Survivor spoiler 5/7: Πάμε για έκπληξη! Ποιος παίκτης αποχωρεί σήμερα;

Survivor spoiler 5/7: Η αποχώρηση σήμερα, πριν καλά καλά ξεκινήσει ο ημιτελικός του ριάλιτι επιβίωσης. Ποιο παίκτης είναι το φαβορί;

Η Θωμαΐς Εμμανουηλίδου, ο Άρης Σοϊλέδης, ο Στάθης Σχίζας κι η Ασημίνα Χατζηανδρέου είναι οι τέσσερις φιναλίστ του φετινού Survivor.

Ύστερα από 6,5 μήνες παραμονής Άγιο Δομίνικο, αμέτρητους αγώνες και δύσκολες συνθήκες, κατάφεραν να κερδίσουν μια θέση στον αυριανό (5/7) ημιτελικό της Αθήνας.

Οι τέσσερις παίκτες αποχαιρετούν συγκινημένοι τον τόπο που τους φιλοξένησε για τόσο μεγάλο διάστημα: την παραλία και την καλύβα που γέλασαν, έκλαψαν πείσμωσαν, άλλαξαν…

Πριν πάρουν το αεροπλάνο της επιστροφής, ωστόσο, πρέπει να μπουν για τελευταία φορά στους στίβους μάχης του Survivor και να δώσουν τα πάντα για να επικρατήσουν.

Δύο αγώνες, δύο νικητές. Όποιοι τα καταφέρουν προκρίνονται απευθείας στην τριάδα του ημιτελικού.

Για τους δύο ηττημένους ξεκινάει μία νέα περιπέτεια καθώς οδηγούνται στο Συμβούλιο του Νησιού και τίθενται στη διάθεση του τηλεοπτικού κοινού, το οποίο και καλείται να επιλέξει ποιος ή ποια θα συνεχίσει στη δεύτερη φάση του Ημιτελικού. Οι γραμμές ανοίγουν απόψε κατά τη διάρκεια του συμβουλίου και θα κλείσουν αύριο, κατά τη διάρκεια του live.

Ποιοι θα πάρουν τις δύο «χρυσές» προκρίσεις και θα πλησιάσουν το μεγάλο έπαθλο αξίας 100.000 ευρώ και ποιοι θα πρέπει να ζητήσουν εκ νέου τη στήριξη του κόσμου;

Στάθης και Άρης είναι οι δύο σίγουροι που θα βρεθούν στον ημιτελικό της Τρίτης (5/7) που θα διεξαχθεί στο Άλσος Βεΐκου στο Γαλάτσι. Οι δύο παίκτες θα κερδίσουν τους τελευταίους δύο αγώνες και παράλληλα το «εισιτήριο» για αύριο.

Έτσι, Ασημίνα και Μαίη θα τεθούν στη δικαιοδοσία του τηλεοπτικού κοινού, το οποίο θα αποφασίσει με ποια θα κλείσει η τριάδα του ημιτελικού και θα μείνει «ζωντανή» στο κυνήγι του μεγάλου επάθλου των 100.000 ευρώ.

Survivor spoiler 5/7: Πάμε για έκπληξη! Ποιος παίκτης αποχωρεί σήμερα;

Λίγες ημέρες απέμειναν για τον μεγάλο τελικό του Survivor 2022. Οι 4 παίκτες έχουν ήδη αναχωρήσει από τον Άγιο Δομίνικο και επιστρέφουν στην Αθήνα για να βρεθούν αύριο Τρίτη 5 Ιουλίου στον ημιτελικό του παιχνιδιού επιβίωσης.

Οι δύο άνδρες που κατάφεραν να φτάσουν στην τελική τετράδα, Άρης Σοϊλέδης και Στάθης Σχίζας έχουν ήδη εξασφαλίσει την πρόκρισή τους στον ημιτελικό. Ποια παίκτρια όμως θα καταφέρει να πλαισιώσει την τελική τριάδα; Η Ασημίνα ή η Θωμαΐδα;

Σύμφωνα με το dokari.gr τόσο η Ασημίνα όσο και η Μαίη έχουν «δώσει» σωματική και ψυχική δύναμη και διεκδικούν μια θέση στον ημιτελικό. Και οι δύο κοπέλες έχουν μεγάλο κοινό ωστόσο η Ασημίνα «κρατιέται» από την στάση που θα κρατήσουν οι υποστηρικτές του Σοϊλέδη.

Αν το κοινό του Άρη στηρίξει την Ασημίνα τότε υπάρχουν πιθανότητες να προσπεράσει την Μαίη. Αν όμως οι ψηφοφόροι δεν την υποστηρίξουν τότε και η Θωμαΐς θα έχει πολύ μεγάλες πιθανότητες να προκριθεί στον ημιτελικό.

Survivor: Λαβωμένος ο Στάθης Σχίζας βαδίζει στον τελικό

Στην τελική ευθεία είναι πια το Survivor καθώς τη νύχτα της προσεχούς Τετάρτης θα αναδειχθεί ο μεγάλος νικητής του φετινού κύκλου του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Στο τελευταίο επεισόδιο επί εδάφους Αγίου Δομινίκου, το βράδυ της Δευτέρας, οι τέσσερις φιναλίστ του Survivor εξέφρασαν τις σκέψεις τους μετά την αποχώρηση της Σταυρούλας Χρυσαειδή. Ο Στάθης Σχίζας δεν έκρυψε, μάλιστα, την στεναχώρια του για αυτή την εξέλιξη στο ριάλιτι επιβίωσης.

Πιο συγκεκριμένα, μιλώντας στην κάμερα του Survivor, ο Στάθης Σχίζας εξομολογήθηκε πως «είναι η πρώτη μέρα που ξυπνάω σήμερα στην παραλία και λείπουν πλέον και επίσημα όλοι οι φίλοι μου. Η Σταυρούλα ήταν η τελευταία μου φίλη που είχε παραμείνει στο παιχνίδι και με τα άλλα παιδιά μιλάω αλλά δεν έχω σίγουρα την σχέση που είχα με τα παιδιά που έχουν φύγει. Η αλήθεια είναι ότι είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που έχω φτάσει στην τετράδα αλλά ταυτόχρονα νιώθω και λίγο περίεργα γιατί θα ήθελα πάρα πολύ να βρίσκομαι με την Σταυρούλα στην τετράδα. Εν τέλει έπρεπε να προχωρήσει ο ένας. Αυτό με στεναχώρησε αλλά έτσι δυστυχώς είναι το παιχνίδι».

Την άποψη βέβαια που είχε ο Στάθης Σχίζας για την αποχώρηση της Σταυρούλας Χρυσαειδή αξίζει να σημειωθεί πως δεν συμμερίστηκε ούτε η Ασημίνα Χατζηανδρέου ούτε ο Άρης Σοϊλέδης ούτε και η Θωμαϊδα Εμμανουηλίδου.

Survivor spoiler 5/7: Ράκος η Ασημίνα Χατζηανδρέου – Ξέσπασε σε κλάματα

Την τελευταία της μέρα στο Survivor και τον Άγιο Δομίνικο βίωσε στον μέγιστο βαθμό, όπως παρακολουθήσαμε στο επεισόδιο της Δευτέρας, η Ασημίνα Χατζηανδρέου. Η 22χρονη ποδοσφαιρίστρια βρίσκεται στην τελική τετράδα του ριάλιτι επιβίωσης και έκανε τον δικό της απολογισμό λίγο πριν επιστρέψει στην Ελλάδα.

Ειδικότερα, μιλώντας στην κάμερα του Survivor, η Ασημίνα Χατζηανδρέου εξομολογήθηκε πως «σίγουρα όταν θα βγω έξω δεν θα ασχολούμαι με μικροπράγματα γιατί με έχει μεγαλώσει πάρα πολύ το παιχνίδι. Θα στηρίζω πάρα πολύ ανθρώπους που πεινάνε, που δεν έχουν στέγη γιατί το βίωσα το να μην έχεις που να κοιμηθείς και να βρέχεσαι. Όλο αυτό με πονάει αλλά, επειδή το βίωσα, είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που έφτασα στα 22 μου χρόνια να βιώσω τέτοιες καταστάσεις. Σίγουρα όταν θα γυρίσω πίσω και θα με ρωτάνε τι έζησα, δεν θα το καταλαβαίνουν. Θα νομίζουν ότι ήταν εύκολο. Δεν ήταν τίποτα εύκολο».

«Στεναχωριέμαι πάρα πολύ που τελειώνει αυτό το παιχνίδι. Σίγουρα το ότι έφτασα μέχρι εδώ με κάνει πάρα πολύ χαρούμενη αλλά πέρασα από 40 κύματα για να φτάσω μέχρι εδώ. Βρέθηκα πολλές φορές μόνη στο Survivor, να προσπαθώ να σταθώ στα πόδια μου και μετά ήρθε ο τραυματισμός μου. Χαίρομαι πάρα πολύ για τον εαυτό μου που άντεξα, πραγματικά άντεξα και θα πω τις ιστορίες μία προς μία σε όλους τους ανθρώπους μου εκεί κάτω και δεν θα ξεχάσω κανέναν και τίποτα» συμπλήρωσε, με δάκρυα στα μάτια, η Ασημίνα Χατζηανδρέου στο Survivor της Δευτέρας στον ΣΚΑΪ.