survivor spoiler 30/1: Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα τη 2η ασυλία

survivor spoiler 30/1: Σημαντικές εξελίξεις και σήμερα. Ποια είναι η ομάδα που θα κερδίσει τη δεύτερη ασυλία;

Υπενθυμίζεται ότι ήδη οι Κόκκινοι έκαναν το 1-0. Εχουν απάντηση οι μπλε; Λίγο πιο κάτω η απάντηση…

«Ακούω μια φωνή και είδα τον Χάρο να κοντοζυγώνει πάνω στη βάρκα»

Στο Survivor All Star ήρθε για να… ενισχύσει την μπλε ομάδα ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος το βράδυ της Κυριακής στο επεισόδιο που προβλήθηκε μέσα από το πρόγραμμα του ΣΚΑΪ. Ο 44χρονος προπονητής χόκεϊ επί χόρτου επέστρεψε στον τόπο του εγκλήματος και τον εξωτικό Άγιο Δομίνικο αλλά μάλλον δεν χάρηκαν ιδιαίτερα όλοι οι παίκτες με την άφιξη του!

Ιδίως, η Εύη Σαλταφερίδου με την οποία και είχαν μια ιδιαίτερη «κόντρα» στον προηγούμενο κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης όπου συμμετείχαν και οι δυο. «Εκεί που απολάμβανα το υπέροχο πιτάκι που μας έφτιαξε η Στέλλα, ξαφνικά ακούω μια φωνή. Βγαίνω προς τα έξω και τι να δω; Είδα τον Χάρο να κοντοζυγώνει πάνω στη βάρκα. Λέω, δεν μπορεί. Κι όμως είναι αληθινό. Ήρθε ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος στην ομάδα μας» ομολόγησε, με χαμόγελο, η καλλονή των Μαχητών.

«Στη δική μας χρονιά δυστυχώς υπήρχε μια αναταραχή, μια συμπάθεια δεν θα το πω…

Υπήρχε όλη την ώρα ένας τσακωμός μεταξύ μας χωρίς λόγο ουσιαστικό. Απλά κάτι έπρεπε να κάνει προκειμένου να ενοχλήσει λίγο και να δημιουργήσει μια ένταση στην ομάδα, προφανώς εγώ αυτό καταλάβαινα γιατί άμα τύχαινε και του μιλούσα καλά έλεγε «έλα, έλα αυτό δεν πουλάει». Τώρα ελπίζω να μην ήρθε με αυτή τη διάθεση. Υπάρχουν πάρα πολλοί παίκτες ακόμα, είναι σαν να ξεκίνησε σήμερα το παιχνίδι ξανά από την αρχή οπότε ελπίζω να βρει αλλού ενδιαφέρον» «συμπλήρωσε, στη συνέχεια, η 32χρονη fitness coach στην κάμερα του ριάλιτι επιωβίωσης του ΣΚΑΪ.

«ΟΚ, ήρθε ο Σώζων. Αν θυμηθώ την προηγούμενη του συμμετοχή στο Survivor, δεν θα έλεγα ότι χάρηκα και ιδιαιτέρως. Είναι ένας τύπος λίγο περίεργος. Τώρα έχει μπει κάπως διαφορετικός και ευελπιστώ να έχει αλλάξει. Δεν τον κρίνω με την παλιά του εικόνα, για τον Θεό, αλλά από αυτά που είχα δει ήταν λίγο περιεργούλης! Τσακωνόταν με την Εύη, μετά την ήθελε την Εύη. Έκανε κάτι δικά του περίεργα που ευελπιστώ να μην τα κάνει εδώ γιατί τα έχουμε ψιλοβρει τώρα που μιλάμε. Θα δείξει με τον καιρό» τόνισε ο Κωνσταντίνος Βασάλος με τη σειρά του στην κάμερα του Survivor All Star.

survivor spoiler 30/1: Στα μαχαίρια Μαριαλένα και Στέλλα για την… έξω ζωή της Καρολίνας

Μια νέα εβδομάδα ξεκίνησε στο Survivor Αll Star μετά την αποχώρηση της Καρολίνας Ζακλίν Καλύβα όπως παρακολουθήσαμε το βράδυ της Κυριακής στο νέο επεισόδιο που ήρθε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μέσα από το πρόγραμμα του ΣΚΑΪ. Ειδικά η Στέλλα Ανδρεάδου θέλησε να εκφράσει την προσπική της άποψη για το γεγονός πως αποχώρησε η συμπαίκτρια της.

Κάτι που, όμως, δεν άρεσε στην Μαριαλένα Ρουμελιώτη η οποία και αποχώρησε άρον άρον από την συζήτηση όταν άκουσε την Στέλλα να μιλάει για την… έξω προσωπική ζωή!

Πιο συγκεκριμένα, μεταξύ άλλων, η Στέλλα Ανδρεάδου μοιράστηκε στην καλύβα της μπλε ομάδας πως:

«πιστεύω ότι έπαιξε σημαντικό ρόλο οι συναντήσεις με την κόκκινη ομάδα. Όσον αφορά στο έξω, στα μάτια του κοινού. Αυτοί το σεβάστηκαν και εμείς σεβαστήκαμε το γεγονός ότι δεν ξανάγινε ποτέ κάποια συνάνηση, αλλά εγώ θεωρώ ότι έπαιξε έναν μικρό ρόλο αυτή η συνάντηση. Η Καρολίνα νομίζω πως είχε μια σχέση έξω, έτσι δεν είναι; Δεν θα πάω όμως στο προσωπικό σε καμία περίπτωση. Απλώς λέω πως στα μάτια του κοινού θεωρώ εγώ θα φάνηκε αυτό. Έτσι πιστεύω, ότι έπαιξε έναν σημαντικό ρόλο».

«Εγώ αποχωρώ» αναφώνησε, λιτά, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη αφήνωντας πίσω την υπόλοιπη μπλε ομάδα. «Οποιοσδήποτε παίκτης και να φεύγει από αυτό το παιχνίδι, είμαστε ή δεν είμαστε κοντά του, καλό θα ήταν να τον σεβόμαστε γιατί δεν είναι εδώ ώστε να μπορεί να απαντήσει και να υπερασπιστεί τον εαυτό του. Δηλαδή αυτό που είπαν κάποιοι πριν για την προσωπική ζωή της Κάρολ, πραγματικά εμένα με έθιξε».

«Η Στέλλα υποστήριξε ότι ίσως να έφταιξε αυτό που έγινε με τον Μάριο και την προσωπική της ζωή έξω και όλο αυτό να της στοίχισε. Πράγμα το οποίο εμένα δεν μου άρεσε σαν κουβέντα γιατί η Καρολίνα δεν είναι εδώ να υπερασπιστεί τον εαυτό της και να απαντήσει στα λεγόμενα των παιδιών. Πόσο μάλλον δεν μου άρεσε όταν γίνεται αναφορά στην προσωπική της ζωή γιατί νομίζω ότι δεν αφορά κανέναν η προσωπική ζωή μας έξω από το παιχνίδι» δήλωσε, εν συνεχεία εμφανώς συγχυσμένη, στην κάμερα του Survivor All Star.

survivor spoiler 30/1: Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα τη 2η ασυλία

Σημαντικές εξελίξεις και σήμερα. Ποια είναι η ομάδα που θα κερδίσει τη δεύτερη ασυλία;

Υπενθυμίζεται ότι ήδη οι Κόκκινοι έκαναν το 1-0. Εχουν απάντηση οι μπλε;

Η απάντηση είναι όχι. Οι Διάσημοι κάνουν σήμερα το 2-0.

-Ad-