survivor spoiler 4/5: Αυτη η ομαδα κερδιζει σημερα – Αποχωρηση ανατροπή!

survivor spoiler 4/5: Σημερα εχουμε αποχωρηση αλλα και αγωνισμα για επαθλο για τους νικητες. Ποια ομαδα θα κερδισει; Ποιος παικτης αποχωρει;

Τι αναμενεται να δούμε απόψε το βράδυ στον ΣΚΑΪ; Διπλό ενδιαφέρον με έπαθλο αλλά και αποχώρηση!

Survivor: Δύο παίκτες παραβίασαν βασικό κανόνα του παιχνιδιού

Ο Γιώργος Λιανός έκανε γνωστό σε όλους τους παίκτες πως κάποιοι παραβίασαν έναν από τους πιο σημαντικούς κανονισμούς του ριάλιτι.

Πιο συγκεκριμένα αποκάλυψε πως ο Άρης και ο Τάλα, ήρθαν σε επικοινωνία με κάποιον ντόπιο, χωρίς να έχει γίνει γνωστό το αντάλλαγμα και κατάφεραν να επικοινωνήσουν με κινητό τηλέφωνο με τους δικούς τους ανθρώπους την ίδια ώρα που όλοι οι υπόλοιποι παίκτες αγωνίζονται προκειμένου να κερδίσουν το έπαθλο επικοινωνίας.

«Ένας από τους πιο σημαντικούς κανόνες παραβιάστηκε. Ο Άρης Σοϊλέδης και ο Ταλάντσεβ επικοινώνησαν με τους δικούς ανθρώπους. Για αυτούς τους παίκτες της μπλε ομάδας θα υπάρξει ποινή. Στα επόμενα τρία έπαθλα που θα κερδίσει η ομάδα τους, οι δυο παίκτες αυτοί δεν θα συμμετέχουν», είπε ο παρουσιαστής με τους δυο παίκτες να αποδέχονται την ποινή.

Ο Άρης Σοϊλέδης πήρε τον λόγο και ανέφερε πως επειδή γνωρίζει ισπανικά, μίλησε με έναν ντόπιο και του έδωσε το τηλέφωνο για να πάρει τη γυναίκα του και να μάθει αν είναι καλά και πως δεν μίλησε ο ίδιος μαζί της.

Να υπενθυμίσουμε πως την ίδια ποινή είχε δεχθεί στο φετινό Survivor ο Γιάννης Τσολάκης στις αρχές, όταν και είχε πιει καφέ που βρήκε από την παραγωγή.

Survivor: Η απάντηση της Μαρίας Αντωνά για την επικοινωνία με τον Άρη Σοϊλέδη

Στο χθεσινό (2/5) επεισόδιο του Survivor, ο Γιώργος Λιανό ανακοίνωσε ποινή για τον Άρη και τον Τάλα, καθώς επικοινώνησαν με ανθρώπους τους στην Ελλάδα.

«Ένας από τους πιο σημαντικούς κανόνες παραβιάστηκε. Ο Άρης Σοϊλέδης και ο Ταλάντσεβ επικοινώνησαν με τους δικούς ανθρώπους. Για αυτούς τους παίκτες της μπλε ομάδας θα υπάρξει ποινή. Στα επόμενα τρία έπαθλα που θα κερδίσει η ομάδα τους, οι δυο παίκτες αυτοί δεν θα συμμετέχουν», είπε ο παρουσιαστής με τους δυο παίκτες να αποδέχονται την ποινή.

Ο Άρης Σοϊλέδης πήρε τον λόγο και ανέφερε πως επειδή γνωρίζει ισπανικά, μίλησε με έναν ντόπιο και του έδωσε το τηλέφωνο για να πάρει τη γυναίκα του και να μάθει αν είναι καλά και πως δεν μίλησε ο ίδιος μαζί της. Οι χρήστες του Twitter μετά τα όσα έγιναν, τα έβαλαν με τον Άρη Σοϊλέδη, ζητώντας μέχρι και την αποβολή του από το παιχνίδι, ενώ η… μπάλα πήρε και τη συντροφό του.

Το πρωί της Τρίτης (3/5) και στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα», η Μαρία Αντωνά, σύντροφος του Άρη, έδωσε τη δική της απάντηση. Σύμφωνα με όσα ανέφερε η μελαχρινή καλλονή, εκείνη δεν είχε καμία επικοινωνία με τον παίκτη της μπλε ομάδας, ενώ μεταξύ άλλων τόνισε:

«Γιατί πρέπει να λογοδοτώ για ότι γίνεται; Είναι απίστευτο αυτό που συμβαίνει και στα social media. Δεν είμαι μέσα στο παιχνίδι. Δεν έχω μιλήσει άσχημα για κανέναν παίκτη. Προσπαθώ να έχω μια ουδέτερη θέση. Όταν βγει ο Άρης φαντάζομαι πως έχει να δώσει πολλές απαντήσεις. Και γι αυτό που κατηγορείται τώρα, αλλά και γι’ αυτό που λένε οι συμπαίκτες του πως έχει συνάψει σχέση με τη Σοφιάννα».

survivor spoiler 4/5: Αυτη η ομαδα κερδιζει σημερα

Η ομάδα που κερδίζει σήμερα το έπαθλο είναι η μπλε!

survivor spoiler 4/5: Αποχωρηση ανατροπή σημερα!

Ο χαμός των τελευταίων ημερών στο Survivor θα συνεχιστεί και σήμερα, καθώς στο trailer είδαμε πως Τάκης και Άρης έρχονται πάλι σε έντονη αντιπαράθεση. Είναι ξεκάθαρο πλέον πως ο μισθοφόρος θέλει να κάνει τα πάντα για να φύγει ο ποδοσφαιριστής από το παιχνίδι, αλλά και η υπόλοιπη ομάδα για να φύγει ο Τάκης.

Οι «μπλε» έχασαν και τους δύο αγώνες ασυλίας της εβδομάδας και στη διαθεσιμότητα του τηλεοπτικού κοινού τέθηκαν οι Τάκης, Βρισηίδα και Σοφιάννα. Η τελευταία έχει «ακούσει» πολλά στα social media το τελευταίο διάστημα για τη συμπεριφορά της και μετά την «επίθεση» στον Τάκη και από την αρχή ήταν το μεγάλο φαβορί για αποχώρηση. Και αυτό τελικά θα συμβεί.

Από το Survivor θα αποχωρήσει την Τετάρτη (4/5) η Σοφιάννα και αναμένουμε με μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε τι θα συμβεί στο συμβούλιο αλλά και το τι θα πει η ίδια στις πρώτες της δηλώσεις, όταν μάθει για όλα όσα ακούγονται περί φλερτ με τον Άρη.