survivor spoiler 3/5: Αυτη η ομαδα κερδιζει σημερα – Ποιος αποχωρει;

survivor spoiler 3/5: Μετά τις ασυλίες, σήμερα έχουμε επαθλο στο ριαλιτι επιβιωσης! Ποια ομαδα θα κερδισει; Κοκκινοι ή Μπλε;

Η κόκκινη ομαδα έκανε το 2-0, οι μπλε θα χάσουν ενα παικτη και η… ζωή συνεχίζεται!

Survivor: «Ο Τάκης Καραγκούνιας είναι ότι χειρότερο, κακό πρότυπο ανθρώπου»

Στο πλέον τεταμένο κλίμα διατηρείται η μπλε ομάδα του Survivor και δεν μπορεί με τίποτα να ηρεμήσει, όπως παρακολουθήσαμε και το βράδυ της Κυριακής στο νέο επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Μεταξύ άλλων, μάλιστα, ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ έβγαλε για μια ακόμα φορά το… φτυάρι και έριξε τα… βέλη και πάλι στον Τάκη Καραγκούνια.

Πιο συγκεκριμένα, ο make up artist και παίκτης της μπλε ομάδας στο Survivor τόνισε πως «αν χάσουμε την ασυλία, σίγουρα τα μέλη της ομάδας μου θέλουν να ψηφίσουν τον ακατανόμαστο του παιχνιδιού διότι μας ενοχλεί πάρα πολύ. Δημιουργεί φασαρίες μονίμως, δημιουργεί εντάσεις στην παραλία, στην καλύβα και στα αγωνίσματα. Φωνάζει, βρίζει, μαλώνει και με την μύγα που περνάει, μαλώνει με όλους».

«Ο άνθρωπος είναι πραγματικά ότι χειρότερο θα μπορούσε να τύχει στην μπλε ομάδα και γενικά στο Survivor. Είναι κακό πρότυπο ανθρώπου» συμπλήρωσε, στο Survivor της Κυριακής, ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ για τον Τάκη Καραγκούνια.

Κουρεντή: «Ήταν απαράδεκτο. Ακουστηκε ότι είμαι έγκυος και περνάω καυτές νύχτες με τον Κατσαούνη, ότι είμαι από την Αλβανία»

Η Μυριέλλα Κουρεντή μίλησε στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» για την εμπειρία της στο Survivor υξη η Μυριέλλα Κουρεντή. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, για το Survivor, αλλά και τα δημοσιεύματα που την εξόργισαν.

«Αισθάνθηκα αδικημένη μέσα στο παιχνίδι γιατί δεν προκάλεσα κακό σε κάποιον και χρησιμοποιήθηκα. Πολλοί βγήκαν και μίλησαν για να με προστατεύσουν γιατί αντιλαμβάνονταν ότι δεν μπορούσε να βγει ο χαρακτήρας μου μέσα σε τρεισήμισι ώρες επεισοδίου.

Ακούστηκαν πολλά πράγματα που δεν ίσχυαν, όπως ότι είχα σχέση έξω και την κεράτωνα. Ότι είμαι έγκυος και περνάω καυτές νύχτες με τον Κατσαούνη. Το μόνο που είχε συμβεί ήταν ένα φιλί. Ήταν απαράδεκτο».

Η πρώην survivor αναφέρθηκε και στα αρνητικά σχόλια που άκουσε για την καταγωγή της. «Ήταν άσχημο και ρατσιστικό να γράφουν διάφορα για την καταγωγή μου. Αν ήμουν από την Αλβανία θα ήμουν πολύ περήφανη για την καταγωγή μου. Είμαι από την Ελλάδα, όμως».

Survivor: «Μακελειό» επικών διαστάσεων, άγριο ξεμπρόστιασμα Τάκη σε Μαρτίκα, εκβιασμοί και κωλοτούμπες

Με ήττα στις πλάτες έφτασαν οι Μαχητές στο συμβούλιο του νησιού.

Μία ήττα όμως που μάλλον περίμεναν εδώ και καιρό στις ασυλίες όπως είχαν πει για να μπορέσουν να απαλλαγούν από τα περιττά «βάρη» της ομάδας.

Τάκης και Εμμανουήλ όχι μόνο δεν είναι από τους καλύτερους αγωνιστικά αλλά συνεχώς εξαιτίας των καβγάδων τους ταράζουν την ομόνοια της ομάδας.

Έτσι εδώ και μέρες οι Μπλε απεργάζονταν το σχέδιο… εκκαθάρισης για να διώξουν ένα ένα τα μαύρα πρόβατα.

Έπρεπε λοιπόν να βγουν στον τάκο ο Τάκης και ο Εμμανουήλ. Η αρχή έγινε στην αποψινή ψηφοφορία που η πλειοψηφία έδωσε το όνομα του Τάκη για πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση.

Και ακολούθησε τεράστια μανούρα…

Ο Τάκης έριξε τα βέλη του στον Μαρτίκα και τον κατηγόρησε ότι προσπαθεί να κερδίσει την εύνοια των συμπαικτών του με δωροδοκίες και μελλοντικά κεράσματα στην Ελλάδα.

«Φυσικά και το περίμενα αυτό το αποτέλεσμα. Βλέπω άτομα από την μπλε ομάδα να πηγαινοέρχεται στην κόκκινη ομάδα και να κοιτάνε να φτιάξουν κάποιες αποχωρήσεις. Αν είναι άστοχο αυτό που λέω είναι δικό μου θέμα.

Είναι ο μέγας κωλοτούμπας αυτός που θα κάνει τα πάντα για να παραμείνει ένα δευτερόλεπτο περισσότερο στο παιχνίδι. Ο Μαρτίκας έλεγε τηλεοπτικό σκουπίδι τον Εμμανουήλ επειδή γύρισε και με κατέκρινε αν είμαι καλός πατέρας από αυτόν τον αχρείο που νομίζει επειδή έχει φράγκα στην τσέπη του μπορεί ορίζει όλον τον κόσμο.

Χαίρομαι πραγματικά γιατί θέλω να με κρίνει ο κόσμος. Θέλω να δω αν με θέλει ο κόσμος. Εγώ ήρθα εδώ για την κόρη μου. Δεν ήρθα να το παίξω γκόμενος ούτε γυμνοσάλιαγκας».

Τους γλείφεις όλη μέρα με ταξιδάκια και κεράσματα. Έχει φρίξει όλος ο Πειραιάς που έχει βάλει να στέλνουν μηνύματα για να μείνει στο παιχνίδι» ξέσπασε.

Ο Σπύρος Μαρτίκας πέρασε στην αντεπίθεση, αρνήθηκε ότι έχει ζητήσει από τους οικείους του να τον στηρίζουν με μηνύματα και ξεμπρόστιασε τον εκβιασμό που έγινε νωρίτερα στην ομάδα.

«Λυπάμαι γιατί δεχτήκαμε σημερινό εκβιασμό ότι από το σημερινό συμβούλιο θα φύγουμε έξω και με αυτά που θα πει θα φύγουμε όλοι άνω κάτω» ανέφερε.

survivor spoiler 3/5: Αυτη η ομαδα κερδιζει σημερα – Ποιος αποχωρει;

Σήμερα θα δούμε αγώνισμα για το έπαθλο! Πληροφορίες αναφέρουν ότι κερδίζει η μπλε ομάδα…

survivor spoiler 3/5: Ποιος αποχωρει;

Ποιοι θα είναι οι παίκτες που θα κάτσουν δίπλα στον Τάκη; Οι «μπλε» λοιπόν θα ψηφίσουν τη Βρισηίδα, ενώ η Στέλλα ως κάτοχος της ατομικής ασυλίας, θα βγάλει στον… τάκο τη Σοφιάννα!

Όπως καταλαβαίνετε πάμε σε μια «σκληρή» ψηφοφορία, καθώς αν φύγει ο Τάκης, η ομάδα των μπλε φαίνεται πως θα ηρεμήσει, σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενά τους, ενώ αν φύγει η Σοφιάννα, ο μισθοφόρος θα… δικαιωθεί για όλα αυτά που λέει το τελευταίο διάστημα.

Όσο για τη Βρισηίδα; Μπορούμε να πούμε πως από τους τρεις έχει το μεγαλύτερο κοινό έξω λόγω και της αναγνωσιμότητάς της, όμως όπως έχουμε δει στο φετινό Survivor οι εκπλήξεις δεν σταματούν, οπότε κρατάμε μικρό καλάθι.

Από το παιχνίδι αποχωρεί η Σοφιάννα