Survivor spoiler 5/7: Η αποχώρηση στον ημιτελικό – Ποιος αποχωρεί;

Survivor spoiler 5/7: Η σημερινή αποχώρηση, για να μείνει η τελική τριάδα. Τα τελευταία δεδομένα για το ποια θα είναι η απόφαση του κοινού…

Δύο παίκτες υποψήφιοι, ένας θα καταφέρει να είναι στον αυριανό τελικό…

Survivor: Σήμερα ο μεγάλος ημιτελικός – Οι τέσσερις φιναλίστ και όλα όσα θα δούμε

Η αντίστροφη μέτρηση για τον φετινό ημιτελικό του Survivor έχει ξεκινήσει, με τους τηλεθεατές να ανυπομονούν για τους τελευταίους «στίβους μάχης» του παιχνιδιού.

Η αγωνία τόσο των παικτών όσο και των τηλεθεατών θα χτυπήσει κόκκινο επί ελληνικού εδάφους, με τον Ημιτελικό και τον μεγάλο Τελικό να πραγματοποιούνται στο ανοιχτό θέατρο του Άλσους Βεΐκου στο Γαλάτσι, στις 5 και 6 Ιουλίου, αντίστοιχα.

Οι τέσσερις παίκτες αποχαιρετούν συγκινημένοι τον τόπο που τους φιλοξένησε για τόσο μεγάλο διάστημα: την παραλία και την καλύβα που γέλασαν, έκλαψαν πείσμωσαν, άλλαξαν…

Ο Γιώργος Λιανός το βράδυ της Τρίτης 5/7 θα υποδεχτεί τους τέσσερις φιναλίστ που έφτασαν στην Ελλάδα υπό άκρα μυστικότητα για τον επίλογο του reality επιβίωσης.

Οι Survivors, μετά από πολλούς μήνες, θα έχουν κοντά τους αγαπημένους συγγενείς αλλά και όλους τους παίκτες με τους οποίους συμβίωσαν στον Άγιο Δομίνικο!

Survivor spoiler 5/7: Oι παίκτες που βρίσκονται στον Ημιτελικό

Το βράδυ της Κυριακής 3/7 η Σταυρούλα Χρυσαειδή ήταν η τελευταία παίκτρια που αποχώρησε από το Survivor, αφού δεν κατάφερε να συγκεντρώσει τις περισσότερες ψήφους του κοινού.

Μετά την αποχώρηση της Σταυρούλας, ο Άρης Σοϊλέδης, η Ασημίνα Χατζηανδρέου, η Μαίη Εμμανουηλίδου και ο Στάθης Σχίζας σχηματίζουν την τελική τετράδα του φετινού Survivor, η οποία φτάνει στον ημιτελικό της Τρίτης 5 Ιουλίου, εκεί όπου οι τέσσερις θα μείνουν τρεις.

Η βραδιά του ημιτελικού

Μετά από 6 μήνες στον Άγιο Δομίνικο oι εναπομείναντες παίκτες αναμένεται να φτάσουν στο ανοιχτό θέατρο του Άλσους Βεΐκου φορώντας τα ρούχα που τους έχουμε συνηθίσει και εκεί θα συναντήσουν τόσο τους παίκτες που έχουν ήδη αποχωρήσει αλλά και τους συγγενείς τους. Όλοι μαζί θα θυμηθούν ξανά, τις πιο συγκινητικές στιγμές της διαδρομής τους, τις δυσκολίες, τις χαρές, τις επιτυχίες και τα μεγάλα έπαθλα!

Ο Άρης Σοϊλέδης, η Ασημίνα Χατζηανδρέου, η Μαίη Εμμανουηλίδου και ο Στάθης Σχίζας διεκδικούν τα τρία, πολυπόθητα, εισιτήρια για τον τελικό. Αναμνήσεις, συζητήσεις και παιχνίδια μπλέκονται γλυκά προσφέροντας γέλιo αλλά και συγκίνηση.

Ποιους θα στηρίξουν οι τηλεθεατές περνώντας τους στον τελικό;

Survivor spoiler 5/7: Η αποχώρηση στον ημιτελικό – Ποιος αποχωρεί;

Αυλαία έριξε το Survivor, το βράδυ της Δευτέρας, όσον αφορά τον Άγιο Δομίνικο καθώς οι τέσσερις φιναλίστ αποχώρησαν για να επιστρέψουν στην Ελλάδα. Εδώ όπου και θα λάβουν χώρα ο μεγάλος ημιτελικός και ο μεγάλος τελικός του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Πριν από αυτή την… φυγή, ωστόσο, οι τέσσερις παίκτες του Survivor βρέθηκαν και πάλι στον στίβο μάχης για δύο τελευταίους αγώνες που θα «κλείδωναν» τις δυο καρέκλες του ημιτελικού. Προς έκπληξη πολλών, το πρώτο χρυσό εισιτήριο για την Αθήνα πήρε ο Στάθης Σχίζας.

Και αυτό καθώς ο επιχειρηματίας και παίκτης του Survivor κατάφερε να εξασφαλίσει την θέση στον ημιτελικό κερδίζοντας τον πρώτο αγώνα μιας και έφτασε στις έξι νίκες μαζί με τον Άρη Σοϊλέδη και τον κέρδισε στο one to one ματς!

Στη συνέχεια του επεισοδίου της Δευτέρας, ο Άρης Σοϊλέδης, η Ασημίνα Χατζηανδρέου και η Θωμαϊδα Εμαννουηλίδου βρέθηκαν για μια ακόμα φορά στο στίβο μάχης προκειμένου να τα δώσουν όλα για να εξασφαλίσουν τη θέση στον μεγάλο ημιτελικό της Τρίτης. Οι δύο παίκτες, οι οποίοι δεν θα κέρδιζαν, έμελλε να περάσουν εκ νέου από την ψυχοφθόρα διαδικασία της ψηφοφορίας του τηλεοπτικού κοινού το αποτέλεσμα της οποίας θα ανακοινώσει ζωντανά από την Αθήνα ο παρουσιαστής Γιώργος Λιανός.

Και ο κύβος ερρίφθη εντός του στίβου μάχης με την δεύτερη καρέκλα να «κλειδώνει» για τον ημιτελικό του Survivor. Με συνοπτικές διαδικασίες, έχοντας πεισμώσει από την πρώτη ήττα, ο Άρης Σοϊλέδης συνέτριψε τις δυο καλές του φίλες και κέρδισε στο δεύτερο αγώνισμα.

Έτσι, λοιπόν, η Ασημίνα Χατζηανδρέου και η Θωμαϊδα Εμμανουηλίδου θα δώσουν την ύστατη μάχη προκειμένου ο κόσμος να τις στείλει, μέσα από την ψηφοφορία, στον ημιτελικό του Survivor.

Η τελευταία εκτίμηση είναι ότι η Θωμαΐδα δεν θα τα καταφέρει να μπει στην τριάδα, και να βρεθεί στις τρεις θέσεις στο Γαλάτσι.

Η ψηφοφορία θα μείνει ανοικτή μέχρι της 21:00 που θα ξεκινήσει live ο ημιτελικός, και αμέσως θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα.