα έχουμε και την αποχώρηση της εβδομάδας.

Υπενθυμίζουμε, ήδη έχουν ψηφιστεί ως υποψήφιοι για αποχώρηση η Ελευθερία Ελευθερίου, ο Σπύρος Μαρτίκας και ο Νίκος Αγόρου.

Τέταρτη υποψήφια για αποχώρηση η Ελένη Χαμπέρη.

Ελένη Χαμπέρη τελος!

«Δίκαιη η αποβολή του από το παιχνίδι»

Τα άνω κάτω έχουν έρθει στο «Survivor All Star» μετά τις αποβολές παικτών από το ριάλιτι επιβίωσης μετά από παραβιάσεις κανονισμών.

Ανάμεσα στους παίκτες που έχουν αποβληθεί είναι και ο Γιωρίκας Πιλίδης. Στον λογαριασμό ενός ανθρώπου από τον Άγιο Δομίνικο, η παραγωγή είδε κατάθεση 300 δολαρίων για λογαριασμό του Γιωρίκα Πιλίδη, πιθανότατα από άτομο του στενού του περιβάλλοντος, προκειμένου να φτάσει η λίστα με τα προϊόντα που θα μετέφερε ο ντόπιος στον παίκτη.

Η Όλγα Καρπουζίδου, σύντροφος του Γιωρίκα Πιλίδη, έκανε κάποιες δηλώσεις στην εκπομπή «Super Κατερίνα», λέγοντας πως η αποβολή του ήταν δίκαιη. Πιο συγκεκριμένα, δήλωσε: «Μπορεί όντως να βρήκε κάποιον τρόπο να παραγγείλει φαγητό. Αυτό το δικαιολογώ, είναι σε κάποιο παιχνίδι επιβίωσης και θα πρέπει να βρει τρόπο να επιβιώσει. Δίκαιο το θεωρώ γιατί αποβλήθηκαν και τα κορίτσια (Δαλάκα – Χατζηανδρέου) για τον ίδιο λόγο. Δεν θα μπορούσαν να φύγουν τα κορίτσια και να κρατήσουν τον Γιωρίκα».

Αναφορικά με το αν έχει επικοινωνήσει με τον σύντροφό της, η Όλγα Καρπουζίδου απάντησε: «Δεν δέχτηκα κάποια κλήση από τον ίδιο. Μίλησα και με τη μητέρα του και τους δικούς του ανθρώπους. Ούτε αυτοί είχαν κάποια κλήση, οπότε αποκλείω σίγουρα να υπήρχε επικοινωνία γιατί υποθέτω ότι θα έπαιρνε εμένα τηλέφωνο».

Ντόπιος έλαβε χρήματα για τον Πιλίδη και λίστα με ψώνια για τον Γκότση

Αποκαλύφθηκαν οι παραβιάσεις στο Survivor All Star, που είναι πιθανό να κρατήσουν εκτός παιχνιδιού τον Ηλία Γκότση και τον Γιωρίκα Πιλίδη.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Πρωινό μας» οι δύο παίκτες ήρθαν σε επικοινωνία με κάποιον ντόπιο από τον Άγιο Δομίνικο, ο οποίος και παραδέχτηκε ότι τους βοήθησε.

Οι παραβιάσεις Γκότση και Πιλίδη

Στον λογαριασμό του ανθρώπου από τον Άγιο Δομίνικο, η παραγωγή είδε κατάθεση 300 δολαρίων για λογαριασμό του Γιωρίκα Πιλίδη, πιθανότατα από άτομο του στενού του περιβάλλοντος, προκειμένου να φτάσει η λίστα με τα προϊόντα που θα μετέφερε ο ντόπιος στον παίκτη του Survivor.

Από την άλλη, ο νικητής του Survivor 2018, Ηλίας Γκότσης, έδωσε στον ίδιο ντόπιο μια λίστα με ψώνια, γραμμένη στα αγγλικά, στην οποία μεταξύ ορισμένων τροφίμων, αναγράφονταν «καπνικά προϊόντα» και «αναψυκτικά».

Οι αντιδράσεις τους

Σύμφωνα με πληροφορίες από το ίδιο ρεπορτάζ, ο Γιωρίκας Πιλίδης παραδέχτηκε τις πράξεις του, μπροστά σε όλους, ενώ ο Ηλίας Γκότσης από την άλλη μεριά, αρνήθηκε τα πάντα. Προς επίρρωση τη θέσης του, μάλιστα, θέλησε να τονίσει πω