Survivor Spoiler 5/6: Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα – Οι υποψήφιοι

Survivor Spoiler 5/6: Πρώτος αγώνας ασυλίας σήμερα. Ποια ομάδα κερδίζει. Οι υποψήφιοι προς αποχώρηση…

Με τη σύνηθη μορφή, δηλαδή ομαδικά αγωνίσματα και ασυλίες, συνεχίζεται το Survivor All Star και αυτήν την εβδομάδα, πιθανότατα τελευταία πριν τη μετατροπή του παιχνιδιού σε ατομικό.

Διάσημοι και Μαχητές, 4 εναντίον 6 αντίστοιχα, μετά την αποχώρηση του Τάκη Καραγκούνια, μπήκαν και πάλι στους στίβους μάχης και ξεκίνησαν τη μάχη για την αποφυγή της επόμενης αποχώρησης.

Ολα δείχνουν ότι και πάλι θα πάμε στο ίδιο μοτίβο με τη διεξαγωγή δύο ασυλιών.

Ηδη, στον Αγιο Δομίνικο έχει ολοκληρωθεί η πρώτη ασυλία με το αποτέλεσμα να χαρακτηρίζεται φυσιολογικό μετά τη νέα ανατροπή ισορροπιών που προκάλεσε η αποχώρηση του Τάκη Καραγκούνια.

Survivor Spoiler 5/6: Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που έρχονται από τον Αγιο Δομίνικο, οι Μαχητές κερδίζουν την πρώτη ασυλία.

Survivor Spoiler 5/6: Οι υποψήφιοι

Οι Διάσημοι γνωρίζουν την ήττα και οδηγούνται σε ψηφοφορία για ανάδειξη υποψηφίου προς αποχώρηση που φυσικά είναι ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

«Από εκεί που δεν ήθελε τον Σάκη η μαμά της Μαριαλένας, τώρα ζητά εγγόνι»

Την μεγάλη χαρά να δούνε από κοντά τους γονείς τους είχαν οι παίκτες του Survivor. Χαρακτηριστική ήταν η στιγμή που η μητέρα της Μαριαλένας Ρουμελιώτη την ρώτησε αν θα κάνουν εγγονάκι μαζί με τον Σάκη Κατσούλη. Η Μπέττυ Μαγγίρα σχολίασε μέσα από το Ποιος είναι πρωινιάτικα:

«Η μαμά της Μαριαλένας από εκεί που έβγαινε πρόπερσι κι έλεγε κι ήταν έξαλλη… Βέβαια είχαν χωρίσει, υπήρχε ένταση στο ζευγάρι και δεν τον ήθελε τον Σάκη. Tώρα ζήτησε μέχρι κι εγγόνι. Να περιορίσεις τα νευράκια σου.»

Ο Δημήτρης Μακαλιάς συνέχισε παρακάτω: «Είμαι σίγουρος ότι η μαμά τον βλέπει και νικητή. Ρε παιδί μου πρόσεχέ τον να είναι καλά κι αυτός. Πρόσεχε και τον εαυτό σου, αλλά πρόσεχε λίγο τον άνθρωπο που πάει τελικό κα για να είναι νικητής. Ηρέμησε. Να μην τον μπουστάρει λίγο; Ε θα πει ότι θα είναι ο νικητής. Δεν θέλω να το πω έτσι. Ακούστηκε πολύ σκληρό. Το λέω για την δουλειά, μα είσαι καλός στην δουλειά σου κι όχι για τα λεφτά. Τα παιδιά είναι στα 210 χιλιάρικα κι ένα αυτοκίνητο φέτος.».

-Ad-