Survivor spoiler 4/4: Απίστευτα πράγματα! Ποιοι κερδίζουν την ασυλία – Οι 4 υποψήφιοι

Survivor spoiler 4/4: Χαμός γίνεται στο ριάλιτι επιβίωσης με την ένταση να έχει αυξηθεί κατακόρυφα – Τι θα δούμε απόψε στις οθόνες

Survivor spoiler 4/4… Διάσημοι και Μαχητές θα πέσουν στον στίβο μάχης για την τελευταία ασυλία της εβδομάδας.

Ποιοι θα είναι οι 4 υποψήφιοι προς αποχώρηση;

Survivor spoiler 4/4: Τι είδαμε εχθές

Στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο του Survivor All Star είδαμε την Ελευθερία Ελευθερίου να εκφράζει την έντονη δυσαρέσκειά της καθώς συζητούσε με τα άλλα κορίτσια της Μπλε Ομάδας την ψηφοφορία στο συμβούλιο.

Οι εντάσεις στο Survivor All Star, συνεχίζονται και στο επίκεντρο βρίσκονται Μαρτίκας, Μπάρτζης και Ελευθερίου. Μάλιστα η Ελευθερία Ελευθερίου στο χθεσινό επεισόδιο αναφέρθηκε στην έντονη δυσαρέσκειά της καθώς συζητούσε με τα άλλα κορίτσια της Μπλε Ομάδας την ψηφοφορία στο συμβούλιο.

«Νιώθω ότι είμαι βάρος. Εγώ άνοιξα την συζήτηση για το θέμα του συμβουλίου. Δεν ήθελα να πω τίποτα στην Ρία για να την προσβάλω. Δεν ήταν προσωπικό και σε καμία περίπτωση δεν ήθελα να την προσβάλω την κοπέλα. Μου είναι πολύ συμπαθής και κάνουμε και παρέα. Απλά ανέφερε την Ρία γιατί ψήφισαν το γυναικείο κομμάτι», είπε αρχικά η Ελευθερία Ελευθερίου στο Survivor με συγκίνηση.

«Επίσης η Στέλλα δέκα αγώνες και δεν είχε φέρει πόντους κι έφερε έναν πόντο χθες και δεν ψηφίστηκε. Εγώ πάντως ψηφίζομαι. Το καταλαβαίνω ότι το κρίνουν συνολικά, όμως εγώ ψηφίζω με βάση ποιοι φέρνουν πόντους στην ομάδα. Φέρνω πόντους στην ομάδα και δεν το αναγνωρίζουν. Ψηφίζουν με βάση ποιος είναι αθλητικός. Δεν έχω να πω κάτι άλλο. Κουράστηκα με όλη αυτήν την διαδικασία», πρόσθεσε η Ελευθερία απογοητευμένη στο Survivor.

«Μία πανούργα Σταυρούλα πάντα χρειάζεται σε μια ομάδα»

Οι κόντρες μεταξύ των παικτών του Survivor All Star δεν έχουν τέλος. Ο τρόπος με τον οποίο ψήφισαν ορισμένοι παίκτες της μπλε ομάδας, ποιον αντίπαλο θα ήθελαν να πάρουν στη δική τους ομάδα, στο επεισόδιο της Δευτέρας 3 Απριλίου, ενόχλησε τον Σπύρο Μαρτίκα ο οποίος τα «έβαλε» με τη Σταυρούλα Χρυσαειδή.

Ο Νίκος Μπάρτζης έδειξε να θέλει η παίκτρια να ενταχθεί στην ομάδα τους και ο φαρμακοποιός, εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του, λέγοντας: «Θα διάλεγες τον Σάκη γιατί θα άφηνες ακέφαλη την κόκκινη ομάδα. Θα διάλεγες τον Σάκη γιατί η Μαριαλένα θα έχανε το στήριγμά της για να φέρνει νίκες. Δεν καταλαβαίνω ότι δυο παίκτες επέλεξαν τη Σταυρούλα. Ο Νίκος, είναι πολύ κοντά με τη Σταυρούλα και σαφώς την επέλεξε γιατί θα τη χρειαζόταν για στήριγμα για την πορεία του στο παιχνίδι και θα την ήθελε κοντά του. Μια πανούργα Σταυρούλα πάντα χρειάζεται σε μια ομάδα».

Στην πορεία των όσων είπε στην κάμερα του ριάλιτι επιβίωσης, ο Σπύρος Μαρτίκας πρόσθεσε, ότι: «Από την άλλη, ο Μάριος δεν ήθελε τον Σάκη. Γιατί να μη θέλει τον Σάκη στην ομάδα μας ο Μάριος; Γιατί να μη θέλει να νικάει και να παίρνει πόντους η ομάδα μας;».

Survivor spoiler 4/4: Απίστευτα πράγματα! Ποιοι κερδίζουν την ασυλία – Οι 4 υποψήφιοι

Όπως όλα δείχνουν οι Διάσημοι θα κάνουν το 3 στα 3 στις ασυλίες καθώς θα κερδίσουν και σήμερα.

Οι μαχητές θα πάνε στο συμβούλιο να ψηφίσουν και εκεί, σύμφωνα με τις πληροφορίες, θα επιλέξουν την Ρία Κολοβού.

Έτσι οι 4 υποψήφιοι προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα είναι οι: Ρία Κολοβού, Ελευθερία Ελευθερίου, Σπύρος Μαρτίκας και Νίκος Μπάρτζης