Survivor spoiler 3/2: «Βόμβα»! Είχε βρεθεί και πέρυσι κινητό – Ποιος είχε

Survivor spoiler 3/2: Χαμός γίνεται στο ριάλιτι με τα κινητά και τις αποβολές – Δείτε την αποκάλυψη σχετικά με τον περσινό κύκλο

Survivor spoiler 3/2. Η Ασημίνα Χατζηανδρέου αποτελεί παρελθόν για το «Survivor All Star», μιας και η παραγωγή αποφάσισε να την αποβάλει, καθώς πιάστηκε στα πράσα από τον Νίκο Μπάρτζη ενώ κρατούσε κινητό μέσα στη ζούγκλα. Το ίδιο συνέβη και με την Κατερίνα Δαλάκα, αφού σύμφωνα με τα λεγόμενα του Νίκου Μπάρτζη ήταν παρούσα και είχε τσιγάρα.

Οι δύο παίκτριες παρά το γεγονός ότι αποτελούσαν δύο από τις πιο δυνατές παίκτριες του «Survivor All Star», η πορεία τους είχε άδοξο τέλος, μιας και παραβίασαν τους κανόνες. Η Ασημίνα Χατζηανδρέου και η Κατερίνα Δαλάκα παραμένουν στον Άγιο Δομίνικο, όμως δεν έχουν επικοινωνήσει ακόμα με τους δικούς τους ανθρώπους.

Το πρωί της Παρασκευής 3/2, η Έλενα Πολυκάρπου έκανε μια αποκάλυψη – βόμβα στη «Super Κατερίνα», αναφέροντας πως στον περσινό κύκλο είχε βρεθεί ξανά κινητό κοντά στα πράγματα της Ασημίνας Χατζηανδρέου, το οποίο ήταν κλειδωμένο.

Η δημοσιογράφος υποστήριξε ότι μπορεί να το χρησιμοποιούσαν πολλοί παίκτες, καθώς όταν ανοίχτηκε βρέθηκε μία και μοναδική κλήση, η οποία άνηκε σε άλλον παίκτη κι όχι στην Ασημίνα Χατζηανδρέου.

Survivor spoiler 3/2: «Δεν θα της ζητήσω και συγγνώμη»

Τον Μπο συνάντησαν στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» οι τηλεοπτικές κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών.

Ο γνωστός ράπερ αναφέρθηκε -μεταξύ άλλων- στην αποβολή της Ασημίνας Χατζηανδρέου από το «Survivor All Star», ενώ παράλληλα τόνισε πως δεν υπάρχει λόγος να ζητήσει συγγνώμη από την Καρολίνα Καλύβα.

«Κρίμα που αποβλήθηκε η Ασημίνα. Ο Χρήστος Δάντης είναι στεναχωρημένος. Σίγουρα δεν έχει μιλήσει μαζί της, 100%! Ο Χρήστος είναι καθαρός ουρανός και γι’ αυτό λέει ότι θα κάνει άρση τηλεφώνου», είπε αρχικά στις δηλώσεις του που προβλήθηκαν σήμερα το πρωί στην εκπομπή «Happy Day».

Όσο για την Καρολίνα Καλύβα τόνισε στη συνέχεια πως «αν την στεναχώρησα δεν θα πω συγγνώμη. Ήταν μια αντίδραση, έγινε, δεν είναι και τόσο κακό, αν αναλογιστούμε το κακό που δεχτήκαμε. Η σχέση μου με την Καρολίνα ήταν μικρή, αλλά πολλά υποσχόμενη. Στο μήνυμα που μου έστειλε, μου ζήτησε συγγνώμη».

Τέλος, ο Μπο ξεκαθάρισε ότι «δεν υπάρχει καμία περίπτωση να με δείτε στο All Star».

Με πόσα χρήματα αποχώρησε ο Κώστας Αναγνωστόπουλος

Με ένα νέο επεισόδιο επέστρεψε το βράδυ της Πέμπτης το “Survivor All Star” στον ΣΚΑΪ, με τους παίκτες να αγωνιούν για την αποχώρηση της εβδομάδας.

Οι δύο ομάδες “ρίχτηκαν” στη μάχη, διεκδικώντας το έπαθλο φαγητού, το οποίο τελικά δεν έφαγε κανείς. Ο αγώνας διακόπηκε ενώ το σκορ ήταν 8-6, με τους Μπλε να προηγούνται.

Παρόλο που οι παίκτες της εν λόγω ομάδας προηγούνταν στο σκορ, αρνήθηκαν να δεχθούν το έπαθλο, καθώς υποστήριζαν πως οι Διάσημοι έβγαλαν παίκτες σκόπιμα εκτός για να μη χάσουν.

Οι υποψήφιοι προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα ήταν οι: Κρις Σταμούλης, Εύη Σαλταφερίδου, Κώστας Αναγνωστόπουλος, Ρία Κολοβού.

Στο τέλος του επεισοδίου, όπως ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός, ο παίκτης που αποχώρησε από το ριάλιτι ήταν ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, ο γνωστός σε όλους ως Μισθοφόρος ή Πειρατής.

Σημειώνεται ότι ο Αναγνωστόπουλος, πριν αποχωρήσει, αρνήθηκε να σχολιάσει το οτιδήποτε, ενώ δεν χαιρέτησε κανέναν από τους υπόλοιπους παίκτες.

Η εξέλιξη αυτή αποτελεί μεγάλη έκπληξη, αφού ο παίκτης φάνταζε ως ένα από τα μεγάλα φαβορί για το τρόπαιο, καθώς στον πρώτο κύκλο του ριάλιτι έφτασε μέχρι την τελική ευθεία.

Σύμφωνα με τα ποσά που έχουν διαρρεύσει, ο Κώστας Αναγνωστόπουλος έπαιρνε 5.000 ευρώ την εβδομάδα για την παραμονή του στο ριάλιτι επιβίωσης.

Συνεπώς, με την αμοιβή του να ξεκινάει από την ημέρα που αναχώρησε από την Ελλάδα για τον Άγιο Δομίνικο (02/01) μέχρι την ημέρα που επιστρέφει, ο παίκτης θα λάβει περίπου 25.000 ευρώ για τη συμμετοχή του στο Survivor.

Survivor spoiler 3/2: «Αν μπορούσα να βρω κινητό για να μιλήσω, θα το έκανα»

Ο τραγουδιστής και πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης, μίλησε για όσα έγιναν με Ασημίνα Χατζηανδρέου και Κατερίνα Δαλάκα ενώ αναφέρθηκε και στα νούμερα τηλεθέασης.

«Στεναχωρήθηκα με την αποχώρηση της Ασημίνας και της Δαλάκα. Αν ήμουν στη θέση του Μπάρτζη, δεν θα τις “έδινα”. Στο νοσοκομείο στον Άγιο Δομίνικο δεν είδα να γίνονται όργια. Η παραγωγή σε εμάς ήταν πολύ αυστηρή. Εγώ για να κλέψω φαγητό περπατούσα βράδυ στη ζούγκλα 3-4 χιλιόμετρα με δική μου ευθύνη και αν πάθαινα κάτι δεν θα πληρωνόμουν ποτέ. Η παραγωγή ξέρει τα πάντα. Έχει παντού σεκιούριτι και κάμερες. Αν μπορούσα να βρω κινητό για να μιλήσω, θα το έκανα. Δικαιολογώ απόλυτα Δαλάκα και Ασημίνα. Εγώ δεν είμαι Μπάρτζης και δεν θα τις “έδινα”» σημείωσε ο Τριαντάφυλλος.

Survivor All Star: Ο Χρήστος Δάντης «βλέπει» σχέδιο πίσω από την αποβολή της Ασημίνας Χατζηανδρέου

«Στον Γκότση πρέπει να δώσουμε… Νόμπελ πυροσβέστη που πέταγε ξύλα για να σβήσει τη φωτιά», σχολίασε ο τραγουδιστής.
Κλείνοντας, ο Τριαντάφυλλος αναρωτήθηκε για τα νούμερα τηλεθέασης: «Με όλα αυτά πήγε 40-50%; Πόσο πήγε; 25%; Αλήθεια;».