Survivor Spoiler 30/6: Κλείδωσε! Αυτός κερδίζει σήμερα τη 2η ασυλία

Survivor Spoiler 30/6: Η οριστική διαρροή για τον παίκτη που κερδίζει σήμερα τη δεύτερη ασυλία. Οι τελευταίες εξελίξεις…

Ακόμη μια ασυλία και την Κυριακή έχουμε την αποχώρηση στο ριάλιτι…

Survivor: Ξεσπάθωσε η Σταυρούλα

Για τα αρνητικά σχόλια που έχει δεχτεί από τους συμπαίκτες της στο Survivor μίλησε η Σταυρούλα Χρυσαείδη.

Όπως είπε στην κάμερα, άλλα έλεγαν μέχρι πριν από το τελευταίο συμβούλιο αποχώρησης κι άλλα μετά την παραμονή της.

«Μέχρι πριν από μια εβδομάδα μου λέγανε ότι είμαι αδιάφορη, ότι εντάξει θα φύγω και ότι ο κόσμος έχει δει ποια είμαι και ότι θα πήγαινα από την πίσω πόρτα στο Γαλάτσι» δήλωσε αρχικά η Σταυρούλα και συνέχισε:

«Μόλις έμεινα στο παιχνίδι, αυτά σταμάτησαν να λέγονται και δεν έχω ξανακούσει κάτι τέτοιο».

Survivor Spoiler 30/6: Η Ασημίνα που βαφτίστηκε Simba, το κοντάρι του θυμού και ο νικητής που κέρδισε βόλτες με άλογα

Έπαθλο που ξεσήκωσε τους παίκτες ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός στο νέο επεισόδιο του Survivor.

Συγκεκριμένα, είπε ότι ο νικητής του στίβου μάχης θα απολάμβανε ένα γεύμα – όνειρο βόλτες με άλογα, εξόρμηση με buggy στη λάσπη και θα είχε τη δυνατότητα να πάρει μαζί του και τρεις ακόμα παίκτες.

Φυσικά όλα αυτά δεν θα έρχονταν εύκολα αφού το αγώνισμα που ετοίμασε η παραγωγή ήταν απαιτητικό και γεμάτο προκλήσεις.

Το άγχος έστησε χορό στην ψυχολογία των παικτών και οι ήττες δεν ήταν εύκολα διαχειρίσιμες… Το απέδειξε η Ασημίνα που μόλις έχασε από τον πέταξε κάτω με θυμό το κοντάρι της.

Αργότερα η ποδοσφαιρίστρια βαφτίστηκε και… Simba με τον Άρη Σοϊλέδη να την περνά ένα χέρι λάσπη στο πρόσωπο αστειευόμενος με αναφορά από το δημοφιλές καρτούν.

Ο τελευταίος αγώνας ήταν ανάμεσα στον Άρη και τον με τον Άρη να παίρνει τη νίκη!

Survivor: Η Σταυρούλα κατέβασε μούτρα με την απόφαση του Νίκου Γιάννη

Καθόλου δεν άρεσε στη Σταυρούλα που ο Νίκος Γιάννης έσωσε τον Στάθη Σχίζα με την ασυλία του και όχι εκείνη με την οποίοι έχουν έρθει κοντά μες στο παιχνίδι.

«Οι περισσότεροι ξαφνιάστηκαν με αυτό. Εμένα μου είχε κάνει μια νύξη πριν και μου είπε πως το σκεφτόταν. Του είπα αυτά που με προβλημάτισαν κι εν τέλει αποφάσισε να το κάνει, όπως ήθελε. Ένιωσα απογοητευμένη εκείνη τη στιγμή κι επιβεβαιώθηκε μια υποψία που είχα. Ένιωσα περίεργα γιατί είπε ο Στάθης είναι δυνατός στον τάκο Για να είναι με κάποιον πιο αδύναμο στον τάκο. Αυτό με ενόχλησε» είπε στο κιου η παίκτρια του Survivor.

«Σε αυτό το σημείο όλοι παίζουμε λίγο στρατηγικά. Έπαιξε στρατηγικά, αφού θεωρεί ότι ο Στάθης είναι πιο δυνατός από εμένα. Έβαλε τη φιλία λίγο πιο κάτω. Εδώ που είμαστε, πρέπει να τα περιμένουμε όλα. Δεν μπορώ να πω ότι σε ένα βράδυ το ξεπέρασα» πρόσθεσε.

Survivor Spoiler 30/6:

Εντύπωση προκάλεσε στον Στάθη Σχίζα και στην Σταυρούλα Χρυσαειδή η αποχώρηση του Νίκου Γιάννη από το Survivor. Μάλιστα, ο Στάθης στράφηκε εναντίον της Μαίης Εμμανουηλίδου για την αντίδρασή της, όταν ανακοινώθηκε το όνομα του συμπαίκτη του.

«Πρέπει λίγο να σεβόμαστε τη ψυχολογία του άλλου κι αυτόν που έφυγε. Είναι ένα μικρό πένθος όποιος φεύγει, πόσο μάλλον κοντά στην τετράδα. Εγώ χθες είδα στα εννιά του μακαρίτη άλλον βάλαμε στο σπίτι. Πέρασε και δεν ακούμπησε» είπε ο Στάθης στο Survivor.

«Χθες μου έκανε πάρα πολλή εντύπωση η συμπεριφορά της Μαίης. Είχαμε συνηθίσει τόσο καιρό μία Μαίη πολύ μετρημένη στα λόγια της κι ήρεμη. Κατά τη δική μου άποψη είχε μια τεράστια έπαρση και σιγουριά για τη ψηφοφορία. Τρομερό φούσκωμα και δεν με έχει συνηθίσει. Ήταν συνεσταλμένη και χαμηλών τόνων. Χθες είδα μια Μαίη, που πρώτη φορά τη γνώρισα» συμπλήρωσε για τη χθεσινή συμπεριφορά της Μαίης στο Survivor.

Survivor Spoiler 30/6:

Η δεύτερη ατομική ασυλία της εβδομάδας σήμερα στο ριάλιτι επιβίωσης. Ποιος παίκτης κερδίζει;

Η τελευταία ασυλία πριν τον ημιτελικό και τον τελικό;

Αυτό είναι το πιο πιθανό σενάριο. Ο Αρης χθες κέρδισε την πρώτη.

Τι θα γίνει σήμερα; Ξανά ο ίδιος;

Η απάντηση είναι ΝΑΙ! Αρης και πάλι νικητής…