Survivor spoiler 29/6: Θρίλερ με τον τελικό μετά το κρούσμα κορονοϊού

Survivor spoiler 29/6: Θρίλερ με τον τελικό μετά το κρούσμα κορονοϊού

Survivor spoiler 29/6: Ο Νίκος Μουτσινάς, έκανε φινάλε αυτή τη Δευτέρα (28/6) με πολλές εκπλήξεις αλλά και κάποια απρόοπτα καθώς ένας από τους καλεσμένους και πρώην παίκτης του Survivor, βρέθηκε θετικός στον κοροναϊό.

Όπως έχει γίνει γνωστό ένας από τους παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης, που ήταν να βρεθεί στο πλατό της εκπομπής, Καλό Μεσημεράκι, βρέθηκε θετικός στον κοροναϊό.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα, όλοι οι πρώην Survivors να απομακρυνθούν και να μην εμφανιστεί κανείς τους στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, απ΄ όπου πέρασαν πολλοί επώνυμοι στην τελευταία του εκπομπή στον ΣΚΑΙ για τη σεζόν!

Το Happy Day και η Τίνα Μεσσαροπούλου τόνισε ότι δεν ξέρουν ποιοι πρώην survivors θα είναι στον τελικό μετά το θετικό κρούσμα κοροναϊού και τι θα γίνει!

Η Κάτια Ταραμπάνκο, η οποία ήταν καλεσμένη στην εκπομπή, αποκάλυψε πως δεν ήταν καλεσμένη στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά.

Ενώ, ο Κώστας Παπαδόπουλος τόνισε:

«Είχαν κανονίσει ένα πολύ ωραίο παρκούρ και κρίμα που δεν ζήσαμε την εμπειρία. Εκεί που μας εξηγούσαν το παρκούρ μας έβγαλαν έξω και κάναμε τεστ δυο φορές. Όταν μπήκαμε κάναμε τεστ και έπειτα περάσαμε στο στούντιο και εκεί συναντηθήκαμε με τους φίλους μας. Λογικά θα κάνουμε και μοριακό τεστ, αφού βγει και το μοριακό τεστ του ανθρώπου που είχε βγει θετικός στα rapid tests».

Survivor spoiler 29/6: Μάχη κα σήμερα

Survivor Spoiler 29/6: Ο Κόρο δεν θα διαγωνιστεί στο αγώνισμα της Τρίτης κι έτσι έχει πλέον μόνο άλλη μία ευκαιρία για να προσπαθήσει να προκριθεί στον ημιτελικό.

Στην τελική ευθεία βρίσκεται το SURVIVOR, με τους Μαριαλένα Ρουμελιώτη, Γιώργο Κόρομι, Ηλία Μπόγδανο και Σάκη Κατσούλη να μονομαχούν στο επεισόδιο της Δευτέρας, στον πρώτο αγώνα κατάταξης.

Από την διαδικασία των αγωνισμάτων κατάταξης, στο reality επιβίωσης του ΣΚΑΪ, οι δύο που θα φτάσουν πιο ψηλά θα εξασφαλίσουν την θέση τους στον ημιτελικό αυτήν την Κυριακή, ενώ οι άλλοι δύο θα τεθούν στην ψηφοφορία του τηλεοπτικού κοινού, που θα ξεκινήσει την Τετάρτη και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή. Τότε θα γνωρίζουμε και ποιος είναι ο παίκτης που κατατάχθηκε στην τέταρτη θέση.

Ο αποψινός πρώτος αγώνας στο Survivor ήταν ιδιαίτερα απαιτητικός, αφού χρειαζόταν ισορροπία, ταχύτητα και ακρίβεια στον τελικό στόχο, όπου έπρεπε να τοποθετηθούν οι μπάλες.

Σκοπός του αγωνίσματος ήταν να ξεχωρίσουν οι τρεις παίκτες που θα συγκεντρώσουν 8 πόντους και θα διαγωνιστούν στο αυριανό δεύτερο αγώνισμα κατάταξης. Ο παίκτης που βρέθηκε στην τελευταία θέση, δεν θα έχει την δυνατότητα να διαγωνιστεί την Τρίτη κι έτσι οι πιθανότητές του μειώνονται στο να μην είναι ένας από τους παίκτες που θα αντιμετωπίσει την ψηφοφορία του τηλεοπτικού κοινού.

Survivor Spoiler: Ξεχώρισαν δύο

Από την έναρξη του αγωνίσματος ο Σάκης Κατσούλης και  η Μαριαλένα Ρουμελιώτη ξεχώρισαν ενώ για τον Γιώργο Κόρομι και τον Ηλία Μπόγδανο ήταν πραγματικό ντέρμπι. Οι δυο τους έδωσαν σκληρή μάχη για να μπορέσει μόνο ένας να διαγωνιστεί την Τρίτη. Ο παίκτης που είχε την χαμηλότερη επίδοση και τα βρήκε αρκετά δύσκολα στον πρώτο αγώνα κατάταξης ήταν ο Γιώργος Κόρομι.

Ο Κόρο δεν θα διαγωνιστεί στο αγώνισμα της Τρίτης κι έτσι έχει πλέον μόνο άλλη μία ευκαιρία για να προσπαθήσει να προκριθεί στον ημιτελικό. Σάκης, Μαριαλένα και Ηλίας θα μονομαχήσουν ξανά την Τρίτη και ένας από αυτούς θα εξασφαλίσει σίγουρα το εισιτήριο για τον ημιτελικό του Survivor.

Νωρίτερα, φάνηκε πως Ηλίας Μπόγδανος και Κόρο έχουν τσακωθεί, κάτι που σχολίασαν καυστικά οι Μαριαλένα και Σάκης.

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος ήταν ο τελευταίος που αποχώρησε από το Survivor 4 και μάλιστα πριν πάρει τη δάδα του και μπει στην βάρκα της επιστροφής ανακοίνωσε πως τα χρήματα που κέρδισε από τη συμμετοχή του στο ριάλιτι επιβίωσης θα τα δωρίσει σε ιδρύματα για παιδία με καρκίνο.

Survivor Spoiler 29/6: Έκαναν συμφωνία οι Amigos κατά Σάκη και Μαριαλένας;

Το Survivor μπορεί να οδεύει προς το τέλος του αλλά τα πηγαδάκια κι οι συζητήσεις δεν σταματούν κι ορισμένα θέματα συνεχίζουν να απασχολούν.

Έτσι η Μαριαλένα Ρουμελιώτη κι ο Σάκης Κατσούλης προσπάθησαν να λύσουν τον γρίφο του τι ακριβώς συνέβη ανάμεσα στον Ηλία Μπόγδανο και στους Γιώργο Κόρομι και Γιώργο Ασημακόπουλο με την Μαριαλένα να λέει: «Οι Amigos, οι φίλοι, η οικογένεια τι έγινε και τα διέλυσαν όλα;

Ο Κόρο είπε διπλωμάτη τον Ηλία κι ο Ασημακόπουλος ότι θέλει να τα έχει καλά με όλους. Αλλά ο Ασημακόπουλος άφησε να υπονοηθεί ότι συζήτησαν κάτι για εμάς κι ο Ηλίας δεν το τήρησε. Άρα είπαν και κανόνισαν κάτι, ο Ηλίας δεν τήρησε την συμφωνία τους επειδή ήρθε σε εμάς και στράβωσαν οι άλλοι.

Έκαναν συμφωνία να μη μας προσεγγίσουν ποτέ; Ο Ηλίας αθέτησε την υπόσχεσή του και μας πλησίασε κι ο Ασημακόπουλος δεν ήθελε να το συνεχίσει. Δεν τους συνέφερε να το συνεχίσουν.

Το ξέραμε ότι οι Amigos είναι ψέμα, λυκοφιλία για να μην αλληλοψηφίζονται στα συμβούλια. Ο Κόρο είπε ότι αν με χαλά κάτι είτε σε φιλία είτε σε σχέση, το σταματώ και δεν θα χαλάσω την διάθεσή μου.

Το ένστικτό μου λέει ότι ο Ηλίας νιώθει ο αδικημένος της υπόθεσης αλλά έχει κάνει κάτι πίσω από όλα αυτά και δίκιο έχει ο Κόρο. Του προσάπτουν κατηγορίες για το αγώνισμα που έχασε αλλά πιστεύω ότι κάτι άλλο έχει παιχτεί. Έτσι θεωρώ.»

Ο Σάκης Κατσούλης απόρησε, που δεν συζήτησαν τα θέματά τους.

Έξαλλη στο Survivor η Μαριαλένα με τον Σάκη – «Δεν μου αρέσει καθόλου αυτό που κάνεις»

Οι αγώνες κατάταξης διεξάγονται στο Survivor κι οι τέσσερις παίκτες που έχουν απομείνει στο ριάλιτι, δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό για να γλιτώσουν την τελευταία θέση.

Από την στιγμή που τα αγωνίσματα είναι ατομικά Σάκης Κατσούλης και Μαριαλένα Ρουμελιώτη έπρεπε να έρθουν αντιμέτωποι και να ισορροπήσουν με μία μπάλα μέχρι να φτάσουν στον τελικό στόχο.

Η Μαριαλένα ηττήθηκε και με εμφανή την υπερέντασή της, εξηγούσε στον Ηλία Μπόγδανο και στον Γιώργο Κόρομι ότι δεν μπορεί να ισορροπήσει με την μπάλα ενώ δεν είναι καν σε κίνηση.

Ο Σάκης της δίνει την δική του εκδοχή, που σε συνδυασμό με μία χειρονομία του, έκαναν την Μαριαλένα να εκραγεί: «Σάκη μην με εκνευρίζεις. Με εκνευρίζει αυτό που κάνεις. Όχι καθόλου δεν μου αρέσει.»

Ο Σάκης αρκέστηκε μόνο να πει ότι την πείραζε και δεν θα το επαναλάβει.

Survivor Spoiler 29/6: Ποιος κερδίζει τον αγώνα κατάταξης

Στο χθεσινό επεισόδιο, ο Σάκης επιβεβαίωσε ότι ήταν το μεγάλο φαβορί.

Πρώτος έφτασε στις 8 νίκες και σήμερα θα διεκδικήσει την πρόκρισή του στον τελικό.

Από εκεί και πέρα, η Μαριαλένα βάζει σοβαρή υποψηφιότητα για την απευθείας πρόκριση.

Σε λίγο το οριστικό spoiler.