Survivor spoiler 5/2: Η ανατροπή που δεν περίμενε κανείς – Επιστρέφουν;

Survivor spoiler 5/2: Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο ριάλιτι – Όλα βρίσκονται στον «αέρα» σχετικά με την Δαλάκα και την Ασημίνα

Survivor spoiler 5/2. Ο Ατζούν θα βρεθεί στον Άγιο Δομίνικο σήμερα και όπως λένε οι πληροφορίες… όλα είναι ανοιχτά!

Άγνωστο παραμένει το μέλλον της Κατερίνας Δαλάκα και της Ασημίνας Χατζηανδρέου στο Survivor All Star με τις εξελίξεις να τρέχουν.

Τρέχουν οι εξελίξεις στο Survivor All Star, καθώς το μέλλον της Κατερίνας Δαλάκα και της Ασημίνας Χατζηνδρέου στο ριάλιτι επιβίωσης δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα, μετά την αποκάλυψη του Νίκου Μπάρτζη ότι χρησιμοποιούσαν κινητό στο δάσος.

Ενώ ο Γιώργος Λιανός στο έκτακτο συμβούλιο του νησιού που πραγματοποιήθηκε μετά τις αποκαλύψεις, ανακοίνωσε ότι οι δύο παίκτριες των Διάσημων τίθενται αυτόματα εκτός Survivor, δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα ποιο θα είναι το μέλλον τους.

Μετά τις αποκαλύψεις για το κινητό δεν έχουν εμφανιστεί σε κανένα πλάνο, αλλά ούτε έχει γίνει κάποια αναφορά ότι επιστρέφουν στην Ελλάδα. Οι πληροφορίες που διαρρέουν καθημερινά θέλουν τόσο την Κατερίνα όσο και την Ασημίνα να παραμένουν στον Άγιο Δομίνικο.

Οι δύο παίκτριες είναι απομονωμένες και δεν έχουν καμία επικοινωνία με τους συμπαίκτες τους αλλά ούτε και με τον έξω κόσμο. Μάλιστα, σύμφωνα με την εκπομπή «Γεια σου» στον ΣΚΑΪ, σήμερα ο Ατζούν Ιλιτζαλί θα πάει εσπευσμένα στον Άγιο Δομίνικο για να μιλήσει με τις δύο κοπέλες.

Όπως είχε γίνει γνωστό άλλωστε, ο Τούρκος παραγωγός είχε συναντηθεί με όλους τους παίκτες πριν ταξιδέψουν για τον Άγιο Δομίνικο και τους είχε τονίσει ότι θα είναι ανένδοτος σε παραπτώματα που έχουν να κάνουν με την επικοινωνίας. Μάλιστα, οι παίκτες είχαν δεχθεί όσα τους είχε πει.

Παρόλα αυτά, το ταξίδι του Ατζούν στον Άγιο Δομίνικο για να πει με τις Κατερίνα Δαλάκα και Ασημίνα Χατζηανδρέου δεν αποκλείεται να φέρει την μεγάλη ανατροπή και να δώσει συγχωροχάρτι στις δύο παίκτριες, πιθανότατα με μια μικρότερη τιμωρία.

Survivor spoiler 5/2:

Survivor spoiler 5/2: Κώστας Αναγνωστόπουλος – Η σχέση με την κόρη του γνωστού τραγουδιστή

Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος αποχώρησε από το Survivor All Star και δεν έκρυψε καθόλου τη δυσαρέσκεια του για την αποχώρηση του. Ωστόσο σαν βόμβα έσκασε η αποκάλυψη πως βρίσκεται σε σχέση με κόρη γνωστού τραγουδιστή.

Η αποχώρηση του Κώστα Αναγνωστόπουλου από το «Survivor All Star» και η δυσαρέσκεια του παίκτη σχολιάστηκε το πρωί του Σαββάτου στην εκπομπή «Γεια σου». Μάλιστα δημοσιογράφος της εκπομπής αποκάλυψε, ότι ο γνωστός ως Μισθοφόρος, είναι ζευγάρι με την Ιλένια Ουίλιαμς.

«Δύο του μήνα αποχώρησε και δύο του μήνα έχει γενέθλια η Ιλένια Ουίλιαμς. Πώς τα φέρνει η ζωή; Είναι ζευγάρι. Δεν το ήξερες; Με κοινούς φίλους που έχουμε μιλήσει έχουν κάνει εξόδους μαζί, τον παρακολουθούσε» είπε ο δημοσιογράφος με τη Νάνσυ Παραδεισανού να προσθέτει: «Μετά το τέλος της σχέσης της με τον Δημήτρη δεν έχει απασχολήσει με την προσωπική της ζωή. Δεν θέλει να δώσει έκταση στη σόουμπιζ για την προσωπική της ζωή».

Μέχρι πρότινος ήταν γνωστό πως οι δυο τους διατηρούσαν μια φιλική σχέση.

Η αποκάλυψη για την σχέση του Κώστα Αναγνωστόπουλου

O Κώστας Αναγνωστόπουλος μάλιστα, ήταν από τους ανθρώπους που βρέθηκε στο πλευρό της Ιλένια Ουίλιαμς, όταν έφυγε από τη ζωή ο πατέρας της, Ρόμπερτ Ουίλιαμς. Εμφανίστηκε και στην κηδεία που έγινε στις 23 Αυγούστου στην Αγγλικανική Εκκλησία του Αγίου Παύλου.

Ερωτευμένος ο Κώστας Αναγνωστόπουλος: Αποκαλύφθηκε πως είναι ζευγάρι με την Ιλένια Ουίλιαμς
Η Ιλένια Ουίλιμς υπήρξε ζευγάρι με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο για πέντε χρόνια. Το ζευγάρι συγκατοικούσε, ενώ είχε συνεργαστεί τηλεοπτικά στην εκπομπή «Spata Live» στον ΑΝΤ1 για μία χρονιά. Το καλοκαίρι του 2019 ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους. Ωστόσο, οι δυο τους έχουν καταφέρει να έχουν μία καλή σχέση, μάλιστα, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος είχε πάει στην κηδεία του πατέρα της Ιλένια Ουίλιαμς, Ρόμπερτ.

Survivor spoiler 5/2: Η απάντηση όλο αιχμές για το Survivor All Star

Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος επέστρεψε στην Ελλάδα από το τον Άγιο Δομίνικο μετά την αποχώρησή του από το Survivor All Star. Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης έκανε μερικές δηλώσεις στους δημοσιογράφους, οι οποίες προκάλεσαν αίσθηση.

Αρχικά, ο Κώστας Αναγνωστόπουλος δήλωσε:

«Όχι καλέ ήθελα να φύγω, ήμουν κουρασμένος και νύσταζα. Τους είχα αποχαιρετήσει από πριν. Δεν πάτε εσείς στο τσίρκο παιδιά; Εγώ δεν πάω. Δεν μου αρέσουν αυτά με τα ζώα καθόλου… οπότε. Πολλά ξέρω»

Σε ερώτηση για το αν υπάρχουν κινητά στο παιχνίδι, ο ίδιος απάντησε:

«Δεν ξέρω. Θα δούμε παιδιά. Ε θα βγω στον ΣΚΑΙ. Όλα καλά κι όλα τέλεια»

-Ad-