Survivor spoiler 5/2: Έδωσε «στεγνά» Δαλάκα, Ασημίνα και Ατζούν!

Survivor spoiler 5/2: Συνεχίζονται τα παρατράγουδα με τα κινητά – Κανείς δεν ξέρει ακόμα τι θα συμβεί με Δαλάκα και Ασημίνα

Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος-μισθοφόρος αποκάλυψε γιατί δεν έχουν επιστρέψει ακόμη οι δύο παίκτριες

Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος είναι ο τελευταίος παίκτης που αποχώρησε από το «Survivor All Star». Φανερά εκνευρισμένος, δεν θέλησε να χαιρετήσει τους συμπαίκτες του ενώ -όταν πήρε το κινητό στα χέρια του- έκανε μία ανάρτηση που παρομοίαζε το πρότζεκτ με το τσίρκο Μεντράνο.

Survivor spoiler 5/2: Τι αποκάλυψε

Επιστρέφοντας στην Ελλάδα, ξεκαθάρισε -μέσα από το προφίλ του στο Instagram- ότι θα πει τα πάντα για Κατερίνα Δαλάκα και Ασημίνα Χατζηανδρέου. Όπως και έκανε! Το μεσημέρι της Κυριακής, με ένα story στο δημοφιλές μέσο δικτύωσης, είπε: «Ο Ατζούν δε θα πάει σήμερα, αλλά Δευτέρα ή Τρίτη, και θα μιλήσει με τα κορίτσια και όχι μόνο. Η ποινή που πρότεινε ήταν να μην φάνε 5 έπαθλα αλλά κανείς από τους 5 τους συγκεκριμένους παίκτες που ρώτησε δε δέχτηκε και πολύ πιθανό να θέλει να τους αλλάξει γνώμη».

Η δήλωση του μισθοφόρου βάζει λάδι στη φωτιά και στην έντονη φημολογία που υπάρχει και θέλει τον Τούρκο παραγωγό να σκέφτεται να επαναφέρει τις δύο παίκτριες στο «Survivor All Star».

Όπως αποκαλύφθηκε, το πρωί της Κυριακής, και μέσα από την εκπομπή «Open Weekend», ο Χρήστος Δάντης δεν έχει μιλήσει καν με την αγαπημένη του. Το κινητό της παραμένει κλειστό και αυτό δημιουργεί πολλά ερωτηματικά. Μέσα από την ίδια εκπομπή, ακούστηκε ότι είναι πλέον εξαιρετικά πιθανό η αρχική απόφαση να αρθεί και οι αθλήτριες να ξαναμπούν στον παιχνίδι.

Οι δύο κοπέλες χρησιμοποιούν ως δικαιολογία ότι το κινητό δεν ήταν δικό τους και ειδικά η Δαλάκα στο ότι δεν έκανε χρήση αυτού.

Αν σε αυτά συνυπολογίσουμε το ότι αρκετές ημέρες μετά και καμία εκ των δύο δεν έχει δώσει σημάδια ζωής, τα σενάρια πληθαίνουν. Αυτό σημαίνει, πάντως, ότι οι αντιδράσεις θα είναι πολλές από τους συμπαίκτες τους καθώς όλοι θεώρησαν δίκαιη την αποβολή τους και την απομάκρυνση από το ριάλιτι επιβίωσης.

«Κάποιοι στο Survivor αξίζουν τον χαρακτηρισμό του τσίρκου»

“Μπήκα στον πειρασμό να κάνω repost τη δημοσίευση του Κώστα Αναγνωστόπουλου με το τσίρκο για το Survivor” παραδέχεται ο Περικλής Κονδυλάτος.

Καλεσμένος στο πάνελ της εκπομπής Open Weekend βρέθηκε το πρωί της Κυριακής ο Περικλής Κονδυλάτος.

Ο γνωστός σχεδιαστής κοσμημάτων και πρώην παίκτης του Survivor έκανε μία… ιδιαίτερη στυλιστική εμφάνιση στο πρωινό του ΟΡΕΝ από αυτές που τον έχουμε συνηθίσει να κάνει.

«Μπήκα στον πειρασμό να κάνω repost τη δημοσίευση του Κώστα Αναγνωστόπουλου με το τσίρκο» αποκάλυψε ο Περικλής Κονδυλάτος για την επίμαχη ανάρτηση του Μισθοφόρου και πρόσθεσε: «Δεν το έκανα όμως. Λέω, εντάξει, θα φανεί πολύ μεγάλη κακία».

«Δεν το λέω για το πρόγραμμα. Κάποιοι αξίζουν αυτόν τον χαρακτηρισμό του τσίρκου. Δεν είναι όλοι, είναι μερικά παιδιά που τα σέβομαι και τα εκτιμώ πολύ αλλά κάποιοι άλλοι άνθρωποι αποδομήθηκαν πλήρως στα μάτια μου και στα μάτια του κοινού» σημειώνει ο πρώην παίκτης του Survivor.

«Έχω συνεργαστεί με αυτούς τους ανθρώπους, μου ‘χουν δώσει κάποια χρήματα και υποτίθεται ότι έχω πάει εκεί με τη συναίνεσή μου, γνωρίζοντας ότι αυτό το πρόγραμμα έχει κάποιους κανόνες και ίσως αισθανθώ ότι αδικούμαι. Δεν συμφωνώ με αυτή τη στάση. Πρέπει να τιμούμε τις συνεργασίες μας» τόνισε αργότερα ο Περικλής Κονδυλάτος για την παραγωγή του Survivor.

«Ταυτίστηκα όσον αφορά κάποιους παίκτες. Έχουμε δικαίωμα να πούμε ότι κάποιοι άνθρωποι δεν μας… κάνουν» είπε κλείνοντας ο Περικλής Κονδυλάτος, παραδεχόμενος ότι ζήλεψε το συγκεκριμένο post του Κώστα Αναγνωστόπουλου για το reality επιβίωσης.

Survivor spoiler 5/2: Ο Τάκης τα βάζει με Γκότση και Μπόγδανο

Η ένταση δεν λείπει από το «Survivor All Star» και έτσι το αποψινό (05/02) επεισόδιο που θα προβληθεί στις 21:00, στον ΣΚΑΪ, δεν αποτελεί εξαίρεση όπως φαίνεται από το τρέιλερ που κυκλοφόρησε.

Έτσι, στο τρέιλερ φαίνεται ο Τάκης Καραγκούνιας να τα βάζει με τους δύο… Ηλίες της ομάδας του, δηλαδή με τον Ηλία Γκότση και τον Ηλία Μπόγδανο, κατηγορώντας τους πως δεν κάνουν δουλειές. Χαρακτηριστικά, ο μοναδικός μισθοφόρος των «Μαχητών» πια είπε: «Δεν είναι δυνατόν να πάω να τους καλέσω εγώ για να έρθουν να κάνουν μία δουλειά».

Από την πλευρά του, ο Ηλίας Γκότσης τόνισε: «Μ’ αρέσει, όποιος θέλει να μου πει κάτι, να μου το πει μπροστά μου». Επίσης, ο Ηλίας Μπόγδανος φαίνεται να λέει στο τρέιλερ: «Δεν είναι ωραίο να περιμένεις στη γωνία για να πεις πάντα…».

Όσον αφορά στο αγώνισμα για την πρώτη εβδομαδιαία ασυλία, οι «Διάσημοι» και οι «Μαχητές» θα περάσουν έναν δύσκολο στίβο μάχης. Πάντως, στο Συμβούλιο του Νησιού, ο Νίκος Μπάρτζης επιτίθεται λεκτικά στον Τάκη Καραγκούνια για το γεγονός πως δεν τήρησε το fair play, με τους δύο να έρχονται σε πολύ έντονη αντιπαράθεση. Μάλιστα, ο μισθοφόρος χαρακτήρισε ως «αστείο» τον αγρότη των «Διάσημων».