Survivor Spoiler 30/3: Αυτοί κερδίζουν την ασυλία σήμερα – Ποιοι είναι υποψήφιοι

Survivor Spoiler 30/3: Αυτοί κερδίζουν την ασυλία σήμερα – Ποιοι είναι υποψήφιοι

Survivor Spoiler ασυλία 30/3: Πάμε τώρα στο δεύτερο αγώνισμα ασυλίας της εβδομάδας. Θα καταφέρουν το 1-1 οι κόκκινοι ή οι μπλε θα κάνουν το απόλυτο;

Τι θα γίνει απόψε; Θα έχουμε το 2-0; Ή οι κόκκινοι έχουν την απάντηση;

Survivor: Ποιος είναι ο πραγματικός λόγος πίσω από το κλάμα του James;

Η επόμενη μέρα βρήκε τον Πρίγκιπα James με ένα μόνο σύμμαχο, καθώς η τρίτη της παρέας αποχώρησε από τον Άγιο Δομίνικο λίγο πριν την Ένωση.

Όπως δήλωσε ο ίδιος η αποχώρηση της Άννας Μαρίας τού στοίχισε τόσο που όλο το βράδυ δεν μπορούσε να κοιμηθεί. Μάλιστα, ξέσπασε και σε κλάματα μπροστά στην κάμερα, λέγοντας πως αυτός φταίει…

Φταίει, γιατί ενώ οι υπόλοιποι «μπλε» ήθελαν να τον ξεφορτωθούν, η Άννα Μαρία ήταν στην ουσία μία παράπλευρη απώλεια σε αυτό τον «πόλεμο».

Οι χρήστες του Twitter και του Facebook δεν πείστηκαν όμως, κατηγορώντας τον για θέατρο. Ενώ, άλλοι έσπευσαν να πουν ότι ξέσπασε γιατί ήταν αυτός που «ενορχήστρωσε» την ψήφο του Νίκου Μπάρτζη, με την στρατηγική του να μην αποδίδει.

Survivor Spoiler ασυλία 30/3: Η λάθος κίνηση του Κώστα Παπαδόπουλου!

Ο Κώστας Παπαδόπουλος έκρινε σκόπιμο να κάνει τη συγκεκριμένη κίνηση ως «πλάκα» για την υποδοχή του Αλέξη Παππά, πίσω στην Κόκκινη παραλία, απ’ την οποία είχε ξεκινήσει τη διαδρομή του στο Survivor ως Διάσημος.

Μόνο που από τη μία η σθεναρή αντίδραση του Τριαντάφυλλου κι απ’ την άλλη η ακόμα πιο δυναμική αντιμετώπιση της… έκπληξης από τον ίδιο τον Αλέξη Παππά, φαίνεται πως παίζουν καταλυτικό ρόλο στη δημιουργία αρνητικού κλίματος εις βάρος του Κώστα Παπαδόπουλου.

Τα αρνητικά σχόλια εις βάρος του από το τηλεοπτικό κοινό, μετά την ολοκλήρωση του χθεσινού επεισοδίου, αλλά και σήμερα Δευτέρα, που συνεχίζεται ο σχολιασμός στα Social Media, δείχνουν ακριβώς αυτήν την τάση που έχει δημιουργηθεί.

Survivor Spoiler ασυλία 30/3: Αυτή ομάδα κερδίζει απόψε την ασυλία

Πάμε τώρα στο δεύτερο αγώνισμα ασυλίας της εβδομάδας. Θα καταφέρουν το 1-1 οι κόκκινοι ή οι μπλε θα κάνουν το απόλυτο;

Οι «επτά» θα κάνουν και πάλι το «θαύμα» τους και θα ολοκληρώσουν με τον καλύτερο τρόπο τους αγώνες ασυλίας. Οι κόκκινοι θα χάσουν ξανά και θα πάνε στο συμβούλιο του νησιού για να βγουν δύο ακόμα υποψήφιοι.

Το… μοτίβο θα είναι το ίδιο. Οι παίκτες θα βγάλουν στον τάκο και πάλι τη Μαριάνθη, ενώ ο Παύλος Γαλακτερός ως κάτοχος της ατομικής ασυλίας θα ψηφίσει την Ελένη Χαμπέρη.

Οπότε έχουμε και λέμε: Υποψήφιοι προς αποχώρηση αυτή την εβδομάδα είναι οι Τριαντάφυλλος, Μαριάνθη και Ελένη.