Survivor spoiler 31/1: «Βόμβα»! Νέα ανατροπή – Αυτοί θα τιμωρηθούν

Survivor spoiler 31/1: «Βόμβα» στο ριάλιτι – Δεν πιάστηκε μόνο μία παίκτρια με κινητό – Δείτε τι συνέβη αλλά και ποιες είναι οι τιμωρίες

Ακολούθησε ένας μαραθώνιος διαβουλεύσεων ανάμεσα στα μέλη της παραγωγής και τον Ατζούν Ιλιτζαλί, ο οποίος ενημερώθηκε -όπως ήταν φυσικό- για τα ευτράπελα στον Αγιο Δομίνικο.

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στον Αγιο Δομίνικο. Διπλή αποβολή!

Εκτός Survivor All Star φέρονται να έχουν ήδη τεθεί όχι μία, αλλά δύο παίκτριες από την ομάδα των Διασήμων, μετά την πρωτοφανή καταγγελία του Νίκου Μπάρτζη, ο οποίος αποκάλυψε πως τις είδε στη ζούγκλα, να έχουν στην κατοχή τους κινητό τηλέφωνο και να επικοινωνούν με Ελλάδα.

Ακολούθησε η έκρηξη των παικτών της Μπλε ομάδας και η απόφασή τους να κατεβούν σε αποχή, μη εκτελώντας καμία απολύτως από τις συμβατικές τους υποχρεώσεις, απαιτώντας από την παραγωγή να προχωρήσει στην αποβολή των παικτριών της Κόκκινης ομάδας, αφού υπήρξε ρητή παραβίαση των κανονισμών.

Ακολούθησε ένας μαραθώνιος διαβουλεύσεων ανάμεσα στα μέλη της παραγωγής και τον Ατζούν Ιλιτζαλί, ο οποίος ενημερώθηκε -όπως ήταν φυσικό- για τα ευτράπελα στον Αγιο Δομίνικο.

Survivor spoiler 31/1: Έξαλλος ο Ατζούν

Ο Τούρκος είναι έξαλλος με τους συνεργάτες του στον Αγιο Δομίνικο για μια σειρά από επιλογές και ενέργειές τους, που είχαν ως αποτέλεσμα να χαθεί πλήρως ο έλεγχος των παικτών στο φετινό Survivor All Star.

Το αποκορύφωμα, λοιπόν, ήταν αυτή η «απόδραση» προς τη ζούγκλα και η προμήθεια κινητού ή κινητών τηλεφώνων προς τις παίκτριες των Διασήμων.

Η απόφαση της παραγωγής, δεν μπορούσε -αυτή τη φορά- να είναι διαφορετική. Και η γνωστοποίησή της θα προκαλέσει… σοκ στο τηλεοπτικό κοινό.

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου και η Κατερίνα Δαλάκα αποτελούν παρελθόν για το Survivor All Star.

Οι δύο παίκτριες φέρονται να ομολόγησαν στις «ανακρίσεις» πως πράγματι ήρθαν μέσω κινητού σε επικοινωνία με τον… έξω κόσμο, με αποτέλεσμα να τηρηθούν οι προβλεπόμενες ποινές και να τεθούν εκτός συνέχειας.

Σαφέστατα πρόκειται για μια εξέλιξη που φέρνει τα πάνω κάτω στο παιχνίδι και θα προκαλέσει αλυσιδωτές αντιδράσεις για τη συνέχεια.

Survivor spoiler 31/1: Στο Παρίσι ο Τριαντάφυλλος

O 45χρονος τραγουδιστής βρίσκεται στην Πόλη του Φωτός και είχε μια απρόσμενη συνάντηση.

Μια σύντομη απόδραση στην γαλλική πρωτεύουσα πραγματοποίησε ο Τριαντάφυλλος Χατζηνικολάου μαζί με την σύζυγό του, Δήμητρα Σιαμπάνη και τον 7χρονο γιο τους, Νικόλα. Ο γνωστός τραγουδιστής και η οικογένειά του βρίσκονται εδώ και λίγα 24ωρα στο Παρίσι όπου απολαμβάνουν τις βόλτες τους και δεν σταματούν να δημοσιεύουν εντυπωσιακά στιγμιότυπα από την Πόλη του Φωτός.

Ο Τριαντάφυλλος πήγε Παρίσι αλλά το μυαλό του είναι στον Άγιο Δομίνικο

Ο 45χρονος πρώην παίκτης του Survivor έχει ενεργή παρουσία στα social media και δημοσιεύει καθημερινά φωτογραφικό υλικό από τη ζωή του. Πριν λίγες ώρες ο καλλιτέχνης δημοσίευσε μερικά Instagram-stories από τη νυχτερινή τους έξοδο κοντά στον Πύργο του Άιφελ και συγκεκριμένα μέσα από το ταξί.

Σε ένα από τα videos που δημοσίευσε ο Τριαντάφυλλος κάνει αναφορά στον Άγιο Δομίνικο λέγοντας χιουμοριστικά πως ο οδηγός του ταξί θυμίζει τους κατοίκους της Δομινικανής Δημοκρατίας.

Γνωστός για τον πηγαίο αυθορμητισμό του, ο «Ντάφι» δεν σταμάτησε να δημοσιεύει videos από το φωτισμένο Παρίσι, τονίζοντας πόσο ενθουσιασμένος είναι για αυτό το ταξίδι και κάνοντας σαν παιδάκι!

Η συνάντηση με τον Γιάννη Βαρδή

O Τριαντάφυλλος συναντήθηκε οικογενειακώς με τον Γιάννη Βαρδή ο οποίος βρίσκεται στο Παρίσι με την σύζυγό του, Νατάσσα Σκαφίδα και δεν δίστασε να βιντεοσκοπήσει τη στιγμή.

«Ωπ, παιδιά ήρθα Γαλλία για να βρω τον Βαρδή», ακούγεται να λέει ο τραγουδιστής στο Instagram-story που πόσταρε.

Ο Γιάννης Βαρδής έκανε ένα μικρό room tour στον Τριαντάφυλλο, δείχνοντάς του την εντυπωσιακή θέα στον Πύργο του Άιφελ.

Ο Τριαντάφυλλος δεν μένει αμέτοχος στις εξελίξεις του Survivor All Star

Σάλος έχει ξεσπάσει τα τελευταία 24ωρα στο ελληνικό Twitter μετά το νέο τρέιλερ του Survivor All Star. Ο Νίκος Μπάρτζης «έριξε βόμβα» λέγοντας πως είδε παίκτη να έχει κινητό και λίγο αργότερα ακούγεται το όνομα της Ασημίνας Χατζηανδρέου.

Ο Τριαντάφυλλος έσπευσε να σχολιάσει τις εξελίξεις στο reality επιβίωσης γράφοντας πως παρόμοια περιστατικά ξενερώνουν το τηλεοπτικό κοινό. Ο «Ντάφι» πέταξε για ακόμη μια φορά τα καρφιά του προς το τηλεοπτικό project που τον έφερε ξανά στο προσκήνιο, ζητώντας έμμεσα να αποβληθεί ο παίκτης που παραβίασε τους κανόνες του παιχνιδιού.

-Ad-