survivor spoiler 30/6: Ο 2ος υποψήφιος σήμερα – Ποιος κερδίζει τη 2η ασυλία

survivor spoiler 30/6: Η οριστική διαρροή! Ποιος παίκτης κερδίζει την ασυλία σήμερα. Ποιος ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση…

Ολες οι τελευταίες εξελίξεις λίγο πριν το φινάλε του φετινού κύκλου…

Survivor – Η προσωπική ιστορία της Ασημίνας

Λίγο πριν από τους ημιτελικούς του Survivor, ο Γιώργος Λιανός ζήτησε από τους 5 παίκτες που έχουν μείνει να μιλήσουν για τις προσωπικές τους ιστορίες.

Η Ασημίνα διηγήθηκε πώς η μητέρα της την πήγε στον στίβο γιατί είχε παραπανίσια κιλά.

«Έχω περάσει από διατροφολόγους και διατροφολόγους για να κάνω διατροφές. Για τα κιλά μου έχω δεχτεί πολύ bullying που με τρώει μέσα μου ακόμα αλλά το προσπαθώ και δεν το αφήνω να με καταβάλει. Γι’ αυτό σταμάτησα τον στίβο γιατί είπα ότι ίσως δεν είμαι τόσο πειθαρχημένη για να αντέξω τόσο πολύ για να τα καταφέρω. ‘

Ήξερα ότι είμαι καλή και σε κάτι άλλο στο ποδόσφαιρο. Εκεί ένιωσα μια ασφάλεια γι΄αυτό παρέμεινα στην μπάλα.

Όταν γυρίσω δεν ξέρω τι θα κάνω, είμαι πολύ μπερδεμένη, σκέφτομαι ακόμα και έπταθλο να κάνω».

Μιλώντας για τον Χρήστο Δάντη είπε ότι η πρώτη γνωριμία τους έγινε στην Κρήτη.

«Ήμουν για προετοιμασία στον στίβο, είχα ανεβάσει ένα στόρι με ένα τραγούδι του, και ήταν και εκείνος στο Ηράκλειο. Την επόμενη μέρα έτυχε να πάμε σε καφετέριες στο κέντρο του Ηρακλείου, ειδωθήκαμε, μιλήσαμε και εκεί γνωριστήκαμε» είπε.

«Έχω ένα όνειρο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες το 2024, δεν ξέρω σε ποιο αγώνισμα. Έχω ένα όνειρο να πάω στη Γαλλία και να προσπαθήσω πάρα πολύ για αυτό» αποκάλυψε.

survivor spoiler 30/6: Η συγκινητική αναφορά του Στάθη Σχίζα στον πατέρα του

Η ιστορία του Στάθη Σχίζα ήταν ιδιαιτέρως συγκινητική καθώς την εξιστορούσε στο συμβούλιο του Survivor.

Ο ποδοσφαιριστής εξήγησε ότι δεν ήταν καθόλου καλός μαθητής και στα 16 του παράτησε το σχολείο και άρχισε να βοηθά τους γονείς τους.

Ο παίκτης μίλησε για τον πατέρα του που είναι σοβαρά άρρωστος.

«Ήμασταν πάρα πολύ δεμένοι. Έχει μια νόσο που είναι παράλυτος, δεν μας θυμάται. Ο μοναδικός που θυμάται είμαι εγώ. Τώρα που λείπω σίγουρα θα είναι στα χαμένα και θα με ψάχνει. Ήμασταν κολλητοί παντού μαζί. Και τη μάνα μου τη λάτρευα αλλά με τον πατέρα μου είχα μια άριστη σχέση, με λάτρευε. Τώρα πάλι με λατρεύει και τον υπεραγαπώ αλλά δεν με καταλαβαίνει. Μετά ξαναχάνεται και δεν μπορώ, υποφέρω».

Όπως είπε πάρα πολύ νωρίς πήγε στη Λευκάδα για να ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο. «Βρέθηκα ένα παιδί 20 χρονών με την κοπέλα μου έγκυο. Μέσα σε όλα αυτά τυχαίνει και αρρωσταίνει η μητέρα μου με καρκίνο. Ταυτόχρονα να τρέχω και τη μητέρα μου, και τη δουλειά και τη μικρή και μέχρι τα 26 μου δεν είχα ζωή. Ήταν μία παράνοια, το άφησα το ποδόσφαιρο. Έβλεπα τη μητέρα μου και έβγαζε την περούκα από τις χημειοθεραπείες και έβλεπα τις μελανιές στα χέρια της. Ήρθε και ο χωρισμός με την κόρη μου, πήγε στην Άρτα και κάθε Παρασκευή πήγαινα να δω το παιδί επί 4 μήνες. Έκανα μια ζωή 50άρη και ήμουν 20. Έπεφταν τούφες από τα γένια μου».

survivor – Σταυρούλα Χρυσαειδή: «Η μαμά μου ήταν έγκυος σε μένα και είχε κανονίσει δύο φορές να κάνει έκτρωση, ώσπου…»

Η ιστορίας της Σταυρούλας Χρυσαειδή ήταν εξίσου δραματική με των συμπαικτών της.

Όπως είπε γεννήθηκε χάρη σε ένα όνειρο.

«Οι γονείς μου δεν είχαν ποτέ πολλά χρήματα. Πιο πολύ δούλευε ο μπαμπάς μου γαιτί η μαμά μου είχε ήδη δυο παιδιά και έμεινε έγκυος σε μένα.

Η μαμά μου είχε κανονίσει δύο φορές να κάνει έκτρωση και ο θεός της το χάλαγε κάθε φορά γιατί κάτι πάθαινε η αδελφή μου.

Ξαφνικά η μαμά του μπαμπά μου -που δεν ήξερε ότι η μαμά μου είναι έγκυος- βλέπει ένα όνειρο τη μαμά της μαμάς μου να της λέει ότι η μαμά μου είναι έγκυος και πρέπει να τη βοηθήσουν.

Γεννήθηκα για κάτι καλύτερο» είπε.

survivor spoiler 30/6: Ο 2ος υποψήφιος – Ποιος κερδίζει τη 2η ασυλία

Σήμερα, όπως διαβάσατε νωρίτερα, η δεύτερη ασυλία πηγαίνει και πάλι στον Αρη…

Δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση είναι ο Στάθης. Πρώτη ήταν η Σταυρούλα…