Survivor spoiler ασυλία 29/3: Οριστικό! Αυτή η ομάδα κερδίζει την 1η ασυλία

Survivor Spoiler 5/3: Αποκάλυψη «βόμβα» για το πάρτι της ένωσης

Survivor Spoiler 5/3: Αποκάλυψη «βόμβα» – Ποιος θα τραγουδήσει στο πάρτι της ένωσης.

Ο Τούρκος παραγωγός έβαλε πριν δύο βδομάδες τον πρώην της Μαριαλένας μαζί με τη Χριστίνα Κεφαλά στη μπλε ομάδα, δημιουργώντας ίντριγκες και εντάσεις στο παιχνίδι.

Αποκορύφωμα ήταν ο τσακωμός του Σάκη με τους Τζέιμς και Νίκος που λίγο έλειψε να πιαστούν στα χέρια. Υπάρχει όμως και παρασκήνιο σε αυτόν τον καβγά που δεν το έδειξαν ποτέ οι κάμερες…

Survivor Spoiler 5/3: Αποκάλυψη «βόμβα» – Ποιος θα τραγουδήσει στο πάρτι της ένωσης

Ας πάμε τώρα στην αποκάλυψη που έκανε η εκπομπή «Ευτυχείτε» στο πρωί της Παρασκευής (5/3). Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής, ο Ατζούν έχει κάνει πρόταση στον Γιώργο Λιβάνη για να τραγουδήσει στο πάρτι της ένωσης. Και για όσους δεν γνωρίζουν, ο τραγουδιστής είναι ο νυν σύντροφος της Μαριαλένα, όπως και ο ίδιος επιβεβαίωσε στον Νίκο Μουτσινά.

Αν συμβεί κάτι τέτοιο, τότε δεν θα μιλάμε για Survivor αλλά για επεισόδιο βγαλμένο από την «Τόλμη και γοητεία», υπάρχει όμως ένα μεγάλο εμπόδιο που σίγουρα είναι δύσκολο να ξεπεραστεί.

Όπως δήλωσε ο Γιώργος Λιβάνης στον Νίκο Μουτσινά, φοβάται τα αεροπλάνα, οπότε φαντάζει δύσκολο να κάνει το ταξίδι για Άγιο Δομίνικο. Βέβαια ποτέ δεν πρέπει να λέμε ποτέ…

-Ad-