Survivor spoiler 5/4: Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα – Αυτός αποχωρεί;

Survivor spoiler 5/4: Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα το έπαθλο επικοινωνίας, ποιος παίκτης φαβορί για αποχώρηση αύριο;

Ποιος κερδίζει και το έπαθλο επικοινωνίας της εβδομάδας;

Το Survivor All Star έχει μετατραπεί σε παράσταση για έναν ρόλο.

Survivor spoiler 5/4: Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα

Σύμφωνα με πληροφορίες κερδίζουν οι διάσημοι.

Survivor spoiler 5/4: Αυτός αποχωρεί;

Οι Διάσημοι κάνουν για δεύτερη σερί εβδομάδα το 3-0 και οδηγούν τους Μαχητές στο Συμβούλιο του Νησιού για να αναδείξουν και τέταρτο υποψήφιο για αποχώρηση.

Ηδη, πρώτη υποψήφια είναι η Ελευθερία Ελευθερίου, δεύτερος θα αναδειχθεί απόψε ο Νίκος Μπάρτζης και τρίτος ο Σπύρος Μαρτίκας.

Τέταρτη υποψήφια για αποχώρηση θα ψηφιστεί την Τρίτη η Ρία Κολοβού.

H Ελευθερίου είναι εκείνη που αποχωρεί.

«Πόλεμος» ανάμεσα σε Βρισηίδα Ανδριώτου και Μαίη

Βρισηίδα Ανδριώτου και Μαίη Εμμανουηλίδου μπορεί να μην είναι πλέον στο Survivor ωστόσο απασχολούν και έξω από αυτό αφού η κόντρα μεταξύ τους καλά κρατεί.

Πριν από μερικές ημέρες οι δυο τους αντάλλαξαν πυρά μέσα από το twitter και αφορμή στάθηκε μια ανάρτηση του Τζέιμς Καφετζή, ο οποίος έγραψε ότι δεν υπάρχει διαγωνιζόμενος που να μην έχει κλέψει ή δεν έχει πληρώσει με σκοπό να βρει να φάει, αναφερόμενος στην αποβολή Γκότση και Πιλίδη.

Μέρος στη συζήτηση κάτω από το ποστ πήραν η Κάτια Ταραμπάνκο, ο Άρης Σοϊλέδης και η Βρισηίδα Ανδριώτου, οι οποίοι έκαναν αποκαλύψεις για τα όσα έγιναν στο Survivor 2022.

Τότε η Μαίη Εμμανουηλίδου με τη σειρά της απάντησε στη Βρισηίδα Ανδριώτου: «Μίλησες εσύ για αφεντικά… που έχεις γράψει καλά την ιστορία σου και στην Θεσσαλονίκη και στην Αθήνα.. μην ξεχνάς ότι ερχόμαστε από τις ίδιες πόλεις».

Αυτό πυροδότησε τη Βρισηίδα η οποία έχει στείλει ήδη εξώδικο στη Μαίη.

Συγκεκριμένα στις 31 Μαρτίου το εξώδικο αναφέρει:

«Την 27/03/2023, στον ιστοχώρο κοινωνικής δικτύωσης “twitter”, και σε διάλογο που είχα με άλλους χρήστες σχετικά με τα τεκταινόμενα στο παιχνίδι “survivor”, παρενέβητε στη συζήτηση και με σκαιό τρόπο απευθυνθήκατε προς το πρόσωπό μου λέγοντάς μου επι λέξει με το tweet σας την 20.11 μ.μ : “Μίλησες εσύ για αφεντικά… που έχεις γράψει καλά την ιστορία σου και στην Θεσσαλονίκη και στην Αθήνα…μην ξεχνάς ότι ερχόμαστε από τις ίδιες πόλεις” κλείνοντας την φράση σας με ένα πονηρό κλείσιμο του ματιού.

Με την φράση σας αυτή θέλατε να με θίξετε δημόσια, αφού η αναφορά σας αυτή Ευθέως αμφισβητεί την ηθική μου αφήνοντας υπονοούμενα για εμένα και τον πρότερο βίο μου, τόσο στη γενέτειρα μου την Θεσσαλονίκη, όσο και στην Αθήνα, και μάλιστα δημόσια, ενώπιον χιλιάδων χρηστών. Η φράση σας αυτή ανηπαρήχθη σε πολλά site και μάλιστα απομονωμένη από τον υπόλοιπο διάλογο που είχαμε, γεγονός που μου προξένησε μεγάλη βλάβη», αναφέρει χαρακτηριστικά το εξώδικο.

Η Βρισηίδα Ανδριώτου φέρεται να έχει καλέσει την πρώην παίκτρια να ανακαλέσει δημόσια εντός τριών ημερών από τη μέρα που θα λάβει το εξώδικο, αλλιώς θα στραφεί τόσο ενώπιον των Ποινικών Δικαστηρίων υποβάλλοντας μήνυση εναντίον της για συκοφαντική δυσφήμιση, όσο και ενώπιον των Πολιτικών Δικαστηρίων ασκώντας αγωγή εναντίον της, αξιώνοντας χρηματική ικανοποίηση για ηθική βλάβη.